Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 23

06/06 Controle
06/06 Gevallen
06/06 Auto na woninginbraak weg
06/06 Bedreiging
05/06 Caravan
05/06 Lastiggevallen
04/06 Nepwapen
04/06 Gevallen
31/05 Alcohol
31/05 Snelle brommer
31/05 Dodelijk ongeval
31/05 Inbraak bedrijf
30/05 Alcohol
30/05 Suikerdieven

Berichten voorgaande weken

Controle
HEINENOORD – De politie heeft bij een bromfietscontrole 13 bekeuringen uitgeschreven. De controle gebeurde op woensdagmorgen 6 juni 2001 bij Heinenoord in de buurt van rijksweg A29. 10 brommers hadden een te hoog vermogen, 2 maakten teveel geluid en 1 bromfietser droeg geen helm.

Gevallen
PIERSHIL – Een 69-jarige motorrijder uit Nieuw-Beijerland is bij een splitsing gevallen. Hij reed op woensdagmiddag 6 juni 2001 over de Nieuw-Piershilseweg in Piershil en wilde bij de T-kruising rechtsaf de Langeweg op. Hier gleed het slachtoffer onderuit en liep letsel op in ieder geval aan zijn been en schouder. De ambulancedienst kreeg hulp van de medewerkers van de traumahelikopter. De ambulance bracht hem naar een ziekenhuis in Rotterdam. Op de weg lagen veel steentjes.

Auto na woninginbraak weg
PUTTERSHOEK – Inbrekers hebben na een woningdiefstal ook de auto gestolen. Het gaat om een blauwe Seat Alhambra. Bewoners merkten op woensdagmorgen 6 juni 2001 de inbraak. Ze misten sleutels en zagen kort hierop dat hun auto niet meer voor de woning aan de Biezengors in Puttershoek stond.

Bedreiging
KLAASWAAL – De politie heeft een 33-jarige inwoner uit Rotterdam aangehouden voor bedreiging. Hij had met bewoners van de Oud-Cromstrijensedijk in Klaaswaal op dinsdagavond 5 juni 2001 ruzie over parkeerplekken. Volgens het 61-jarige slachtoffer uitte de verdachte allerlei bedreigingen.

Caravan
HEINENOORD – De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van brand bij een caravan. Het vuur ontstond op maandagmiddag 4 juni 2001 bij een camping aan de Gorzenweg in Heinenoord. Een ruit van de caravan sprong en de voorzijde liep brandschade op.

Lastiggevallen
WESTMAAS – De politie heeft een 15-jarige jongen uit Mijnsheerenland meegenomen naar het bureau. Agenten deden dat nadat twee jongens van 8 en 10 jaar (Westmaas) vertelden dat de 15-jarige hen had lastiggevallen. De twee zaten op maandagmiddag 5 juni 2001 te vissen aan de Munnikenweg in Westmaas. Volgens hen pakte de verdachte hun skelter en vistuig af. De jongens durfden niet weg. Politiemensen vonden de 15-jarige op de Nieuwstraat in Westmaas. De verdachte ontkende dat hij de twee jongens lastigviel.

Nepwapen
PUTTERSHOEK- Een 21-jarige man uit Alblasserdam is aangehouden. In een dansgelegenheid aan de Molendijk verzocht een 29-jarige medewerker uit Brandwijk in de nacht van zaterdag op zondag 3 juni de politie te komen. Een man zou een vuurwapen hebben getoond. De medewerker had vervolgens opgevangen dat de man op weg was naar een dansgelegenheid aan de Groeneweg in Puttershoek. Op het parkeerterrein daar hield de politie de man aan. De man verklaarde uit eigen beweging dat zich in de kofferbak van zijn auto een klappertjespistool bevond. In de kofferbak werd een imitatiepistool, lijkende op een echt pistool aangetroffen. De politie nam dit pistool in beslag. De man werd overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht.

Gevallen
OUD-BEIJERLAND- Een 73-jarige vrouw uit Oud-Beijerland is gevallen. Dit gebeurde op zondagavond 3 juni op het trottoir bij haar woning aan de Karel Doormanstraat. De vrouw is per ambulance naar het Zuiderziekenhuis vervoerd. Vermoedelijk heeft zij een hersenschudding.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Op de Provincialeweg is een 40-jarige bestuurder uit Nieuw-Beijerland op donderdagavond 31 mei aangehouden wegens opvallend rijgedrag. De man bleek teveel gedronken te hebben en kreeg daarvoor een rijverbod van drie uur opgelegd. Ook moest hij een boete van f 750,- betalen.

Snelle brommer
OUD-BEIJERLAND- Op donderdagavond 31 mei is een 16-jarige jongen uit Mijnsherenland aangehouden omdat hij met een snelheid van 80 km/uur op zijn bromfiets reed op de Kwakscheweg. De bromfiets is voor onderzoek in beslag genomen.

Dodelijk ongeval
MIJNSHEERENLAND - Een 46-jarige man uit 's-Gravendeel is op donderdagochtend 31 mei 2001 rond 01.25 uur bij een verkeersongeval op de N217 bij Mijnsheerenland om het leven gekomen. De man reed vermoedelijk op de hoofdrijbaan in plaats van op het fietspad vanuit 's-Gravendeel richting Heinenoord. Een bestelauto bestuurd door een 51-jarige man uit Spijkenisse reed hem van achteren aan. De bestuurder van de auto is in verwarde toestand en met verwondingen overgebracht naar het Zuiderziekenhuis. De bromfietser overleed ter plaatse. De Regionale Verkeersondersteuning stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer bleef enkele uren gestremd.

Inbraak bedrijf
's-GRAVENDEEL - Inbrekers hebben computers gestolen. De verdachten verwijderden aan de achterkant van het bedrijfsgebouw de rolluiken en stalen de computers. De exacte omvang van de buit is nog niet duidelijk. De politie kreeg de inbraakmelding bij het pand aan de Maasdamseweg in 's-Gravendeel op donderdagmorgen 31 mei 2001 rond 00.15 uur.

Alcohol
MIJNSHEERENLAND - Een 33-jarige automobilist uit Bergen op Zoom heeft een rijverbod van vijf uur gehad. Een politieman in een normale auto reed op donderdagmorgen 31 mei 2001 rond 00.15 uur over de rijksweg A29. Hij zag de verdachte al slingerend rijden. Bij het benzinestation ter hoogte van Mijnsheerenland zette hij de autobestuurder aan de kant. Andere agenten namen de 33-jarige mee naar het bureau en ontdekte het te hoge alcoholpromillage.

Suikerdieven
PUTTERSHOEK - Waarschijnlijk drie jongens hebben suiker gestolen en in de bosjes gegooid. De verdachten knipten in een hek een gat en gingen zo het terrein op van de suikerfabriek aan het Weverseinde in Puttershoek. De leeftijden van de jongens liggen op ongeveer 14/15 jaar. Een droeg een lichtblauw jack. De diefstal en vernieling gebeurde op woensdagmiddag 30 mei 2001.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl