Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 38

19/09 Ongeval
19/09 Inbraak bedrijf
19/09 Snelheidscontrole
18/09 Kortsluiting
18/09 Alcohol
17/09 Winkeldief
17/09 In de slip
17/09 Aquaplanning
15/09 Vecht- en steekpartij
15/09 Zakelijke geschil
15/09 Bedreiging
14/09 Brand
14/09 Alcohol
14/09 Alcohol
13/09 Aanrijding
13/09 Bedreiging

Berichten voorgaande weken

Ongeval
NIEUW-BEIJERLAND - Bij een ongeval op de kruising van de Spuidijk met de Provinciale weg N217 is woensdagavond 19 september 2001 een 45 jarige bestuurster uit Nieuw-Beijerland gewond geraakt. Ook haar dochter (leeftijd niet bekend) die in de auto zat raakte gewond. Met nekklachten zijn zij overgebracht naar het Zuiderziekenhuis in Rotterdam. De aanrijding ontstond toen een 27 jarige buschauffeur uit Rotterdam te laat bemerkte dat de vrouw linksaf sloeg. De autobus botste hierdoor tegen de achterzijde van de auto, die hierdoor van de weg raakte en tegen een brug tot stilstand kwam. In de autobus raakte niemand gewond.

Inbraak bedrijf
NUMANSDORP- Bij een bedrijf aan de Industriestraat is ingebroken in de nacht van dinsdag op woensdag 19 september. Het inbraakalarm ging af. Twee medewerkers namen een kijkje maar troffen niemand aan. Tussendeuren bleken te zijn geforceerd. Uit een kast is de geldlade en de sleutel van de kluis weggenomen. Een 50-jarige medewerker uit Numansdorp heeft aangifte bij de politie gedaan.

Snelheidscontrole
NUMANSDORP- De politie hield op woensdagmiddag een snelheidscontrole met behulp van de driepoot op de N487. 59 van de 851 automobilisten reed te hard.

Kortsluiting
STRIJEN- Bij een winkel aan de Kerkstraat is kortsluiting ontstaan. Op dinsdagmiddag 18 september ging het alarm af. In het pand was flinke rookontwikkeling. De brandweer sloeg een ruit in om de achterdeur te openen. Er bleken luchtontvochtigingsapparaten te zijn ingeschakeld. Hierbij was een haspel niet afgerold en door kortsluiting gaan smeulen. De brandweer heeft de rookontwikkeling kunnen stoppen waardoor uiteindelijk geen brand ontstond.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Een 38-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland moet zijn rijbewijs inleveren. Hij reed op dinsdagmorgen 18 september 2001 rond 01.25 uur tegen het verkeer in en sloeg de Nobelstraat in Oud-Beijerland in. Voor hem reed een andere personenauto. De politiebus achtervolgde de twee. Op de Kortenaerstraat stopte de 38-jarige en rende weg. Uit de blaastest bleek het te hoge alcoholpromillage.

Winkeldief
OUD-BEIJERLAND - Na een kort sprintje hebben politiemensen een 28-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden. Hij stal op maandagmiddag 17 september 2001 bij een winkel aan de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland twee dekbedovertrekken. Personeel liep al achter de verdachte aan.

In de slip
MIJNSHEERENLAND - Een auto is tegen de vangrail van de rijksweg terechtgekomen. Op maandagavond 17 september raakte de auto van de 18-jarige bestuurder uit Zuid-Beijerland door de watermassa op de linkerrijstrook in een slip en belandde hij tegen de vangrail. Er vielen geen gewonden. Rijkswaterstaat heeft met een machine het water op de rijbaan weggepompt.

Aquaplanning
HEINENOORD - Een auto is waarschijnlijk door aquaplanning in een slip geraakt en tegen de vangrail beland. De auto van de 41-jarige bestuurder uit Dinteloord raakte hierdoor total-loss. Door de aanrijding op maandagavond 17 september liep hij een klein hoofdwondje op. Ambulancepersoneel heeft dit ter plaatse behandeld

Vecht- en steekpartij
MIJNSHERENLAND- Aan de Polderweg in de buurt van een discotheek is een 25-jarige man uit Hellevoetsluis in zijn buik gestoken in de nacht van zaterdag op zondag 16 september. De jongen bevond zich na een bezoek aan de discotheek met drie andere personen in een auto. Plotseling ramde een auto achter hen, waarin zich ongeveer 5 personen bevonden, deze auto. Er werd tegen de ruit van de auto geslagen en het portier werd opengetrokken. De 30-jarige man uit Brielle in de auto kreeg klappen. Daarna volgde de buiksteek bij zijn maat. Ook de twee andere inzittenden liepen verwondingen op. Een 23-jarige inzittende man uit Hellevoetsluis belandde na een vechtpartij in de sloot. De slachtoffers zijn behandeld door het ambulancepersoneel. De vier inzittenden verklaarden dat zij bij het verlaten van de discotheek al ruzie hadden gehad met de 5 personen. Zij zouden meisjes lastig gevallen hebben en de vier jongens wilden deze meisjes beschermen. De twee groepen zijn door het beveiligingspersoneel uit elkaar gehaald. De groep van 5 personen zijn overigens, na de vechtpartij met de auto gevlucht. De politie Zuid-Holland-Zuid heeft dit bericht aan diverse regiokorpsen doorgegeven. De mannen zijn door de politie Haaglanden aangehouden in Zoetermeer.

Zakelijke geschil
NUMANSDORP- Zaterdagochtend 15 september is ruzie geweest bij een woning aan de Roerdompsingel. De 35-jarige bewoner werd daar verrast door een man uit Rotterdam die was gestuurd door de werkgever van het slachtoffer. Aanleiding was een zakelijk geschil dat al enige tijd loopt. De verdachte trapte de ruit van de voordeur in. Na komst van de politie keerde de rust weer terug.

Bedreiging
'S GRAVENDEEL-Een 29-jarige man uit Strijen is bedreigd. De man bevond zich op zaterdagavond 15 september bij een videomaat aan de Hendrik Hamerstraat. Toen hij een dvd uit de automaat wilde halen stonden twee mannen achter hen. Ze duwden tegen het slachtoffer en zeiden dat zij aan de beurt waren. De mannen verdwenen maar keerden snel weer terug. Een man sloeg het slachtoffer in zijn gezicht. Het slachtoffer reed naar het politiebureau en deed aangifte. Hij had het kenteken van de auto van de mannen onthouden. Een van de verdachten, een 27-jarige man uit 's Gravendeel is in zijn woning aangehouden.

Brand
'S GRAVENDEEL- Vrijdagavond 14 september heeft de brandweer een brandje geblust in een woning aan de Hekelstraat. De elektrische deken van de 88-jarige bewoner en zijn 86-jarige vrouw had vlam gevat. Hierdoor was de rest van het beddengoed aangestoken. De bewoners zijn even ondergebracht bij de buren. Aangezien de brand snel onder controle was konden zij de nacht gewoon in hun eigen huis doorbrengen.

Alcohol
PIERSHIL- Vrijdagavond 14 september is een 40-jarige automobilist uit Oud-Beijerland aangehouden op de Molendijk omdat hij zijn achterlicht niet voerde. De man bleek veel te veel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Het rijbewijs van de man is in beslag genomen.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Een 38-jarige man uit Oud-Beijerland is aangehouden. De man reed op vrijdagmorgen 14 september over de Jan van der Heijdenstraat. In de bocht met de Goidschalksoordsedijk kwam hij plotseling op het andere gedeelte van de rijbaan terecht. Hij botste tegen de hem tegemoetkomende auto. De man bleek teveel gedronken te hebben en werd daarom aangehouden. Het is nog niet duidelijk hoe het met de 27-jarige bestuurder uit Rotterdam van de andere auto is. De 38-jarige man kreeg een rijverbod en een dagvaarding.

Aanrijding
OUD-BEIJERLAND- Een 28-jarige voetganger uit Oud-Beijerland is aangereden door een fietser. Dit gebeurde op donderdagmiddag 13 september op het Croonenburgh. De voetganger liep op het voetpad waar een fietser met hoge snelheid tegen hem op reed. De fietser ging ervan door. De voetganger hield er een lichte hersenschudding en een stijve nek aan over. Hij heeft aangifte bij de politie gedaan.

Bedreiging
NUMANSDORP- Een 35-jarige man uit Numansdorp wordt bedreigd. De man is al enige tijd ziek thuis. Zijn werkgever zocht hem op donderdagmiddag 13 september op en bedreigde hem met de dood als hij niet op zijn werk zou verschijnen. Ook dreigde de werkgever de schuur van het slachtoffer in brand te steken. De 35-jarige man heeft aangifte bij de politie gedaan.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 37
Berichten week 36
Berichten week 35
Berichten week 34
Berichten week 33
Berichten week 32
Berichten week 31
Berichten week 30
Berichten week 29
Berichten week 28
Berichten week 27
Berichten week 26
Berichten week 25
Berichten week 24
Berichten week 23
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl