Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 13

29/03 Overleden door brand
29/03 Computer gestolen
29/03 Aanhoudingen
28/03 Auto gestolen
27/03 Doorgereden na aanrijding
26/03 Alcohol
25/03 Vechtpartij
24/03 Alcohol
24/03 Vernieling

Berichten voorgaande weken

Overleden door brand
OUD-BEIJERLAND - Op donderdagavond 29 maart omstreeks 18.55 uur kreeg de politie een melding dat er een vrouw met brandplekken in haar woning aan de Sigarenmaker lag. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat de ramen van de woning zwart geblakerd waren. In de woonkamer was een tweezitsbank bijna geheel uitgebrand. In de woning heeft eerder op de dag een korte, hevige brand plaatsgevonden die waarschijnlijk op de tweezitsbank is begonnen. Vermoedelijk is de temperatuur in de woning heel hoog geweest en is de brand door zuurstofgebrek vanzelf weer gedoofd. Omdat het ging om een korte, hevige binnenbrand is deze niet opgemerkt door derden. De 73-jarige vrouw die door haar partner dood is aangetroffen in haar woning is waarschijnlijk overleden ten gevolge van verstikking of verbranding. Dit blijkt uit de conclusies van de schouwarts. De politie gaat er niet van uit dat er sprake is van een misdrijf.

Computer gestolen
'S-GRAVENDEEL - Uit een horecabedrijf aan de Mijlweg is een computer gestolen. Door nog onbekende dader(s) werd een ruit ingegooid en vervolgens een computer meegenomen. De waarde van de computer bedraagt enkele duizenden guldens.

Aanhoudingen
OUD-BEIJERLAND - De politie Rotterdam/Rijnmond heeft twee verdachten aangehouden. De ene, een 30-jarige man uit Rotterdam, reed op donderdagmorgen 29 maart 2001 in een gestolen auto uit Rotterdam. In dit voertuig lag een gestolen autoradio uit een voertuig die stond aan de Breitnerstraat in Oud-Beijerland. De eigenaar deed hiervan op donderdagmorgen aangifte. De politie in Oud-Beijerland zocht de verdachte al in verband met zijn mogelijke betrokkenheid bij een woninginbraak in de Van Wassenaerstraat in Oud-Beijerland en de diefstal van een auto. De politie hield ook zijn 22-jarige vriendin uit Rotterdam aan.

Auto gestolen
HEINENOORD - De eigenaar van een Opel heeft aangifte van diefstal van dit voertuig gedaan. Het gaat om een blauwe Astra. Deze stond aan het Kooimansland in Heinenoord. Het slachtoffer merkte op woensdagmorgen 28 maart 2001 de verdwijning.

Doorgereden bij aanrijding
OUD-BEIJERLAND - Een 39-jarige bromfietser uit Numansdorp is op de grond gevallen. Hij had last van zijn hand en ribben. De man reed op dinsdagmiddag 27 maart 2001 rond 15.00 uur over de Stougjesdijk in Oud-Beijerland. Een vrachtwagen sneed het slachtoffer af waardoor deze viel. De vrachtwagen reed na het ongeval door.

Alcohol
MIJNSHEERENLAND/WESTMAAS - Agenten hebben op de rijksweg A29 ter hoogte van Mijnsheerenland een autobestuurder aangehouden. Dat gebeurde op maandagmorgen 26 maart 2001 rond 01.00 uur. De 42-jarige automobilist uit Rotterdam reed daar maar had teveel alcohol op. Naast een rijverbod vorderden de agenten zijn rijbewijs in. Een 62-jarige autobestuurder uit Mijnsheerenland heeft een rijverbod van twaalf uur gehad. Hij reed op zondagavond 25 maart 2001 met een te hoog alcoholpromillage over de Breestraat in Westmaas. Agenten controleerden de automobilist en vorderden zijn rijbewijs in.

Vechtpartij
's-GRAVENDEEL - De politie heeft na een vechtpartij drie jongens aangehouden. Op zondagavond 25 maart 2001 ontstond ruzie buiten bij het asielzoekerscentrum aan de Kilweg in 's-Gravendeel. Oorzaak van de vechtpartij lag waarschijnlijk in het feit dat twee van de verdachten binnenkort wegmoeten bij het centrum. Een persoon raakte gewond, deze kreeg iets op zijn achterhoofd. Agenten namen de drie van 14, 15 en 16 jaar mee naar het bureau.

Alcohol
HEINENOORD- Aan de Trompstraat is op zaterdagnacht door de politie een 32-jarige man uit Heinenoord aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Hij moest een boete betalen van ƒ700,- en kreeg een rijverbod van 3 uur.
NUMANSDORP- Op de A29 is op zaterdagnacht een 33-jarige man uit Rotterdam aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Hij kreeg een boete van ƒ410,- en een rijverbod van een uur.
MIJNSHEERENLAND- Op de Braaksedijk werd op zaterdagnacht een 25-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij had te veel gedronken en reed zonder rijbewijs in de auto van zijn neef. Hij kreeg een dagvaarding.
OUD-BEIJERLAND- Aan de Burgemeester Diepenhorstsingel kreeg een 23-jarige man uit Oud- Beijerland een rijverbod van een uur.

Abri's vernield
HEINENOORD- Aan de Dorpsstraat werden in de nacht van zaterdag op zondag 2 ruiten van een busabri vernield.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1
Berichten week 52
Berichten week 51

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl