Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid
Week 6

08/02 Bedrijfsauto gestolen
07/02 Woninginbraak
06/02 Onjuiste identiteit
05/02 Rook door brandje
05/02 Auto over de kop
04/02 Aanrijding
03/02 Steekpartij
03/02 Alcohol
02/02 Inbraak

Berichten voorgaande weken

Bedrijfsauto gestolen
Zuid-Beijerland- Aan de Kraagweg werd donderdagochtend een bedrijfsauto gestolen. Dit is een witte Toyota Hi-lux met een waarde van ƒ20.000,-

Woninginbraak
MAASDAM - Inbrekers hebben sieraden en twee fototoestellen gestolen. De bewoner van een pand aan de Vliet in Maasdam merkte de inbraak op woensdagavond 7 februari 2001. De verdachte kwam binnen via een raampje.

Onjuiste identiteit
PIERSHIL - De vreemdelingendienst stelt een onderzoek in naar de juiste identiteit van een autobestuurder. Een politieman controleerde op dinsdagavond 6 februari 2001 de inzittenden van een personenauto op de Oud Piershilseweg in Piershil. De bestuurder verklaarde dat hij in België woonde en op bezoek was in Nederland. Hij reed met de wagen van zijn schoonzoon uit Piershil. De auto had geen verzekering en geldige APK. De man gaf verschillende geboortedata op en de politie denkt dat de door hem opgegeven naam niet klopt. De agent nam de vermoedelijk 34-jarige man mee naar het bureau.

Rook door brandje
OUD-BEIJERLAND - Een kleine brand heeft voor rook overlast gezorgd. Er ontstond op maandagavond 5 februari 2001 brand in een van de toiletten van een sportcomplex aan de Hortensiastraat in Oud-Beijerland. De politie ontruimde in verband met de overlast de tennishal en een aangrenzend café. De ruimten moesten de hele avond luchten. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak.

Auto over de kop
's-GRAVENDEEL - Een auto is over de kop geslagen. Door het ongeval raakte de 30-jarige bestuurder uit Dordrecht gewond. Hij had last van zijn nek en rug. De man reed op maandagmorgen 5 februari 2001 over de Provincialeweg in 's-Gravendeel. Net voor de rotonde waar veel modder lag raakte de wagen in een slip. De auto raakte de berm, sloeg over de kop over het fietspad en kwam in de volgende berm tot stilstand.

Aanrijding
KLAASWAAL - Een personenauto is de vangrail ingereden. Het ongeval gebeurde op zondagmiddag 4 februari 2001 op rijksweg A29 ter hoogte van Klaaswaal. Waarschijnlijk door de hoeveelheid water op de weg verloor de 48-jarige bestuurder uit Klundert de macht over zijn stuur. Een 13-jarig meisje die in de auto zat had last van haar nek. De ambulance bracht haar over naar een ziekenhuis.

Steekpartij
OUD-BEIJERLAND - Een 18-jarige jongen uit Oud-Beijerland is zaterdagnacht 3 februari omstreeks 2.10 uur gestoken met een mes. De politie heeft een 19-jarige jongen uit Oud-Beijerland en een 20-jarige jongen uit 's-Gravendeel aangehouden. Op zaterdagnacht 3 februari liep de 18-jarige jongen samen met een vriend op de Beneden Molendijk. Ze wilden wat gaan eten en liepen richting het Vierwiekenplein. De 18-jarige jongen werd aangesproken door de twee verdachten. Zij kwamen terug op een vechtpartij die eerder tussen hun had plaatsgevonden. Een 20-jarige jongen uit Maasdam die alle drie de jongens kent, probeerde beide partijen tot bedaren te brengen. Dit lukte niet en er ontstond een vechtpartij. De 20-jarige jongen stak de 18-jarige jongen met een mes onder zijn oksel. Daarna zijn de beide jongens vertrokken in een auto. De 18-jarige jongen is naar huis gegaan. Doordat hij behoorlijk wat gedronken had, kwam hij er pas thuis achter dat hij verwondingen had opgelopen. Vervolgens heeft hij de politie gebeld. De twee verdachten werden zaterdag 3 februari omstreeks 6.55 uur door de politie aangehouden. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Alcohol
'S-GRAVENDEEL - Een 35-jarige man uit 's-Gravendeel heeft een bekeuring gekregen van 900 gulden en een rijverbod van 4 uren. Hij werd op zaterdag 3 februari omstreeks 17.30 uur staande gehouden op de Rijkestraat voor een controle op alcohol. Uit de blaasproef bleek dat hij meer had gedronken dan wettelijk is toegestaan.

Inbraak
OUD-BEIJERLAND - Op 2 februari tussen 17.30 uur en 19.10 uur is ingebroken in een woning aan de Anemoonstraat. Nog onbekenden forceerden de achterdeur en konden zo de woning binnenkomen. Het huis is doorzocht, wat precies is meegenomen is nog niet duidelijk.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1
Berichten week 52
Berichten week 51
Berichten week 50
Berichten week 49
Berichten week 48
Berichten week 47
Berichten week 46
Berichten week 45
Berichten week 44

Terug naar Nieuwspagina

Politie Zuid Holland Zuid

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl