Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 29

18/07 Verkeerscontrole
18/07 Snelkraak mislukt
16/07 Lastig gevallen
15/07 Mishandeling
15/07 Joyriding
15/07 Aanhouding autodiefstal
15/07 Belediging
14/07 Computer gestolen
13/07 Onder invloed

Berichten voorgaande weken

Verkeerscontroles
MIJNSHEERENLAND - Op de Raadhuislaan is woensdagochtend 18 juli het verkeer gecontroleerd op het dragen van een gordel en op snelheid. Er zijn 30 overtredingen geconstateerd: 15 voor te snel rijden. 15 bestuurders kregen een bekeuring voor het niet dragen van een gordel. Hoogste snelheid was 70 km per uur. Er zijn 285 bestuurders gecontroleerd.
OUD-BEIJERLAND - Op de Zinkweg zijn in totaal 18 bestuurders bekeurd. Op woensdagmiddag 18 juli droegen 10 bestuurders geen gordel en reden acht bestuurders te hard. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km per uur. In totaal 266 bestuurders zijn gecontroleerd.
OUD-BEIJERLAND - Op de Rembrandtstraat is op woensdagmiddag 18 juli een verkeerscontrole gehouden. Daarbij zijn negen mensen bekeurd: vier voor het overtreden van de snelheid en vijf voor het niet dragen van een gordel.

Snelkraak mislukt
OUD-BEIJERLAND - In de nacht van woensdag op donderdag 19 juli is getracht in te breken bij een fotozaak aan de Oost-Voorstraat. Daarbij is geprobeerd een ruit in te slaan en met een ladder binnen te komen. De poging mislukte. De politie heeft de omgeving nog afgezocht naar de vier verdachten, maar trof niemand aan.

Lastig gevallen
NUMANSDORP- Een 35-jarige vrouw uit Numansdorp werd telefonisch lastig gevallen. De vrouw wordt sinds een week regelmatig benaderd door mensen die sex met haar willen hebben. Er blijken pamfletten te zijn rondgedeeld met daarop de tekst dat de vrouw sex wil hebben voor geld. Ook zijn er advertenties bij de supermarkt opgehangen. De vrouw vermoedt dat een bekende van haar de veroorzaker is. Zij heeft aangifte op maandag 16 juli bij de politie gedaan.

Mishandeling
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 15 juli een man aangehouden omdat hij een vrouw mishandeld had. De 25-jarige verdachte uit Gorinchem drukte zijn brandende sigaret uit op het hoofd van een 20-jarige vrouw uit Strijensas. Hierdoor liep zij een brandwondje op. Dit gebeurde in een café aan de Peperstraat. De politie heeft de verdachte aangehouden en ingesloten.

Joyriding
OUD-BEIJERLAND - Een 16-jarige jongen uit Rotterdam is betrapt op joyriding. Een 16-jarige jongen uit Rotterdam nam de auto van zijn ouders mee, zonder dit te vertellen. De auto met vier minderjarige inzittenden is aangehouden in de nacht van zondag 15 juli op de Burgemeester de Vries Broekmanlaan. De auto bleek ook niet verzekerd te zijn. Deze staat bij het politiebureau tot het verzekerd is.

Aanhouding autodiefstal
MIJNSHEERENLAND - De politie heeft een verdachte aangehouden die in een gestolen auto zat. Surveillerende agenten troffen zondagnacht 15 juli de auto aan bij het tankstation aan de Rijksweg A 29. Bij navraag bleek de auto gestolen te zijn. De 37-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht.

Belediging
OUD-BEIJERLAND - Een man is aangehouden voor het beledigen van politieagenten. De agenten liepen zondagnacht 15 juli te surveilleren over het Marktplein. Twee mannen en een vrouw kwamen aangelopen. Een van hen, een 20-jarige inwoner van Oud-Beijerland schold de agenten diverse malen uit, ook nadat hij hiervoor een bekeuring kreeg. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Computer gestolen
OUD-BEIJERLAND - Uit een bedrijf is onder andere een computer gestolen. De diefstal vond plaats in de nacht van zaterdag 14 juli bij een bedrijf aan de Anthony Fokkerstraat. De inbraak is om 06.00 uur ontdekt.

Onder invloed
OUD-BEIJERLAND - Op de Randweg vond vrijdagavond 13 juli en zaterdagnacht 14 juli een alcoholcontrole plaats. Darbij hebben 754 bestuurders geblazen. Acht bestuurders zijn aangehouden, waarvan er vier op het bureau onder de limiet bleken te zitten. Bij een bestuurster is een bloedproef afgenomen. Een 51-jarige man uit Oud-Beijerland kreeg een rijverbod van drie uur en een boete van 775 gulden. Een 56-jarige man uit Oud-Beijerland kreeg een rijverbod van drie uur en een boete van 600 gulden. Een 46-jarige man uit Strijen kreeg een rijverbod van drie uur en een boete van 750 gulden.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 28
Berichten week 27
Berichten week 26
Berichten week 25
Berichten week 24
Berichten week 23
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl