Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 49

06/12 Aanrijding
06/12 Wapenbezit
06/12 Inbraak en autodiefstal
05/12 Botsing
04/12 Stoeipartij
04/12 Alcohol
03/12 Winkeldiefstal
02/12 Ongeval
02/12 Hennep
02/12 Diefstal
02/12 Aanhouding inbrekers
01/12 Inbraak woningen
30/11 Stroomuitval

Berichten voorgaande weken

Aanrijding
'S GRAVENDEEL- Een 78-jarige vrouw uit 's Gravendeel is gewond geraakt. De vrouw fietste donderdagmiddag tegen 18.00 uur op de kruising van de Hendrik Hamerstraat met de Tuinstraat. Een 27-jarige automobiliste uit Dordrecht gaf daar geen voorrang aan de vrouw. De fietster kwam ten val. Zij werd met verwondingen overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis (locatie Dordwijk) in Dordrecht. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Wapenbezit
OUD-BEIJERLAND- Een 15-jarige jongen uit Oud-Beijerland heeft een boete gekregen. Een getuige had de jongen gezien met een wapen. In de woning van de verdachte aan de Beneden Molendijk trof de politie een balletjespistool aan. Het is niet toegestaan dit wapen te hebben. De politie nam het wapen in beslag. De jongen kwam er met een fikse boete vanaf.

Inbraak en autodiefstal
PUTTERSHOEK - Inbrekers hebben een bedrijfsauto gestolen. De verdachten gingen voor donderdagmorgen 6 december 2001 06.00 uur een winkel aan het Oranjeplein in Puttershoek binnen. Ze sloegen een ruit kapot. Uit het pand stalen ze onder andere geld en de autosleutels. De inbrekers reden weg in witte Volkswagen Caddy met het kenteken VL-NP-53.

Botsing
KLAASWAAL - Een 41-jarige autobestuurder uit Klaaswaal is gewond geraakt bij een ongeval. Een trekker met oplegger reed op woensdagmorgen 5 december 2001 vanuit een erf achteruit. De 45-jarige bestuurder wilde keren. Op de Botweg in Klaaswaal botste hij tegen de auto van de 41-jarige. De ambulance bracht het slachtoffer met mogelijk nekletsel naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Stoeipartij
NUMANSDORP - Een 10-jarige jongen uit Numansdorp is door de ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Hij stoeide op dinsdagmiddag 4 december 2001 op een schoolplein aan de Schoolweg in Numansdorp met een vriendje. Op een gegeven moment kreeg het slachtoffer een trap tegen zijn hoofd en viel. De jongen klaagde over pijn aan zijn rug en nek. Ook kon hij een arm niet bewegen.

Alcohol
MIJNSHEERENLAND - De politie heeft het rijbewijs van een 25-jarige autobestuurder uit Rhoon ingevorderd. Hij reed op dinsdagmorgen 4 december 2001 rond 02.10 uur over de N 217 bij Mijnsheerenland. Agenten controleerden de automobilist en daaruit bleek dat hij teveel alcohol op had.

Winkeldiefstal
HEINENOORD - Een 36-jarige man zonder een nog bekende woonplaats heeft geprobeerd spullen te stelen. Hij pakte op maandagmiddag 3 december 2001 onder andere twee boormachines bij een bouwmarkt aan de Boonsweg in Heinenoord. Winkelpersoneel hield de verdachte tegen.

Ongeval
GOUDSWAARD - Een 61-jarige voetganger uit Goudswaard is gewond geraakt bij een ongeval. Hij liep op zondagmiddag 2 december 2001 over de Molendijk in Goudswaard. Een auto reed daar ook. De 21-jarie bestuurder uit Goudswaard zag waarschijnlijk de 61-jarige niet en botste tegen hem aan. Het slachtoffer had letsel aan zijn been en klaagde over pijn in zijn rug.

Hennep
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft vier verdachten aangehouden en zakken met henneptoppen in beslaggenomen. Agenten gingen op zondagmiddag 2 december 2001 naar de Boterhof in Oud-Beijerland. Mannen zouden allerlei plastic zakken het pand binnenbrengen. Na onderzoek klopte dit. In de woning vonden politiemensen ruim negentig zakken vol met toppen van hennepplanten. Ze hielden vier mannen aan van 19 (De Lier), 23 (De Lier), 29 en 38 (Oud-Beijerland).

Diefstal
OUD-BEIJERLAND - Een onbekende fietser heeft een digitale camera gestolen. Het 34-jarige slachtoffer uit Oud-Beijerland liep op zondagavond 2 december 2001 bij het Zalmpad in Oud-Beijerland. De man wilde een foto maken. Op dat moment fietste de verdachte voorbij en greep de camera.

Aanhouding inbrekers
OUD-BEIJERLAND - Een politieman heeft twee verdachten aangehouden. De agent ging na een melding op zondagavond 2 december 2001 naar een winkel aan de Bootstraat in Oud-Beijerland. De eigenaar van de zaak vertelde dat de inbrekers mogelijk nog binnen waren. Op dat moment stonden de twee verdachten net bij hun auto. De politieman greep eerst de bestuurder en legde hem op de grond. Hierna pakte hij de twee verdachte uit de auto en legde hem ook op de weg in afwachting van andere politiemensen. Door de snelle aanhoudingen bleef het bij een poging inbraak. De verdachten zijn 35 en 37 jaar en komen uit Zoetermeer.

Inbraak woningen
STRIJEN- In een woning aan de Binnensingel is zaterdag 1 december tussen 19.00 uur en 23.40 uur ingebroken. De inbrekers wisten binnen te komen via het balkon. De buit bedraagt ongeveer ƒ125,- (EUR 56.72).
MIJNSHEERENLAND- In een woning aan de Laan van Westmolen is tussen zaterdag 1 december 19.30 uur en zondag 2 december 01.00 uur ingebroken. De inbrekers wisten via de achterdeur binnen te komen. De inbrekers namen zilveren bestek en sieraden mee.

Stroomuitval
OUD BEIJERLAND- De politie heeft vrijdag 30 november een aantal winkeliers geassisteerd en geadviseerd toen vanaf ongeveer 16.00 uur de stroom in delen van Oud Beijerland uitviel. Op het Vierwiekenplein informeerde de politie bij banken of alles onder controle was. Er kon op het moment dat de stroom uitviel niemand meer in of uit de bank. Daarnaast adviseerde de politie winkeliers dat niemand er meer in mocht en dat alle bezoekers van de winkels uit de winkels moesten. Ook gaf de politie winkelier het advies de winkels te sluiten. Ook bezocht de politie verpleegtehuizen met de vraag of daar alles onder controle was. De politie surveilleerde uit voorzorg door het hele dorp. Omstreeks 18.00 uur had de Eneco de stroomvoorziening weer aan de praat.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 48
Berichten week 47
Berichten week 46
Berichten week 45
Berichten week 44
Berichten week 43
Berichten week 42
Berichten week 41
Berichten week 40
Berichten week 39
Berichten week 38
Berichten week 37
Berichten week 36
Berichten week 35
Berichten week 34
Berichten week 33
Berichten week 32
Berichten week 31
Berichten week 30
Berichten week 29
Berichten week 28
Berichten week 27
Berichten week 26
Berichten week 25
Berichten week 24
Berichten week 23
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl