Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 36

06/09 Aanrijding met motor
06/09 Onder invloed
05/09 Bromfietscontrole
05/09 Betrapt
05/09 Gestolen vrachtauto
04/09 Verkeerscontrole
04/09 Verkeerscontrole
04/09 Illegale medewerker
02/09 Geen overtredingen
02/09 Messen
01/09 Botsing
01/09 Brandwonden
01/09 Gestolen auto
01/09 Auto gestolen
31/08 Aanrijding
31/08 Geld uit kassa
30/08 Ongeval

Berichten voorgaande weken

Aanrijding met motor
MAASDAM - Bij een aanrijding zijn een fietser en bestuurder van een motorfiets gewond geraakt. De 21-jarige bestuurder van de motorfiets reed donderdagmorgen 6 september over de 's-Gravendeelseweg. Bij het kruispunt met de Dorpsstraat zag hij een 68-jarige fietser uit Maasdam over het hoofd Een aanrijding volgde. Beiden zijn overgebracht naar ziekenhuiszen in Dordrecht.

Onder invloed
OUD-BEIJERLAND - Een bestuurder is betrapt op het rijden onder invloed. De 28-jarige bestuurder uit Oud-Beijerland is op donderdagavond 6 september aangehouden op de Croonenburgh. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een boete van 825 gulden.

Bromfietscontrole
STRIJEN - De politie heeft bij een bromfietscontrole elf bekeuringen uitgedeeld. Verder namen de politiemensen een bromfiets mee voor nader onderzoek. De controle gebeurde vanaf woensdagmiddag 5 september 2001 op de Boompjesstraat in Strijen. Een motoragent pikte de bromfietsers op en nam deze mee naar de controleplek.

Betrapt
NUMANSDORP - De eigenaar van een bedrijf heeft twee inbrekers betrapt. De man ging op woensdagavond 5 september 2001 naar zijn bedrijf aan de Industriestraat in Numansdorp. Hij zag een auto op zijn terrein met daarin twee personen. De 60-jarige man reed de auto klem en agenten namen de inzittenden van 28 ('s-Gravendeel) en 43 (Spijkenisse) mee naar het bureau. Op het terrein bleek dat de verdachten spullen hadden klaargezet. Deze haalden ze uit een container.

Gestolen vrachtauto
OUD-BEIJERLAND / CAPELLE AAN DEN IJSSEL - In de nacht van dinsdag op woensdag 5 september 2001 trof de politie op de kruising van de Pascalstraat met de Albert Einsteinstraat een vrachtauto aan waarvan de motor nog draaide. Een bestuurder trof de politie niet aan. Wel zagen de politieagenten dat een portierraampje was vernield en dat de bedrading was doorverbonden. De vrachtauto was die nacht vanaf een parkeerplaats aan de Couwhoekseweg in Capelle aan den IJssel gestolen. De bestuurder had de diefstal nog niet gemerkt. Hij deed in de loop van de dag in Oud-Beijerland aangifte van diefstal.

Verkeerscontrole
PUTTERSHOEK - De surveillancedienst heeft in samenwerking met de gebiedsagenten op dinsdag 4 september 2001 het verkeer gecontroleerd op het dragen van een autogordel en het gebruik van kinderzitjes. Op de Singel zijn daarbij 32 auto's gecontroleerd. Daarbij zijn vier bekeuringen uitgedeeld. Ook controleerde de politie of bestuurders zich hielden aan het ingestelde stopverbod ter hoogte van de scholen aan de Singel. Gelukkig hoefde de politie slechts een enkele bestuurder te waarschuwen.

Verkeerscontrole
MIJNSHEERENLAND - Op dinsdagmiddag 4 september controleerde de politie het verkeer op de geslotenverklaring verklaring van de Blaakseweg. Daarbij zijn negen bestuurders staande gehouden die een bekeuring kregen.

Illegale medewerker
HEINENOORD - De politie heeft bij een controle in ieder geval een man gevonden die illegaal in Nederland verblijft. Politiemensen controleerden in samenwerking met de arbeidsinspectie op dinsdagmorgen 4 september 2001 een onderneming aan de Boonsweg in Heinenoord. Er zaten twee asielzoekers bij die niet mochten werken. Een derde man gaf zijn identiteit niet op. Het vermoeden bestaat dat hij uit India komt. De vreemdelingendienst onderzoekt zijn identiteit. Een vierde man van 35 jaar had wel een procedure gestart voor verkrijging van de Nederlandse nationaliteit maar dat betekent niet dat hij in Nederland mag verblijven. Deze man was dus illegaal hier. De vreemdelingendienst sloot hem in voor uitwijzing uit Nederland.

Geen overtredingen
HEINENOORD - De politie heeft bij een alcoholcontrole geen bestuurder gevonden die een te hoog promillage had. Politiemensen controleerden aan het einde van zondagmiddag 2 september 2001 bij de Blaakseweg in Heinenoord.

Messen
's-GRAVENDEEL - De politie heeft een 21-jarige man uit 's-Gravendeel aangehouden die twee messen bij zich had. Agenten gingen op zondagmorgen 2 september 2001 rond 02.15 uur naar de Hendrik Hamerstraat in 's-Gravendeel. Daar stond de verdachte voor een horecagelegenheid en deed vervelend. Ook zou hij iemand bedreigd hebben met een mes.

Botsing
NUMANSDORP - Drie auto's zijn tegen elkaar gebotst op de Rijksstraatweg bij de kruising met de Energieweg in Numansdorp. Het ongeval vond plaats op zaterdagavond 1 september 2001. Voor het rode verkeerslicht wachtte een aantal auto's. Een 45-jarige autobestuurder uit Numansdorp vertelde dat hij niet goed oplette en zat te praten. Hierdoor schoot hij tegen de achterste wagen die doorgleed naar zijn voorganger. De ambulance nam twee inzittenden, een vrouw van 69 en een man van 70 jaar uit Numansdorp, voor onderzoek naar nekklachten mee naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Brandwonden
OUD-BEIJERLAND - Een inwoner (leeftijd niet bekend) uit Oud-Beijerland heeft brandwonden opgelopen. Hij viste samen met een vriend op zaterdagmorgen 1 september 2001 rond 01.10 uur bij het Boezempad in Oud-Beijerland. De man wisselde het gasflesje van het kooktoestel met een nieuwe vulling. Dit ging niet goed. Het busje vatte vlam waarna het slachtoffer in paniek deze door de tent gooide. Als gevolg hiervan liep de man brandwonden op aan zijn gezicht en hand. De ambulance bracht hem naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Gestolen auto
OUD-BEIJERLAND - Met een gestolen auto is een rit gemaakt die eindigde op een braakliggend terrein bij de Oude Tol. De 49-jarige auto-eigenaar parkeerde zijn bedrijfsvoertuig op zaterdagmorgen 1 september 2001 voor zijn horecazaak aan het Vierwiekenplein in Oud-Beijerland. De man liep even naar binnen. Op dat moment stapten verdachten in en reden weg. Later vond de politie het voertuig dat tot aan de assen in de modder zat.

Auto gestolen
ZUID-BEIJERLAND - Een personenauto is gestolen vanuit de Tuinweg in Zuid-Beijerland. De diefstal gebeurde volgens het slachtoffer op zaterdagmorgen 1 september 2001 tussen 10.00 en 11.15 uur. Het gaat om een groene Opel Calibra met het kenteken XD-HD-03.

Aanrijding
ZUID-BEIJERLAND - Een 79-jarige vrouw uit Zuid-Beijerland is gewond geraakt bij een ongeval. Met vermoedelijk letsel aan haar heup vervoerde de ambulance haar naar een ziekenhuis in Rotterdam met in ieder geval een kneuzing aan haar linkerarm. Het slachtoffer reed op vrijdagavond 31 augustus 2001 bij de kruising van de Kraagweg met de Hogeweg in Zuid-Beijerland. Vanuit de richting van Piershil reed over de Hogeweg een auto. De vrouw kwam vanaf de Kraagweg. Op de kruising botsten de twee.

Geld uit kassa
MIJNSHEERENLAND - Een onbekende man heeft kans gezien geld mee te nemen uit een kassa. Hij deed dat terwijl hij personeelsleden afleidde en in verwarring bracht. De verdachte liep op vrijdagmiddag 31 augustus 2001 in een winkel aan de Wilhelminastraat in Mijnsheerenland. De man wilde geld wisselen en stond ook even bij de kassa. Toen hij weg was miste men geld. De politie controleerde nog de twee inzittenden van een auto maar deze hadden niets met het incident te maken.

Ongeval
MIJNSHEERENLAND - Een 34-jarige automobilist uit Mijnsheerenland is gewond geraakt bij een ongeval. Een personenauto reed op donderdagmiddag 30 augustus 2001 over de Achterweg in Mijnsheerenland en verleende op het kruispunt met de Blaakseweg geen voorrang aan een auto die van rechts kwam. Door de klap schoten de twee voertuigen door en raakten een derde wagen. Deze stond aan de overkant van de kruising te wachten.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 35
Berichten week 34
Berichten week 33
Berichten week 32
Berichten week 31
Berichten week 30
Berichten week 29
Berichten week 28
Berichten week 27
Berichten week 26
Berichten week 25
Berichten week 24
Berichten week 23
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl