Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 33

15/08 Rook
14/08 Rook
14/08 Alcohol
13/08 Drugslaboratorium
13/08 Inbraak
13/08 Inbraak en auto gestolen
12/08 Alcohol
12/08 Dronken
11/08 Olie op de weg
10/08 Inbraak woning
10/08 Alcohol

Berichten voorgaande weken

Belediging
OUD-BEIJERLAND - Agenten hebben een 23-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland meegenomen naar het bureau. Ze schreven op woensdagmiddag 15 augustus 2001 een bekeuring uit omdat de auto van de verdachte bij het Vierwiekenplein in Oud-Beijerland op het trottoir stond. De man liep op dat moment naar zijn wagen, stapte in en wilde wegrijden. Toen de 23-jarige hoorde dat hij een bekeuring kreeg schold hij de politiemensen uit. Een agent opende het autoportier maar het voertuig reed achteruit. Uiteindelijk lukten het de politiemensen de automobilist mee te nemen.

Rook
OUD-BEIJERLAND - Een woning heeft op dinsdagmiddag 14 augustus 2001 vol rook gestaan. De 28-jarige bewoonster van het huis aan de Croonenburgh in Oud-Beijerland viel samen met haar baby op de bank in slaap. Ze schrok wakker van de stank en zag rook. De vrouw ging met de baby het huis uit. De veroorzaker van de rook was een plastic babyfles. De bewoonster kookte deze uit maar vergat de fles. De ambulance vervoerde haar en het kind naar een ziekenhuis voor controle omdat de twee rook binnen kregen. De brandweer ventileerde het pand.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Een 21-jarige autobestuurder uit Mijnsheerenland heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. Hij reed op dinsdagmorgen 14 augustus 2001 rond 00.20 uur over de Spuioeverweg in Oud-Beijerland. De man had teveel alcohol op.

Drugslaboratorium
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft een laboratorium voor de vervaardiging van synthetische drugs ontmanteld. Agenten zagen in de nacht van zondag op maandag rook boven een bedrijfsterrein aan de Stougjesdijk. Bij aankomst bleek dat het niet om brand ging, maar roken ze een chemische lucht en zagen ze door een kier drie mensen aan het werk in een verder afgesloten pand. Ze hielden de drie mannen van 35, 36 en 42 jaar buiten aan. Met behulp van de Brandweer en de technische recherche stelt de politie een onderzoek in naar het professionele laboratorium.

Inbraak
NIEUW-BEIJERLAND - Uit een loods is na een inbraak gereedschap verdwenen. Men ontdekte de diefstal op maandagmorgen 13 augustus 2001. De verdachten verbraken een slot en kwamen zo de loods aan de Nijverheidsstraat in Nieuw-Beijerland binnen.

Inbraak en auto gestolen
OUD-BEIJERLAND - Inbrekers hebben een diefstal in een woning gepleegd en hierna ook de auto van de bewoners meegenomen. De inbraak gebeurde in de nacht van zondag op maandag 13 augustus 2001. Uit het pand haalden de verdachten de autosleutels en ze reden vervolgens met de groene Toyota Landcruiser weg.

Alcohol
NIEUW-BEIJERLAND- Op zondagochtend, 12 augustus 2001, omstreeks 01.50 uur, is op de Spuidijk een 47 jarige inwoner uit Goudswaard aangehouden wegens rijden onder invloed. In het bureau blies hij zodanig ver boven de streep dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod heengezonden.
HEINENOORD- Op zondagochtend, 12 augustus 2001, omstreeks 02.50 uur, is op de Rijksweg A29 een 43 jarige inwoner uit Rotterdam aangehouden wegens rijden onder invloed. In het bureau blies hij maar liefst 1240 microgram/L ( ongeveer 2,8 promille). Zijn rijbewijs werd ingevorderd en er zal onderzoek verricht worden naar de geschiktheid voor het besturen van een motorrijtuig. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod heengezonden.

Dronken
OUD-BEIJERLAND- Op zondagochtend, 12 augustus 2001, omstreeks 02.55 uur, is een 18 jarige jongen uit Oud-Beijerland aangehouden wegens openbare dronkenschap. De jongen liep op de Havendam joelend en gillend over straat. Hij werd door agenten aangehouden. Na verhoor is hij met een proces-verbaal heengezonden.

Olie op de weg
OUD-BEIJERLAND- Op zaterdagmiddag, 11 augustus 2001, omstreeks 15.55 uur, reed een 63 jarige vrouw uit Maasdam het carter van haar auto stuk in de bussluis aan de Zinkweg. De vrouw had het inrijverbod niet opgemerkt en dacht dat ze wel over het obstakel in de bussluis heen kon rijden. Het gevolg was dat het carter van haar auto stuk gereden werd en dat er 4,5 liter olie op het wegdek terecht kwam. De brandweer reinigde dmv korrels het wegdek. Mogelijk krijgt de vrouw daar nog een rekening van.

Inbraak woning
'S-GRAVENDEEL- In de nacht van donderdag 9 augustus op vrijdag 10 augustus 2001, is ingebroken in een woning aan de Tuinstraat. Nadat het bovenlicht van de keuken was geforceerd is men daardoor naar binnen geklommen. De gehele woning werd doorzocht. Gestolen zijn ondermeer geluid- en beeldapparatuur, sieraden en geld. De technische recherche stelt een onderzoek in.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Politieagenten hebben vrijdagavond 10 augustus 2001 op diverse plaatsen gecontroleerd op alcohol. Aan de Beneden Oostdijk moesten 316 bestuurders een blaastest afleggen. Een 52 jarige inwoner uit Schoonhoven blies net boven de streep. Hij betaalde direct 410 gulden boete en werd met een rijverbod heengezonden. Een 37 jarige inwoner uit Rotterdam blies zodanig boven de streep dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij kreeg een dagvaarding en een rijverbod mee naar huis. Aan de Kwakscheweg moesten 124 bestuurders een blaastest ondergaan. Een 36 jarige inwoner uit Ridderkerk blies net boven de streep. Hij betaalde direct de boete van 410 gulden en werd met een rijverbod heengezonden. Op de Rembrandtstraat moesten 56 bestuurders een blaastest afleggen. Een 63 jarige inwoner uit Oud-Beijerland blies net boven de streep. Hij betaalde direct de boete van 410 gulden en werd met een rijverbod heengezonden.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 32
Berichten week 31
Berichten week 30
Berichten week 29
Berichten week 28
Berichten week 27
Berichten week 26
Berichten week 25
Berichten week 24
Berichten week 23
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl