Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 16

18/04 Val met bromfiets
18/04 Auto gestolen
18/04 Kindje te water
18/04 Dodelijk ongeval
17/04 Inbraak auto's
17/04 Scooter ongeluk
17/04 Brand bij bedrijf
16/04 Auto in brand
16/04 Wasdroger in brand

Berichten voorgaande weken

Val met bromfiets
KLAASWAAL - Een 17-jarige bromfietsster uit Mijnsheerenland is gevallen. Ze reed op woensdagmiddag 18 april 2001 over de Rijksstraatweg in Klaaswaal. Het slachtoffer klaagde over pijn aan haar rechterschouder. De ambulance bracht haar naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Auto gestolen
OUD-BEIJERLAND - Een auto is gestolen uit Oud-Beijerland. De grijze BMW 730i stond voor een winkel aan de Langeweg in Oud-Beijerland. De diefstal gebeurde in een half uur tijd op woensdagmiddag 18 april 2001.

Kindje te water
OUD-BEIJERLAND - Een kindje van ongeveer 2,5 jaar oud is in het water beland. Het slachtoffer speelde op woensdagmorgen 18 april 2001 aan de achterkant van zijn huis aan de Zinkweg in Oud-Beijerland. Iemand zag dat het kind in de sloot lag. De moeder sprong in het water en haalde haar zoontje eruit. Agenten legden hem in een stabiele zijligging. Het kindje huilde maar was op dat moment niet echt aanspreekbaar. De traumahelikopter assisteerde ambulancepersoneel. De ambulance bracht het kind naar het Sophiaziekenhuis in Rotterdam. Daar ligt de jongen voorlopig op de Intensive Care.

Dodelijk ongeval
ZUID-BEIJERLAND - Een 50-jarige bestuurster uit Zuid-Beijerland is woensdagmiddag 18 april 2001 om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Op de kruising van de Kraagweg met de Hogeweg verleende zij geen voorrang aan een 29-jarige bestuurster uit Zuid-Beijerland. De 29-jarige bestuurster werd met lichte verwondingen voor onderzoek overgebracht naar het Claraziekenhuis in Rotterdam. Na het ongeval belandden de twee auto's in een sloot. Het 50-jarige slachtoffer moest door de brandweer uit de auto bevrijd worden. Enkele honden die in de auto van het 50-jarige slachtoffer zaten, bleven ongedeerd.

Inbraak auto's
HEINENOORD - De politie heeft een 25-jarige man uit Rotterdam aangehouden dankzij de hulp van oplettende getuigen. Deze zagen dat de verdachte op dinsdagavond 17 april 2001 inbrak in auto's die stonden aan de John F. Kennedystraat in Heinenoord. Een getuige haalde de man uit een personenauto waarvan het linkerportier kapot was. De auto die ernaast stond had inmiddels een kapotte ruit. Tijdnes de aanhouding had de 25-jarige een mes in zijn hand. In de politiebus schopte hij uit woedde het schrijftafeltje kapot.

Scooter ongeluk
STRIJEN - Een 17-jarige scooterrijder uit Strijen heeft vermoedelijk een gebroken voet. Hij reed op dinsdagmiddag 17 april 2001 over de Nieuwestraat in Strijen. Hij keek naar achteren omdat een vriend hem riep. De jongen had op dat moment zijn scooter niet onder controle en botste tegen twee geparkeerde auto's.

Brand bij bedrijf
HEINENOORD - Houtkrullen zijn in een apparaat in brand gevlogen. De sprinklerinstallatie van de onderneming aan de Sluisendijk in Heinenoord bluste voor het grootste gedeelte de brand. De brandweer deed een inspectie. De krullen zaten in een apparaat dat stond achter in het bedrijf. Het incident gebeurde op dinsdagmorgen 17 april 2001.

Auto in brand
OUD-BEIJERLAND - Een auto is in brand gevlogen. Het incident gebeurde op maandagmiddag 16 april 2001 op de Evertsenstraat in Oud-Beijerland. De brandweer bluste het vuur.

Wasdroger in brand
OUD-BEIJERLAND - Een droger heeft een kleine binnenbrand veroorzaakt. De droger stond op de zolder van een woning aan de Poortlaan in Oud-Beijerland. Het vuur ontstond op maandagavond 16 april 2001. De bewoner vertelde dat het apparaat vlam vatte. De brandweer bluste het vuur. De bewoners gingen ergens anders slapen.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl