Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 43

26/10 Alcohol
26/10 Inbraak bedrijven
23/10 Botsing brommers
23/10 Botsing auto's
23/10 Auto gestolen
22/10 Spookrijder
22/10 Alcohol
19/10 Alcohol
19/10 Door dak gevallen
19/10 Brand

Berichten voorgaande weken

Alcohol
'S GRAVENDEEL- Op de Molendijk is een 19-jarige man uit 's Gravendeel aangehouden. Dit gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag 26 oktober. De man bleek veel te veel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een boete van f 410,-.

Inbraak bedrijven
MOOKHOEK- Bij een bedrijf aan de Strijensedijk is ingebroken. Dit is vermoedelijk gebeurd in de nacht van donderdag op vrijdag 26 oktober 2001. Bij het bedrijf waren negen rolluiken vernield. Ook was een ruit ingeslagen en een hek kapot geknipt om het kantoor binnen te komen. Uit het bedrijf werden een computer, een mobiele telefoon en nog een vaste telefoon vermist. De 28-jarige eigenaar uit Boven-Hardinxveld heeft aangifte bij de politie gedaan.
OUD-BEIJERLAND- In een bedrijf aan de Albert Einsteinstraat is ook ingebroken in de nacht van donderdag op vrijdag 26 oktober 2001. Er was een hek doorgeknipt om het bedrijventerrein op te komen. Van het terrein is plaatmateriaal weggenomen.

Botsing brommers
OUD-BEIJERLAND - Twee brommers zijn tegen elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde op dinsdagavond 23 oktober 2001 op het moment dat een 16-jarige jongen uit Oud-Beijerland de Sportlaan in Oud-Beijerland inreed. De bromfietser verklaarde dat hij verder niemand zag. Maar in de bocht voelde hij een klap en viel op de grond. De jongen zag dat hij een aanrijding had. De andere bromfietser van 16 jaar uit Oud-Beijerland raakte gewond. Hij had vermoedelijk een gebroken been.

Botsing auto's
MAASDAM - Twee auto's zijn tegen elkaar gebotst. De twee voertuigen liepen zware schade op. Het ongeval gebeurde op dinsdagmorgen 23 oktober 2001 bij de kruising van de Smidsweg met de Trambaan in Maasdam. Een bestelauto sloeg vanaf de Smidsweg linksaf en raakte een personenwagen. De ambulance bracht de bestuurder (verdere gegevens nog onbekend) met nekklachten naar een ziekenhuis in Dordrecht. Verder bracht de ambulancedienst de 56-jarige bestuurder (Maasdam) van de bestelauto naar zijn huisarts voor nader onderzoek.

Auto gestolen
OUD-BEIJERLAND - Inbrekers hebben een auto gestolen. Ze forceerden in de nacht van maandag op dinsdag 23 oktober 2001 de scharnieren van een raam en kwamen zo een woning aan de Van den Bergstraat in Oud-Beijerland binnen. Daar stalen ze onder andere de autosleutels en reden weg met de Mercedes Benz van de bewoners.

Spookrijder
NUMANSDORP- Op zondag 21 oktober omstreeks 05.30 uur is op de A29 een spookrijder aangehouden. De politie zag de 35-jarige verdachte uit Fijnaart in tegengestelde richting op de A29 rijden ter hoogte van de gemeente Binnenmaas. Hij kwam vanuit de richting Brabant en reed tegen het verkeer in de richting van Rotterdam. De bestuurder reageerde niet op licht -en geluidssignalen van de politie. Tegemoetkomend verkeer kon op sommige momenten nog maar net een frontale botsing voorkomen. Ook op lichtsignalen van het tegemoetkomend verkeer reageerde de man niet. Ter hoogte van Barendrecht reed de man op een afrit en kon de politie hem aanhouden.

Alcohol
MIJNSHEERENLAND- Op de Polderweg is zondag 21 oktober omstreeks 04.45 uur een 23-jarige man uit Zaamslag aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Op de Laurens Costerstraat is vrijdagavond omstreeks 21.00 uur een 55-jarige man uit Heinenoord aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een boete van 410 gulden (EUR 186.05).

Door dak gevallen
HEINENOORD- Op vrijdag 19 oktober omstreeks 15.45 uur is een 66-jarige man uit Westmaas op de Blaaksedijk Oost door een glazen dak gevallen. Hij was aan het werk op het dak van de serre van zijn dochter toen hij onwel werd en viel. De man is ter plaatse behandeld.

Brand
OUD- BEIJERLAND- Op het Karrespoor stond op vrijdag 19 oktober omstreeks 23.30 uur een matras in brand. De meldkamer kreeg eerder het signaal binnen dat er een matras lag te smeulen op de eerste verdieping van een woning. Toen brand weer en politie ter plaatse kwamen stond de matras al in brand. . De 44-jarige bewoner van het pand was bezig met een tuinslang de brand te blussen. Dit lukte niet optimaal en de bewoner werd uit voorzorg door de politie gevraagd of hij naar beneden wilde komen. Dit wilde de man niet waarop de politie hem aan zijn benen naar beneden moest trekken, voor zijn eigen veiligheid. Toen de brandweer arriveerde besloot de man toch maar naar beneden te gaan. De brand sloeg door naar het dak waarop de brandweer assistentie vroeg van het brandweerkorps Heinenoord en Nieuw-Beijerland. Het aangrenzende pand liep waterschade op. Na 3 uur had de brandweer de brand onder controle. De bewoners zijn ondergebracht in een hotel.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 42
Berichten week 41
Berichten week 40
Berichten week 39
Berichten week 38
Berichten week 37
Berichten week 36
Berichten week 35
Berichten week 34
Berichten week 33
Berichten week 32
Berichten week 31
Berichten week 30
Berichten week 29
Berichten week 28
Berichten week 27
Berichten week 26
Berichten week 25
Berichten week 24
Berichten week 23
Berichten week 22
Berichten week 21
Berichten week 20
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl