Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 47

23/11 Kassa gestolen
23/11 Alcohol
23/11 Inbraak
22/11 Aanrijding
22/11 Winkeldiefstal
21/11 Ongeval
21/11 Kabels gestolen
20/11 Beroving
20/11 Inbraak bedrijf
19/11 Echtelijke ruzie
19/11 Inbraak en gestolen auto
19/11 Controle verlichting
19/11 Alcohol
18/11 Brandstichting
18/11 Mishandeling
18/11 Alcohol
17/11 Inbraak
17/11 Controle snuffelmarkt
17/11 Bromfietser aangereden

Berichten voorgaande weken

Kassa gestolen
HEINENOORD - Afgelopen nacht (donderdag op vrijdag 23 november) is ingebroken bij een bedrijf aan de Emmastraat. Uit het pand zijn onder andere een kassa, zegels en afschriften weggenomen.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Op de Rembrandstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag 23 november een automobilist betrapt op het rijden onder invloed. De 44-jarige man uit Heinenoord kreeg een boete van 410 gulden en een rijverbod van een uur.

Inbraak
OUD-BEIJERLAND - Bij een slagerij aan de Beijerse Hof is ingebroken. Deze vond op vrijdagnacht 23 november rond 04.15 uur plaats. Daarbij is een deur ingetrapt en is de winkel doorzocht. De buit bestond slechts uit een handjevol kleingeld.

Aanrijding
's-GRAVENDEEL - Een bromfietser is na een aanrijding met een auto gewond geraakt. De 18-jarige bestuurster van de bromfiets uit 's-Gravendeel gaf op de kruising van de Zuid Voorstraat en De Heul geen voorrang aan een auto die van rechts kwam. Het meisje liep hierdoor schouderletsel op. Het ongeval gebeurde op donderdagmiddag 22 november.

Winkeldiefstal
OUD-BEIJERLAND - Een 43-jarige vrouw uit Oud-Beijerland heeft spullen gestolen bij twee winkels. Agenten namen de verdachten op donderdagmiddag 22 november 2001 mee naar het bureau. De aanhouding van de vrouw gebeurde bij een drogist aan het Vierwiekenplein in Oud-Beijerland. Ook bleek dat de vrouw gestolen goederen bij zich had uit een supermarkt.

Ongeval
KLAASWAAL - Een bromfietsster uit 's-Gravendeel (leeftijd niet bekend) is gewond geraakt. Een voorbijrijdende auto gaf haar geen voorrang. De bestuurster week uit en viel. De ambulance bracht haar naar een ziekenhuis omdat het slachtoffer klaagde over nekpijn. Het ongeval gebeurde op woensdagmiddag 21 november 2001 bij de Rijksstraatweg in Klaaswaal.

Kabels gestolen
PUTTERSHOEK - Inbrekers hebben koperen kabels gestolen. Verder namen zij gereedschap mee waaronder een lasapparaat. Men ontdekte de diefstal vanaf een bouwterrein aan de Molendijk in Puttershoek op woensdagmorgen 21 november 2001. De verdachten kwamen het terrein op na vernieling van een hek.

Beroving
OUD-BEIJERLAND - Twee verdachten hebben een 80-jarige man uit Oud-Beijerland beroofd. Dat gebeurde op dinsdagavond 20 november 2001 in een woning aan de Kerkstraat in Oud-Beijerland. In eerste instantie liet het slachtoffer de twee binnen rond 19.45 uur. Even later vielen ze de 80-jarige aan en stalen onder andere een paar ringen. Het slachtoffer had verwondingen aan zijn gezicht. De verdachten droegen zwarte jassen. Getuigen die iets zagen of weten van de beroving kunnen de politie bellen en vragen naar de wachtcommandant in Oud-Beijerland. Zijn telefoonnummer is 0900-8844.

Inbraak bedrijf
HEINENOORD- In een bedrijf aan de Nijverheidsweg is ingebroken. Dit gebeurde op maandagavond 19 november of in de nacht van maandag op dinsdag 20 november. Een raam aan de zijkant van het pand was opengebroken. Er werd een computerserver gestolen. De 31-jarige eigenaar uit Den Haag heeft aangifte bij de politie gedaan.

Echtelijke ruzie
PUTTERSHOEK - De politie heeft een 62-jarige man uit Puttershoek aangehouden. Hij kreeg op maandagavond 19 november 2001 ruzie met zijn 60-jarige vrouw. Hierdoor had de vrouw een wond aan haar linkerarm. Ze waarschuwde de politie. Agenten hielden hem aan bij de Oranjelaan in Puttershoek.

Inbraak en gestolen auto
MIJNSHEERENLAND - Inbrekers hebben een auto gestolen. Bewoners van een huis aan de Ambachtsherenlaan in Mijnsheerenland merkte op maandagmorgen 19 november 2001 de woninginbraak. De verdachten kwamen binnen na het boren van gaatjes in het raamkozijn. Ze stalen een tas met daarin onder andere de autosleutels. Vervolgens reden ze weg met een grijze Audi A4 met het kenteken 53-HS-LZ.

Controle verlichting
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft de verlichting van de schooljeugd gecontroleerd. Agenten deden dat op maandagmorgen 19 november 2001 bij de Groeneweg in Oud-Beijerland. Behalve donker was het tijdens de ochtendspits ook mistig. Veel kinderen hadden hun fietsverlichting niet aan. Politiemensen deelden negen bekeuringen uit aan fietsers waarvan de verlichting defect was.

Alcohol
HEINENOORD - Bij een alcoholcontrole heeft de politie een 22-jarige autobestuurder uit Schiedam aangehouden. Hij had een te hoog alcoholpromillage. Hiervoor kreeg de automobilist een rijverbod van vijf uur. De politie controleerde de man op maandagmorgen 19 november 2001 rond 00.15 uur bij de Oud-Heinenoordseweg in Heinenoord.

Brandstichting
PUTTERSHOEK - Een politieman heeft twee jongens van 13 en 14 jaar uit Puttershoek aangehouden. De agent reed op zondagavond 18 november 2001 langs een bedrijf aan de Laning in Puttershoek. Daar lag op 14 november 2001 een stapeltje kranten in de brand. De politieman rook een brandlucht en zag onder de luifel een smeulend hoopje. Verder trof hij de twee jongens die op het bureau de brandstichting bekenden.

Mishandeling
's-GRAVENDEEL - Twee inwoners uit 's-Gravendeel zijn aangehouden voor mishandeling. Een 20-jarige man uit Strijen reed op zondagmorgen 18 november 2001 om ongeveer 01.30 door 's-Gravendeel. Plotseling merkte hij dat er een auto hem volgde. Uiteindelijk reed dit voertuig hem klem bij de Atalanta in 's-Gravendeel. De twee inzittenden vertelden dat hij een inbreker was en dat ze hem net hadden gezien in een tuin. De verdachten van 24 en 29 jaar mishandelden het slachtoffer. Deze waarschuwde de politie die de twee aanhielden bij de Immanuelhof.

Alcohol
MAASDAM - Agenten hebben een 32-jarige autobestuurder uit Schiedam een rijverbod van vijf uur gegeven. Hij reed met een te hoog alcoholpromillage op zondagmorgen 18 november 2001 rond 02.50 uur over de N 217 in Maasdam. Daar controleerden politiemensen hem.
MIJNSHEERENLAND - Een 32-jarige autobestuurder uit Ridderkerk heeft een rijverbod van een uur gehad. Agenten hielden hem aan tijdens een alcoholcontrole op de N 217 in Mijnsheerenland. De politie controleerde daar 9 automobilisten op zaterdagmorgen 17 november 2001 rond 01.45 uur.
PUTTERSHOEK - De politie heeft op de Singel in Puttershoek een 55-jarige autobestuurder uit Puttershoek aangehouden. Hij reed daar op vrijdagavond 16 november 2001. De automobilist had teveel alcohol op.
WESTMAAS - Bij een korte alcoholcontrole in Westmaas heeft de politie geen bestuurder gevonden die teveel alcohol op had. De controle gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag 17 november 2001 bij de N 489. Er bliezen 16 automobilisten.

Inbraak
's-GRAVENDEEL - Inbrekers hebben geld en apparatuur gestolen bij een horecagelegenheid. Men ontdekte de inbraak op zaterdag 17 november 2001. De verdachten forceerden een deur en kwamen zo het pand aan de Hendrik Hamerstraat in 's-Gravendeel binnen. Ze stalen geld onder andere uit een speelautomaat en apparatuur.

Controle snuffelmarkt
HEINENOORD - De politie heeft op de Boonsweg in Heinenoord een controle gehouden. Op dit terrein verkoopt men allerlei spullen, een zogenaamde snuffelmarkt. De politie nam onder andere op zaterdagmorgen 17 november 2001 drie gestolen fietsen in beslag. Agenten hoorden de standhouder. Verder nam de Stichting Namaakbestrijding onder andere autozonneschermen, pennen en parfum mee. Politiemensen onderzoeken verder de herkomst van elektrisch gereedschap. Bij vier verschillende kramen vonden agenten videobanden, DVD's en cd's. Waarschijnlijk gaat het om illegale kopieën. De Buma-Stemra onderzoekt dit verder.

Bromfietser aangereden
NUMANSDORP - Een 51-jarige bromfietser uit Numansdorp heeft beenletsel opgelopen. Hij reed op zaterdagavond 17 november 2001 weg bij de Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp. Hierbij botste hij tegen een auto en raakte met zijn helm de voorruit. De ambulance bracht hem naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 46
Berichten week 45
Berichten week 44
Berichten week 43
Berichten week 42
Berichten week 41
Berichten week 40
Berichten week 39
Berichten week 38
Berichten week 37
Berichten week 36
Berichten week 35
Berichten week 34
Berichten week 33
Berichten week 32
Berichten week 31
Berichten week 30
Berichten week 29
Berichten week 28
Berichten week 27
Berichten week 26
Berichten week 25
Berichten week 24
Berichten week 23
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl