Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 52

28/12 Inbraak woning
27/12 Wapenbezit
27/12 Ruzie in discotheek
27/12 Alcohol
26/12 Drie gewonden
26/12 Auto gestolen
24/12 Verf vandalist
24/12 Alcohol
22/12 Auto tegen vangrail
22/12 Drie gewonden
21/12 Ongeval door alcohol
21/12 Schoorsteenbrand

Berichten voorgaande weken

Inbraak woning
NUMANSDORP- In een woning aan de Goudvink is ingebroken. Dit gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag 28 december 2001. Men was het raam binnengekomen via de "gaatjesboortjesmethode". Uit de woning is onder andere de sleutelbos gestolen. Men is er vervolgens met de auto van de 34-jarige bewoner vandoor gegaan. De bewoner heeft aangifte bij de politie gedaan. *Ook in een woning aan de Pauwstraat heeft men geprobeerd in te breken in de nacht van donderdag op vrijdag 28 december. Dit is niet gelukt. Alleen het raam was geforceerd. De 44-jarige bewoner heeft aangifte bij de politie gedaan.

Wapenbezit
OUD-BEIJERLAND- De politie heeft een nepvuurwapen in beslag genomen. Op donderdagavond 27 december reed zij op de Alexander Flemmingstraat. Daar zag zij een auto staan. In de auto bevonden zich drie mannen. De APK van de auto bleek vervallen. Ook vond de politie een nepwapen onder een stoel. De mannen zijn aangehouden.

Ruzie in discotheek
PUTTERSHOEK - Bij een ruzie in een discotheek aan de Groenweg is een bezoeker gewond geraakt. In de nacht van woensdag op donderdag 27 december ontstond er ruzie tussen een 18-jarige jongen uit Heinenoord en een 20-jarig meisje uit Oud-Beijerland. Daarbij liep de jongen een diepe snee op aan zijn lip. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van de onenigheid.

Alcohol
HEINENOORD - Op de Blaaksedijk West is een 23-jarige man aangehouden die onder invloed van drank reed. De inwoner uit Nieuwerkerk a/d IJssel kreeg in de vroege ochtend van donderdagochtend 27 december een rijverbod van twee uur en een boete van 410 gulden. De man was betrokken geweest bij een aanrijding op de Blaaskedijk West.

Drie gewonden
MAASDAM - Drie mensen zijn gewond geraakt bij een verkeersongeval. Op woensdagavond 26 december reed een 20-jarige bestuurder uit Strijen met vier inzittenden over de Trambaan. Door sneeuwval was het glad. De bestuurder raakte in een slip en klapte met de zijkant van de auto tegen een paal op de vluchtheuvel. Een 17-jarige jongen uit Strijen is vanwege rondvliegend glas voor controle overgebracht naar het ziekenhuis in Dordrecht. Een andere 17-jarige inzittende uit Strijen, die achterin zat, raakte ernstig gewond en is met hersenletsel en bekkenletsel overgebracht naar het Ziekenhuis Dijkzigt in Rotterdam. De brandweer heeft hem uit de auto bevrijd. Een andere 18-jarige inzittende uit Strijen is met rugletsel overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht. De auto raakte total loss.

Auto gestolen
PUTTERSHOEK - Een rode Ford Escort is gestolen vanuit het Penningkruid in Puttershoek. De eigenaar merkte dat in de vroege ochtenduren van woensdag 26 december 2001. De auto heeft het kenteken ST-DN-18.

Verf vandalist
MAASDAM - Een 12-jarige jongen uit Puttershoek heeft bekend dat hij op vijf auto's verf had gespoten. De 12-jarige stal op maandag 24 december 2001 samen met een vriendje twee spuitbussen. Op drie auto's die stonden in de Kilstraat en Spuistraat in Maasdam zette hij een grijze streep. Verder spoot hij nog twee autospiegels met verf. In de buurt van het gemeentehuis het viaduct bij de Boezemvliet spoot de verdachte op pilaren, een schijnwerper en een vuilnisbak.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Een 56-jarige autobestuurder uit Piershil heeft een rijverbod van twee uur gehad. Hij reed op maandagmiddag 24 december 2001 over de Kwakscheweg in Oud-Beijerland. Agenten controleerden hem en daaruit bleek zijn te hoge alcoholpromillage.

Auto tegen vangrail
OUD-BEIJERLAND - Een 33-jarige automobilist uit Mijnsheerenland heeft met zijn voertuig de vangrails aan beide kanten van de Stougjesdijk in Oud-Beijerland geraakt. Dat gebeurde op zaterdagmorgen 22 december 2001 rond 03.00 uur. De ambulance bracht hem naar een ziekenhuis. Zijn verwondingen vielen mee. De agenten vermoedden dat de 33-jarige teveel alcohol op had.

Drie gewonden
HEINENOORD - Bij een ongeval zijn drie personen gewond geraakt. Een 63-jarige autobestuurder uit Oosterhout passeerde net uit de Heinenoordtunnel op rijksweg A29 een ander voertuig. Waarschijnlijk ging hij te snel naar rechts. De gepasseerde auto kreeg een tik en stond op de vluchtstrook stil. De wagen van de man uit Oosterhout stopte op de rijstrook. De bestuurder stapte uit en op dat moment vloog er een ander voertuig tegen de achterkant van zijn auto. De 63-jarige raakte gewond maar ook zijn vrouw die nog in de auto zat. Verder raakte ook de 74-jarige bestuurder van het voertuig dat achterop de auto van de 63-jarige klapte gewond. Ze klaagden alle drie over nek- en rugpijn.

Ongeval door alcohol
MAASDAM - De politie heeft na een ongeval een 38-jarige automobilist uit Puttershoek aangehouden. Hij had een te hoog alcoholpromillage. De verdachte verklaarde dat hij op vrijdagmiddag 21 december 2001 over de Trambaan in Maasdam reed. Volgens hem kreeg zijn auto een klapband en botste op een tegenligger. Getuigen verklaarden dat de man zei direct na het ongeval dat hij zat te bellen. Ambulancepersoneel controleerden nog twee inzittenden van de tegenligger maar deze hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Schoorsteenbrand
NUMANSDORP - De brandweer heeft een kleine schoorsteenbrand geblust. Het vuur ontstond op vrijdagmiddag 21 december 2001 in een woning aan de Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp. De brandweerlieden hadden de brand na een kwartier onder controle.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 51
Berichten week 50
Berichten week 49
Berichten week 48
Berichten week 47
Berichten week 46
Berichten week 45
Berichten week 44
Berichten week 43
Berichten week 42
Berichten week 41
Berichten week 40
Berichten week 39
Berichten week 38
Berichten week 37
Berichten week 36
Berichten week 35
Berichten week 34
Berichten week 33
Berichten week 32
Berichten week 31
Berichten week 30
Berichten week 29
Berichten week 28
Berichten week 27
Berichten week 26
Berichten week 25
Berichten week 24
Berichten week 23
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl