Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 11

16/03 Brand
15/03 Ongeval
14/03 Hond aangereden
14/03 Verdachte aangehouden
13/03 Verkeerscontrole
13/03 Uit de kroeg gehaald
13/03 Verkeerscontrole
13/03 Bromfietscontrole
13/03 Alcohol
12/03 Alcohol
12/03 Gestolen fiets
12/03 Auto gestolen
11/03 Nep vuurwapen
11/03 Alcoholcontrole
11/03 Inbraak in café
10/03 Vrouw aangereden
10/03 Alcoholcontrole
09/03 Winkeldiefstal
09/03 Ravage door drank
09/03 Jogger aangerede

Berichten voorgaande weken

Brand
OUD-BEIJERLAND - Op donderdagavond 16 maart ontstond brand in een bedrijfspand aan de Rontgenstraat. . In het pand was gietijzeren staven, bussen, blokken, draaibanken en zaagmachines aanwezig. De brandweer forceerde een grote roldeur om binnen te komen. De brand was is in e zijkant van het pand. De brandweer bluste het vuur. De technische recherche onderzoekt de oorzaak van de brand.

Ongeval
MAASDAM - Op donderdag 15 maart vond er een aanrijding plaats tussen een auto en een bedrijfsauto. 's Middags rond 14.45 uur wilde de 56-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit Strijen op de Provinciale weg keren over een verdrijvingsvlak. De 51-jarige bestuurder uit Goudswaard van een auto die achter hem reed verwachtte dit niet en reed tegen de flank van de bedrijfsauto aan. Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurders te behandelen.

Hond aangereden
GOUDSWAARD - Een hond is aangereden op de Oudendijk in Goudswaard. Een buurtbewoner bracht de gewonde labrador nog naar de dierenarts maar daar overleed hij. De hond stak op woensdagavond 14 maart 2001 plotseling de straat over waarop dat moment een auto reed.

Verdachte aangehouden
's-GRAVENDEEL - Agenten hebben een 22-jarige man uit 's-Gravendeel aangehouden. Getuigen hielden hem op woensdagavond 14 maart 2001 vast bij de Strijensedijk in 's-Gravendeel. Volgens de getuigen liep de verdachte rond bij een winkel en hierna bij woningen. Tijdens de fouillering vonden de politiemensen een tang. De verdachte vertelde dat hij ergens wilde gaan slapen. De politie zoekt dit uit en kijkt of er geen inbraken plaatsvonden in de buurt.

Verkeerscontrole
's-GRAVENDEEL - Politiemensen hebben 8 bekeuringen geschreven bij een controle. Autobestuurders kregen deze omdat ze hun gordel niet droegen. De controle gebeurde op dinsdagmiddag 13 maart 2001 bij de Hendrik Hamerstraat in 's-Gravendeel.

Uit de kroeg gehaald
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft een 33-jarige man uit Spijkenisse aangehouden. Hij zat op dinsdagmiddag 13 maart 2001 in een horecagelegenheid aan de Hortensiastraat in Oud-Beijerland. Ondanks verzoeken wilde de verdachte daar niet weg.

Verkeerscontrole
MAASDAM - De politie heeft bij een controle 6 bekeuringen uitgedeeld. Verder namen de politiemensen een bestuurder mee naar het bureau omdat er nog een boete openstond. Het bedrag betaalde deze bestuurder daar. De controle gebeurde op dinsdagmorgen 13 maart 2001 op de N217 in Maasdam. De bekeuringen waren voor geen goede plaat op een bromfiets, onterecht voeren van mistlichten, defecte verlichting bij een aanhanger en voor het niet bij zich hebben van een rijbewijs.

Bromfietscontrole
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft een bromfietscontrole gehouden. Dat gebeurde op dinsdagmorgen 13 maart 2001 bij de Randweg in Oud-Beijerland. Alle bestuurders droegen een helm en hadden hun papieren bij zich. Agenten keken naar ongeveer 20 bromfietsen. Ze schreven 3 bekeuringen uit voor te hoge constructiesnelheid.

Alcohol
's-GRAVENDEEL - Een 24-jarige autobestuurder uit Strijen heeft een transactiebedrag van ƒ. 410,00 betaald. Hij reed op dinsdagmorgen 13 maart 2001 rond 00.50 uur over De Havelaar in 's-Gravendeel. Agenten controleerden hem. De automobilist had een te hoog alcoholpromillage en kreeg hiervoor onder andere een rijverbod van twee uur.

Alcohol
MIJNSHEERENLAND - Een warmwaterkraan heeft rook onder dakpannen veroorzaakt. Op maandagmiddag 12 maart 2001 kwam de melding van een brand in een woning aan de Wilhelminastraat5 in Mijnsheerenland. Brandweerlieden forceerden een deur en ontdekten dat er geen brand was maar dat de douchekraan openstond waardoor stoom via een afvoer onder de dakpannen naar buitenging.

Gestolen fiets
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft een 35-jarige vrouw uit Oud-Beijerland en haar 12-jarige dochter aangehouden voor diefstal van een fiets. De melding van de diefstal kwam op maandagmiddag 12 maart 2001. Een getuige zag de verdachten die de fiets stalen in de buurt van de winkels aan de Graaf van Egmondstraat in Oud-Beijerland. Met de eigenaresse van de fiets zochten agenten de verdachten en vonden in hun schuur de gestolen fiets.

Auto gestolen
PUTTERSHOEK - De eigenaar van een witte Nissan Sunny heeft aangifte gedaan van diefstal van dit voertuig. Zijn auto stond op de Arie van Drielstraat in Puttershoek. De man merkte de diefstal op maandagmorgen 12 maart 2001. Een getuige vertelde dat de Nissan er nog stond rond 03.00 uur.

Nep vuurwapen
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft een 16-jarige jongen uit Oud-Beijerland aangehouden. Getuigen vertelden de politie op zondagavond 11 maart 2001 dat de verdachte in de buurt van de Witte de Withstraat in Oud-Beijerland dreigde met iets dat leek op een vuurwapen. In de slaapkamer vonden agenten een nep vuurwapen.

Alcoholcontrole
MAASDAM - In de nacht van zaterdag op zondag 11 maart hield de politie op de Sportlaan een alcoholcontrole. In totaal 56 bestuurders moesten blazen. Niemand had teveel gedronken.

Inbraak in café
STRIJEN - Bij een café aan de Kerkstraat is in de nacht van zondag 11 maart ingebroken. Men kwam binnen door de ruit te vernielen. Uit het café zijn drank, cd's en de inhoud van een fooienpot meegenomen.

Vrouw aangereden
STRIJEN - Een vrouw is aangereden door een auto die achteruit reed. Zaterdagmiddag 10 maart reed de bestuurder uit Strijen achter uit een uitrit uit aan de Oudendijk. Hij zag daarbij een 56-jarige vrouw over het hoofd die achter de auto liep en reed haar aan. Zij is met verwondingen aan haar been en hoofd opgenomen in het Zuiderziekenhuis in Rotterdam.

Alcoholcontrole
PIERSHIL - Op de Stougjesdijk vond in de avond van zaterdag 10 maart een alcoholcontrole plaats. Daarbij is een 36-jarige man uit Piershil betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod van zes uur en een dagvaarding.

Winkeldiefstal
HEINENOORD - Een 52-jarige man uit Mijnsheerenland is betrapt op winkeldiefstal. De verdachte stal voor ongeveer 115 gulden aan huishoudelijke artikelen bij een supermarkt aan de Boonsweg. Hij is betrapt en overgedragen aan de politie. Hij moest een boete van 480 gulden betalen.

Ravage door drank
ZUID-BEIJERLAND - Een dronken bestuurder is tegen een woning, twee geparkeerde auto´s en een kliko aangereden. Vrijdagavond 9 maart verloor de 26-jarige bestuurder uit Zuid-Beijerland op het Zwartsluisje de macht over het stuur en botste tegen een woning, twee geparkeerde auto´s en een vuilnisbak aan. Uit een ademanalyse bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 10 uur, een dagvaarding en zijn rijbewijs is ingenomen.

Jogger aangereden
OUD-BEIJERLAND - Op de Langeweg is een bromfietser tegen een hardloper gebotst. De 42-jarige man uit Oud-Beijerland liep hard, zonder reflecterende kleding op het fietspad. Van achteren werd hij die vrijdagavond 9 maart door eem bromfietser aangereden. Hij liep hierdoor een beenbreuk op en moest vervoerd worden naar het Clara Ziekenhuis in Rotterdam.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1
Berichten week 52
Berichten week 51
Berichten week 50
Berichten week 49

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl