Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 26

28/06 Inbraak winkel
27/06 Botsing
27/06 Verkeerscontrole
27/06 Inbraak woning
26/06 Inbraken winkels
25/06 Alcohol
25/06 Ongeval met motor
25/06 Woning in brand
24/06 Auto gestolen
24/06 Gasfles in brand
24/06 Containers in brand
24/06 Snelkraak
24/06 Toezicht openbare orde
24/06 Vernieling
24/06 Inbraken
23/06 Gewond
22/06 Alcoholcontrole

Berichten voorgaande weken

Inbraak winkel
OUD-BEIJERLAN - Bij een winkel aan het Vierwiekenplein is donderdagnacht 28 juni ingebroken. Daarbij is met een hamer een ruit ingeslagen. Uit de winkel is een computer meegenomen.

Botsing
KLAASWAAL - Bij een ongeval is woensdagmiddag 27 juni een automobilist licht gewond geraakt. Op de kruising van de Kreupeleweg met de Molendijk gaf een 21-jarige bestuurder uit Numansdorp geen voorrang aan een 20-jarige bestuurder uit Oss. De bestuurder uit Numansdorp is voor onderzoek aan zijn knie overgebracht naar het Clara Ziekenhuis in Rotterdam.

Verkeerscontrole
OUD-BEIJERLAND - Op de Beneden Oostdijk vond een snelheidscontrole en gordelcontrole plaats. De controle was op woensdagmiddag 27 juni. Daarbij zijn 66 bekeuringen uitgedeeld, 60 wegens het overtreden van de snelheid, vier voor het geven van signalen en twee voor het niet dragen van een gordel.

Inbraak woning
OUD-BEIJERLAND - Op 27 juni is tussen 0.00 uur en 7.00 uur ingebroken in een woning aan de Schoener in Oud-Beijerland. Via een keukenraam kon men binnenkomen. Er zijn laptops, mobiele telefoons een digitale camera en autosleutels meegenomen.

Inbraken winkels
NUMANSDORP - Bij een diefstal hebben de inbrekers fotocamera's en camrecorders meegenomen. De inbraak gebeurde op dinsdagmorgen 26 juni 2001 rond 03.00 uur bij een winkel aan de Voorstraat in Numansdorp. De verdachten ramden met een auto de pui kapot. Politiemensen zochten nog in de omgeving naar de vluchtauto maar vonden deze niet.
OUD-BEIJERLAND - Inbrekers hebben ongeveer veertig digitale camera's gestolen. De melding van de inbraak bij een winkel aan de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland kwam op dinsdagmorgen 26 juni 2001 rond 04.00 uur. Tegen de gevel stond een ladder. Binnen vernielden de verdachten de vitrine en stalen de camera's.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Een 45-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland heeft een rijverbod van zeven uur gehad. Hij reed op dinsdagmorgen 26 juni 2001 rond 01.00 uur in Oud-Beijerland. De agenten hielden hem aan bij de Prins Hendrikstraat. Hij had een te hoog alcoholpromillage. Hiervoor moest de verdachte zijn rijbewijs inleveren. Even hierna hielden agenten op de Boerderijweg in Oud-Beijerland een 46-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland aan. Hij had ook teveel alcohol op en kreeg onder andere een rijverbod van zeven uur.

Ongeval met motor
MIJNSHEERENLAND - Een 40-jarige motorrijder uit 's-Gravendeel heeft een gebroken pink opgelopen. Hij schrok op maandagmiddag 25 juni 2001 op het moment dat een automobilist hem niet zag. De auto trok plotseling op. Het slachtoffer remde en viel. Het ongeval gebeurde bij de Provincialeweg in Mijnsheerenland.

Woning in brand
OUD-BEIJERLAND - De brandweer heeft een brand op het dak van een nieuwbouwwoning geblust. Het vuur ontstond op maandagmiddag 25 juni 2001 aan de Sportlaan in Oud-Beijerland. Even voor de brand werkte een dakdekker nog op het dak. Mogelijk smeulde er iets en begon zo de brand.

Auto gestolen
OUD-BEIJERLAND - Een personenauto is gestolen uit de Jan van der Heijdenstraat in Oud-Beijerland. De auto stond daar nog op zondagavond 24 juni 2001. De gebruiker van de lease-auto merkte de ochtend hierop de diefstal. Het gaat om een grijze Opel Astra.

Gasfles in brand
MAASDAM - Een gasfles is tijdens de barbecue in brand gevlogen. Het incident gebeurde op zondagavond 24 juni 2001 in een tuin van een woning aan de Dorpsstraat in Maasdam. Een 38-jarige man die op bezoek was bij de buren draaide de hendel van de gasfles dicht. Hier liep hij lichte verwondingen bij op.

Containers in brand
STRIJEN/NUMANSDORP - Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag 24 juni 2001 brand gesticht in twee containers. In de Achterstraat staken de daders een afvalcontainer in brand, nadat zij de container eerst tegen de gevel van een winkel hadden gezet. De winkel liep geen schade op. In de Sportlaan werd een kledingcontainer in brand gestoken. In beide gevallen bluste de brandweer het vuur. Later in de nacht werden in de Roerdompsingel en de Zwanenoord in Numansdorp twee grijze afvalbakken in brand gestoken. In de Zwanenoord kon de brandweer voorkomen dat het vuur oversloeg naar een woning. In de Roerdompsingel moest de brandweer ook een fietsenstalling van een school blussen waar brand gesticht was met openhaard hout.

Snelkraak
KLAASWAAL - Inbrekers hebben in de nacht van zaterdag op zondag 24 juni 2001 rond 03.30 uur met een auto de deur van een winkel aan de Kerkstraat geramd. Via het ontstane gat in de ruit doorzochten zij de winkel. Hierbij maakten zij vermoedelijk alleen wat pakjes sigaretten buit. De politie stelt een onderzoek in.

Toezicht openbare orde
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 24 juni 2001 in het centrum van Oud-Beijerland een man bekeurd voor het wildpassen. Een bestuurder van een auto kreeg een bekeuring omdat hij onnodig veel geluid produceerde met zijn voertuig.

Vernieling
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 24 juni 2001 een 40 jarige man uit Spijkenisse aangehouden, die tot twee maal toe een ruit van een woning aan de Graaf van Egmondstraat had ingegooid. Eerst vernielde hij een ruit aan de achterzijde van de woning om nadat de politie weer weg was gegaan een ruit aan de voorkant van de woning te vernielen. De man had relatieproblemen met de bewoonster.

Inbraken
'S-GRAVENDEEL - In de nacht van zaterdag op zondag 24 juni 2001 is ingebroken in twee woningen in 's-Gravendeel. Op de Schenkeldijk werd uit een woning de autosleutels van een witte BMW met het kenteken TT-97-ZX, gestolen, waarna de auto weggenomen werd. Bij een woning aan de Lagedijk werd een raam geforceerd. Hier hebben de inbrekers vermoedelijk niets buitgemaakt.

Gewond
NUMANSDORP - Een 16 jarige bromfietsster uit Numansdorp is zaterdagmiddag 23 juni 2001 gewond geraakt toen zij op de Rijksstraatweg tegen een auto aanreed. De bestuurder hiervan, een man uit 's-Hertogenbosch (leeftijd niet bekend) sloeg rechtsaf en zag daarbij de naast hem op het fietspad rijdende bromfietsster over het hoofd. Met een gebroken sleutelbeen werd zij overgebracht naar het ziekenhuis.

Alcoholcontrole
'S-GRAVENDEEL/OUD-BEIJERLAND - De politie heeft vrijdagavond 22 juni 2001 bij een alcoholcontrole op de Provincialeweg N217 onder 's-Gravendeel bijna 300 bestuurders laten blazen. In de nacht van vrijdag op zaterdag 23 juni liet de politie bij een alcoholcontrole op de Beneden Oostdijk in Oud-Beijerland 176 bestuurders blazen. Tot grote tevredenheid van de politie had niemand te veel alcohol gedronken. In totaal namen 8 politieagenten deel aan de controles.
STRIJEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag 23 juni 2001 zagen politieagenten een onverlichte auto rijden op de Molenstraat in Strijen. De bestuurder, een 35 jarige man uit Mookhoek, had te veel alcohol gedronken. De auto was niet verzekerd en de man was in het bezit van een geringe hoeveelheid hash. Na verhoor is hij in de loop van de nacht heengezonden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 25
Berichten week 24
Berichten week 23
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl