Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 51

20/12 Alcohol
19/12 Botsing
19/12 Milieucontrole
19/12 Inbraak en autodiefstal
18/12 Winkeldiefstal
18/12 Gladheid
18/12 Gladheid
17/12 Auto gestolen
17/12 Gladheid
16/12 Alcohol
16/12 Zinloos geweld
16/12 Geluidsoverlast
16/12 Snelkraak
15/12 Inbraak woning
15/12 Alcoholcontrole
15/12 Alcohol

Berichten voorgaande weken

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Een 41-jarige autobestuurster uit Oud-Beijerland heeft een rijverbod van zes uur gehad. Ze reed op donderdagmorgen 20 december 2001 rond 02.40 uur over de Oostdijk in Oud-Beijerland. Agenten controleerden haar en daaruit bleek het te hoge alcoholpromillage.

Botsing
MIJNSHEERENLAND - Twee auto's zijn woensdag 19 december tegen elkaar gereden. Een 45-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland wilde vanaf de Maasweg in Mijnsheerenland linksaf slaan. Hij wachtte op een tegemoetkomende auto. Hierna zag hij waarschijnlijk niet dat er een ander voertuig van rechts kwam. De twee botsten. De 47-jarige bestuurder uit Klaaswaal had in ieder geval een hoofdwond en de ambulance bracht hem naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Milieucontrole
NUMANSDORP - De politie heeft langs de rijksweg A29 een milieucontrole gehouden. Dat gebeurde op woensdag 19 december 2001 ter hoogte van Numansdorp. Politiemensen controleerden samen met medewerkers van de Inspectie Milieuhygiëne, provincie en de douane. Er kwamen twee overtredingen naar voren waaronder een voor de accijnswetgeving.

Inbraak en autodiefstal
OUD-BEIJERLAND - Inbrekers hebben onder andere een auto gestolen. Ze braken in bij een autobedrijf aan de Rembrandtstraat in Oud-Beijerland. Men ontdekte dat op woensdagmorgen 19 december 2001. Verder stalen de verdachten een computer, een beeldscherm, gereedschap en de kluis met daarin onder andere papieren.

Winkeldiefstal
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft een 23-jarige man uit Wychen aangehouden. Hij stal op dinsdagmiddag 18 december 2001 een flesje parfum uit een winkel aan de Molendijk in Oud-Beijerland. Na zijn verhoor was de 23-jarige verbaasd dat hij het flesje niet terugkreeg.

Gladheid
HOEKSCHE WAARD - Bij een ongeval door de gladheid op dinsdagmorgen 18 december 2001 raakte een 38-jarige autobestuurster uit Mijnsheerenland gewond. Ze had een lichte hersenschudding en kneuzingen. Een lijnbus botste op de Provincialeweg in Mijnsheerenland achterop haar wagen. De 41-jarige motorrijder die viel door de gladheid bij de Provincialeweg in Mijnsheerenland had een pijnlijk been. De ambulance bracht hem naar een ziekenhuis. Op de Oud-Cromstrijensedijk (OZ) in Klaaswaal remden twee auto's voor een andere aanrijding. De ene auto gleed hierdoor dwars over de weg waarop een ander voertuig tegen de zijkant botste. Een 29-jarige automobiliste uit Oud-Beijerland klaagde over nekpijn. Voor controle ging zij met de ambulance naar een ziekenhuis.

Gladheid
HOEKSCHE WAARD - Door de gladde wegen vonden er dinsdagochtend 18 december 2001 diverse aanrijdingen plaats in de Hoeksche Waard. In Westmaas was er een aanrijding tussen twee personenauto's waarna een van de auto's van het wegdek van de Munnikendijk gleed en vast kwam te staan. Op de Hoekseweg in Strijen raakte een auto in de sloot. Daarbij raakte niemand gewond. Op de Harp in Klaaswaal is een auto de tuin van een woning in gereden. Op de Langeweg in Nieuw-Beijerland botsten door de gladheid twee auto's tegen elkaar. In Oud-Beijerland is op de kruising van de Papeweg en de Brabersweg is een auto de greppel ingereden. Een scooter is tegen een stilstaande auto gereden op de Stougjesdijk in Oud-Beijerland. Op de Provinciale Weg in Mijnsheerenland is een motorrijder onderuit gegaan. In Maasdam is op de Gatsedijk een auto een tuin van een woning ingereden.

Auto gestolen
NUMANSDORP - Een auto is gestolen vanaf de Einsteinstraat in Numansdorp. Men ontdekte de diefstal op maandag 17 december 2001. Het gaat om een blauwe Mercedes Benz Stationwagon met het kenteken 13-GG-PD.

Gladheid
HOEKSCHE WAARD - De politie heeft een kleine tien meldingen gehad over de gevolgen van de gladheid op maandagmorgen 17 december 2001. Een 38-jarige fietsster uit Numansdorp is gevallen. Dat gebeurde op de Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp. Door de val had het slachtoffer last van haar hoofd. De ambulance bracht haar naar een ziekenhuis in Rotterdam. Bij de Strijenseweg in 's-Gravendeel hadden auto's moeite boven de dijk te komen. Een wagen gleed naar beneden. Door de gladheid reed een auto op de Middelweg in Numansdorp tegen een lichtmast en tuinomheining. Een 25-jarige autobestuurster uit Strijen reed met haar voertuig het water in bij de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland. Ze kroop zelf uit haar auto. Een andere auto gleed het water in bij de Broekseweg in Strijen. De politie bracht de 33-jarige bestuurder uit Piershil thuis. Ook langs de Moricaanseweg in Strijen raakte een auto in de sloot.

Alcohol
PUTTERSHOEK- Op zondagochtend, 16 december 2001, omstreeks 05.50 uur, werd op de Sterrenlaan een 28 jarige inwoner uit Puttershoek aangehouden wegens rijden onder invloed met zijn personenauto. In het bureau blies hij net boven de streep. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod heengezonden.

Zinloos geweld
MAASDAM / STRIJEN- Op zondagochtend, 16 december 2001, omstreeks 00.10 uur, is op de Gatsedijk in Maasdam een 21 jarige inwoner uit Strijen aangehouden wegens mishandeling en bedreiging van een buschauffeur aangehouden. De man had kort daarvoor bij de bushalte aan de Julianastraat te Strijen onenigheid met een aantal personen. Hij haalde thuis twee hamers uit de schuur en sloeg daarmee twee personen. Toen hij in de bus richting Puttershoek stapte kwam hij dreigend de bus binnen, waarna de chauffeur de politie waarschuwde. Ter hoogte van de 's-Gravendeelseweg in Maasdam opende hij de busdeuren en stapte uit. Hij werd overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. In de loop van zondagmorgen is de verdachte na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

Geluidsoverlast
STRIJEN- Een caféhouder uit de Achterstraat heeft een bekeuring gehad wegens geluidsoverlast. Er speelde in het café een liveband. Personeel van de milieudienst verrichtte op zondagochtend, 16 december 2001, omstreeks 01.00 uur metingen. Zij constateerden een overschrijding van de geluidsnorm van 22 decibel. Politieagenten gaven de caféhouder een proces-verbaal. Nadat de band het geluidsvolume had teruggeschroefd vervolgden zij hun weg.

Snelkraak
MAASDAM- Op zondagmorgen, 16 december 2001, omstreeks 06.30 uur, vond bij een winkel aan de Hoeksedijk een snelkraak plaats. Doordat de bewoner al wakker was en achterin de winkel aanwezig was is er niets ontvreemd. Twee personen vernielden de ruit van de winkel met bakstenen. Ze liepen naar binnen en vernielde de twee kassa's. Na ontdekking renden de verdachten naar buiten en verdwenen met en gereedstaande personenauto inde richting van de Provincialeweg. Ondanks een zoekactie werden de verdachten niet meer gevonden. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Inbraak woning
GOUDSWAARD- Op zaterdag, 15 december 2001, is tussen 14.30 en 19.00 uur, ingebroken in een woning aan de Dorsvlegel. De daders zijn binnengekomen door houten tuinmeubelen op elkaar te stapelen en daarna een slaapkamerraam op de eerste verdieping open te breken. Gestolen zijn een videorecorder en sieraden. Door omwonenden werd gezien dat er rond 18.15 uur een drietal mannen in de straat liepen. De eigenaar van de woning zag bij thuiskomst een personenauto wegrijden. Mogelijk hebben deze lieden iets met de inbraak te maken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Alcoholcontrole
OUD-BEIJERLAND- Op zaterdagavond, 15 december 2001, rond 22.00 uur, hielden agenten een alcoholcontrole op de Burgemeester Diepenhorstsingel. 30 bestuurders moesten een blaastest ondergaan. Geen van de bestuurders had te veel alcohol gedronken.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Op zaterdagavond, 15 december 2001, omstreeks 22.05 uur, werd op de Stougjesdijk een 46 jarige inwoner uit Oud-Beijerland aangehouden wegens rijden onder invloed met zijn personenauto. In het bureau blies hij zodanig boven de streep dat zijn rijbewijs ingevorderd werd. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod heengezonden.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 50
Berichten week 49
Berichten week 48
Berichten week 47
Berichten week 46
Berichten week 45
Berichten week 44
Berichten week 43
Berichten week 42
Berichten week 41
Berichten week 40
Berichten week 39
Berichten week 38
Berichten week 37
Berichten week 36
Berichten week 35
Berichten week 34
Berichten week 33
Berichten week 32
Berichten week 31
Berichten week 30
Berichten week 29
Berichten week 28
Berichten week 27
Berichten week 26
Berichten week 25
Berichten week 24
Berichten week 23
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl