Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 14

06/04 Vermiste man gevonden
06/04 Diefstal uit winkel
05/04 Diefstal uit school
05/04 Diefstal uit bedrijf
02/04 Alcohol
01/04 Aanhoudingen vandalisme
02/04 Aanhoudingen schietpartij
02/04 Vernieling
01/04 Woninginbraak

Berichten voorgaande weken

Vermiste man gevonden
NIEUW-BEIJERLAND/ROTTERDAM - In het water van het Spui in Spijkenisse is het lichaam aangetroffen van de 36-jarige Danny de Bruin uit Nieuw-Beijerland. Personeel van de pont zagen vrijdagochtend 6 april het lichaam drijven in het water. Omdat vermoed werd dat het om de vermiste Danny ging, nam de Politie Zuid-Holland-Zuid in samenwerking met de Politie Rotterdam-Rijnmond het onderzoek op zich. Hieruit bleek dat het om Danny de Bruin ging. Hij werd sinds vrijdagavond 16 maart vermist. Die avond vertrok hij rond 22.00 uur uit een café aan de Ossenisseweg in de wijk Pendrecht. Hij is het laatst gezien bij de pont tussen Hekelingen en Nieuw-Beijerland. Een lijkschouw wees uit dat de man waarschijnlijk door verdrinking is overleden. De politie gaat er vanuit dat hij per ongeluk in het water is terechtgekomen en verdronken.

Diefstal uit winkel
STRIJEN - Uit een winkel aan de Kerkstraat zijn diverse goederen gestolen. Personeel zag een vrouw op vrijdagochtend 6 april de winkel verlaten met spullen in de tas. Winkelpersoneel liep achter haar aan en vroeg of zij in de tas mocht kijken. Daarin zaten twee elektrische tandenborstels en een ladyshave in. De twee liepen terug naar de winkel om de politie te bellen. Eenmaal daar terug ging de verdachte er vandoor. Daarbij liet zij enkele spullen achter. De politie is op zoek naar deze verdachte van winkeldiefstal.

Diefstal uit school
OUD-BEIJERLAND - Bij een school aan de Koninginneweg is in de avond of nacht van woensdag op donderdag 5 april ingebroken. Uit een kluisje is gereedschap weggenomen.

Diefstal uit bedrijf
OUD-BEIJERLAND- Bij een bedrijf aan de Jan van der Heijdenstraat is een auto klemgereden. Dit gebeurde op donderdagavond 5 april 2001. De eigenaar betrapte twee mannen terwijl zij hun auto vollaadden met aluminium en reed hun daarop klem. Hij schakelde direct de politie in. De twee mannen waren ondertussen te voet op de vlucht geslagen. De politie zocht vervolgens heel de omgeving af maar heeft de mannen niet kunnen vinden. Wel heeft de politie de auto in beslaggenomen.

Alcohol
GOUDSWAARD - Een 31-jarige autobestuurder uit Goudswaard heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. Hij reed op maandagavond 2 april 2001 met een te hoog alcoholpromillage in zijn auto over de Molendijk in Goudswaard. Daar controleerden agenten hem. De man kreeg van de politie een rijverbod van zes uur.

Aanhoudingen vandalisme
PUTTERSHOEK - De politie heeft twee aanhoudingen verricht in een onderzoek naar de vernieling van een ruit. Het incident gebeurde op zondagmorgen 1 april 2001 rond 04.15 uur bij een woning aan de Eikenlaan in Puttershoek. Plotseling vloog er een steen naar binnen. In de kamer zat een 18-jarige vrouw. De steen raakte haar niet maar wel rondvliegend glas. Ze liep lichte verwondingen op. Na het onderzoek volgde op maandagavond 2 april 2001 de aanhoudingen van een 18 en 19-jarige man uit Spijkenisse.

Aanhoudingen schietpartij
PUTTERSHOEK - De politie heeft twee verdachten aangehouden voor een schietpartij in Puttershoek. De eerste aanhouding van een 27-jarige man uit Rotterdam gebeurde op vrijdagmorgen 30 maart 2001 en de tweede van een 25-jarige man uit Rotterdam op zondagavond 1 april 2001. Op zaterdagochtend 28 oktober 2000 kreeg een omstander een schampschot aan zijn hand. Buiten bij een discotheek aan de Groeneweg was een vechtpartij op dat moment. De twee verdachten zaten in een auto. De bijrijder, de 25-jarige man, schoot vanuit het geopende portierraam van het voertuig. De verdachten legden een bekentenis af.

Vernieling
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft een 43-jarige inwoner uit Oud-Beijerland aangehouden voor vernieling. Hij trapte op zondagavond 2 april 2001 een deuk in een auto. Deze stond op de Zinkweg in Oud-Beijerland. Agenten hielden de verdachte in zijn woning aan. Na verhoor mocht de man weer naar huis.

Woninginbraak
STRIJEN - Op zondag 1 april is tussen 2.30 uur en 8.30 uur ingebroken in een woning aan de Plevierstraat in Strijen. De daders konden via de achterdeur binnenkomen. Deze deur was wel met een knip boven en onder afgesloten maar niet met het cilinderslot. De woning is beneden geheel doorzocht. Er werd geld, een giropas en een paspoort gestolen.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1
Berichten week 52

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl