Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 20

16/05 Ernstige val
15/05 Auto in brand
15/05 Aanrijding
14/05 Inbraak
14/05 Gelanceerde motorrijder
14/05 Alcohol
13/05 Auto in brand
13/05 Alcohol
13/05 Verstoring openbare orde
13/05 Mishandeling
13/05 Graffiti
13/05 Aanhouding op bouwterrein
13/05 Vuilcontainer in brand
12/05 Brand in bakkerij

Berichten voorgaande weken

Ernstige val
WESTMAAS - Een man uit België heeft vermoedelijk een schedelbasisfractuur opgelopen bij een val. Het slachtoffer laadde op woensdagmiddag 16 mei 2001 aardappelen bij een bedrijf aan de Blauwesteenweg in Westmaas. Op de oplegger stapte hij mis en viel. In zijn val raakte zijn hoofd een stalen opstap. De ambulance bracht het slachtoffer naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Auto in brand
MIJNSHEERENLAND - Een auto is op de Provincialeweg in Mijnsheerenland in brand gevlogen. De brandweer bluste het vuur op dinsdagmiddag 15 mei 2001. Een schoonmaakbedrijf maakte het wegdek schoon en een bergingsvoertuig sleepte de beschadigde wagen weg.

Aanrijding
OUD-BEIJERLAND - Een 53-jarige man uit Breda is door een brommer aangereden toen hij de weg overstak. Het ongeval gebeurde op dinsdagmiddag 15 mei 2001 op de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland. Het slachtoffer stak de weg over op weg naar een parkeermeter. Hij zag de brommer niet die hem van achteren raakte. De 53-jarige had een gebroken sleutelbeen en klachten aan zijn nek en rug. De 16-jarige bromfietser uit Oud-Beijerland viel en raakte een fiets die tegen een paal stond. De fiets viel weer tegen een andere fiets.

Inbraak
STRIJEN - Inbrekers hebben vijf computers gestolen. De inbraak bij een pand aan de Molenstraat in Strijen gebeurde op maandagavond 14 mei 2001 of de nacht hierop. De verdachten kwamen binnen na vernieling van een ruit.

Gelanceerde motorrijder
NUMANSDORP - Een 37-jarige motorrijder uit Dordrecht is bij een ongeval door de lucht gevlogen. Een agent zag op maandagavond 14 mei 2001 bij de kruising van de Rijksstraatweg met de Groeneweg in Numansdorp het slachtoffer 'vliegen'. Hierna reed een wiel zonder motor de kruising over. De bestuurder viel op de grond en bleef liggen. Een getuige vertelde dat een auto achter op de motor reed voor de verkeerslichten. De motorrijder mocht na behandeling weer naar huis en had geen ernstig letsel.

Alcohol
MAASDAM - Een 36-jarige autobestuurder uit Maasdam heft een rijverbod van vier uur gehad. Hij reed op maandagmorgen 14 mei 2001 rond 01.20 uur over de Hoeksedijk in Maasdam. Agenten controleerden hem daar en ontdekten dat de man had een te hoog alcoholpromillage had.

Auto in brand
OUD-BEIJERLAND - Een auto is half uitgebrand. De bestuurster reed op zondagavond 13 mei 2001 op de Hoefsmid in Oud-Beijerland en zag de rook. Ze verliet haar voertuig die spontaan in brand stond. Vermoedelijk begon het vuur onder het dashboard. De brandweer bluste de brand en maakte de weg schoon.

Alcohol
'S-GRAVENDEEL- Op de Vlasakker werd een 29-jarige man uit 's-Gravendeel aangehouden omdat hij een glaasje te veel op had. Hij kreeg een rij-ontzegging van 6 uur.

Verstoring openbare orde
In de Hoekse Waard werd in de nacht van zaterdag op zondag bij uitgaansgelegenheden door de politie scherp gecontroleerd op de openbare orde. Aan het Vierwiekenplein werden zondagochtend omstreeks 01.30 uur 5 wildplassers aangehouden. Zij kregen allen een boete van ƒ100 gulden. Ook werden 2 mannen en een vrouw aangehouden wegens het beledigen van de politie. De ouders van een van de jongens en van het meisje hebben inmiddels op het bureau een boete betaald van ƒ500 gulden. Door de politie wordt nog onderzocht wat de betrokkenheid is van de andere jongen. Ook kreeg een man een boete van ƒ115 gulden wegens baldadigheid. Hij rolde een Amsterdammertje op de openbare weg.

Mishandeling
OUD- BEIJERLAND- In een restaurant aan de Nobelstraat is een 24-jarige man uit Oud Beijerland aangehouden wegens mishandeling en vernieling. Hij at tussen 03.00 en 04.00 uur met vrienden in het restaurant en gooide wat saus naar hen toe. De saus kwam echter terecht bij een ander tafeltje en besmeurde kleding van anderen die daar zaten te eten. Toen de 24-jarige wilde afrekenen voelde hij ineens wat hards in zijn nek. Hij werd boos en rende naar het tafeltje waar de saus terecht kwam. Er ontstond een worsteling en de man gaf een bezoeker van het restaurant een stomp in zijn gezicht. De politie hield hem aan. Hij heeft een boete van ƒ800 gulden betaald.

Graffiti
'S-GRAVENDEEL- Een 18-jarige man uit 's-Gravendeel is aangehouden wegens het aanbrengen van Graffiti. De man heeft inmiddels 6 feiten bekend. Nader onderzoek volgt. Hij bekladde gebouwen met het woord ' Freak'. Mensen die een dergelijke bekladding ook op hun woning hebben staan kunnen nog steeds aangifte doen. Zij kunnen contact opnemen met de Wachtcommandant in Oud-Beijerland via het telefoonnummer 0900-8844.

Aanhouding op bouwterrein
'S-GRAVENDEEL- Op een bouwterrein aan het Plan Lindenhof zijn 2 jongens van 16 en 18 jaar uit 's-Gravendeel aangehouden op verdenking van vernielingen en het zich bevinden op verboden terrein. Zij zijn vannacht ingesloten en gehoord en bij vaststellen van eventuele vernielingen zal tegen hen proces verbaal worden opgemaakt. Zij krijgen in ieder geval een proces verbaal voor het zich bevinden op verboden terrein.

Vuilcontainer in brand
STRIJEN- Aan de Oude Havenweg werd in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00.30 uur een vuilcontainer van 1000 liter in brand gestoken. Deze container stond op een schoolplein. De brandweer moest ter plaatse komen en zette de container vol met water.

Brand in bakkerij
NIEUW BEIJERLAND- Aan het Marktveld ontstond zaterdagmiddag 12 mei omstreeks 16.30 brand in een bakkerij. Bij het verwijderen van een oude heteluchtoven met een snijbrander sloeg de vlam in het luchtafvoerkanaal. Deze vatte onmiddellijk vlam. Waarschijnlijk vanwege vetresten. Door aanwezigen werd in eerste instantie geprobeerd zelf de brand te blussen. Dit lukt niet, mede omdat het dak van de bakkerij ook al vlam vatte. Zij besloten daarop 112 te bellen. De brandweer kwam ter plaatse en gaf omstreeks 18.00 uur het sein ' brand meester'. Het dak van de bakkerij brandde af en de bakkerij liep veel rookschade op.

Berichten voorgaande weken
Berichten week 19
Berichten week 18
Berichten week 17
Berichten week 16
Berichten week 15
Berichten week 14
Berichten week 13
Berichten week 12
Berichten week 11
Berichten week 10
Berichten week 9
Berichten week 8
Berichten week 7
Berichten week 6
Berichten week 5
Berichten week 4
Berichten week 3
Berichten week 2
Berichten week 1

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl