Hoekschewaard-Plaza informatie

Beste bezoeker,

Tja, wat is het nu eigenlijk? De Hoeksche Waard, de Hoekse Waard, de Hoekschewaard, de Hoeksewaard, de Hoeksche-Waard of de Hoekse-Waard??? Uit naslag van de historische documenten blijkt dat we het toch echt over de Hoeksche Waard moeten hebben. Hoe we uiteindelijk aan al die andere spellingswijzen komen valt moeilijk te ontdekken, maar het ligt voor de hand dat de namen Hoekse Waard, Hoeksewaard en Hoekse-Waard modernere schrijfwijzen zijn dan die met 'sch'.

Bij de oprichting van de Plaza hielden wij het uiteindelijk om internet naamtechnische redenen op Hoekschewaard-Plaza. Spaties tussen de namen konden/mochten wij niet gebruiken op internet en Hoeks(ch)e Waard werd dus Hoekschewaard. Het liefst zouden wij de website destijds gewoon 'Hoeksche Waard Plaza' hebben genoemd maar ach, u begrijpt hopelijk dat dit niet te verwezenlijken was. Bij de registratie van de domeinnaam hebben wij voor vele naam-opties gekozen waarvan www.hoekschewaard-plaza.nl het hoofddomein is. Maar via www.hoeksewaard-plaza.nl, www.hoeksche-waard.nl, www.hoekse-waard.nl, www.hoekschewaard.com, www.hoeksewaard.com en vele andere namen komt u ook op deze website terecht! Zo vindt u ons altijd!

Hoekschewaard-Plaza is gestart in februari/maart 2000 en is zeker succesvol geworden met inmiddels veel leuke reacties van bezoekers en veel spontane aanmeldingen van ondernemers (wij hebben thans zo'n 2500 vermeldingen in de database) die zich kennelijk toch steeds meer met internet gaan bezighouden. Wij hopen dat het in de toekomst net zo blijft gaan en dat u als bezoeker mee blijft denken met dit initiatief door materiaal aan te leveren, adreswijzigingen voor de database aanmeldt en leuke ideeŽn en wensen voor de website kenbaar maakt. Wij hebben onze internetplannen voor de komende periode klaar liggen en dat belooft steeds meer moois! Blijf daarom regelmatig onze website bezoeken met dagelijks het meest actuele nieuws en weerbericht voor de Hoeksche Waard.

De Hoekschewaard-Plaza is een initiatief dat is bedacht voor u. Wij willen graag dat alle informatie over de Hoeksche Waard en haar bewoners en ondernemers op duidelijk wijze opgezocht kan worden. Wij hopen dat onze Plaza daartoe een steentje bijdraagt.

In samenwerking met Politie Zuid Holland Zuid bieden wij dagelijks het meest actuele nieuws over de Hoeksche Waard. Sneller dan de nieuwsbladen en dus bijna real-time nieuwsberichten. Een nieuwtje gemist, geen probleem, u vindt het bij ons per week gesorteerd terug.

Bekijk op de pagina algemeen alle up-to-date informatie over de gemeentes, de gemeentewapens en de gemeentelijke vlaggen. Aantallen inwoners, oppervlaktes en zelfs politieke gegevens vraagt u met ťťn muisklik op. Tevens treft u er een uitgebreid informatieprogramma van de afdeling Voorlichting van Politie Zuid Holland Zuid. Onze rubriek fotografie krijgt vorm. U vindt er heel veel foto's uit de oude doos. Deze rubriek zal worden uitgebreid met nog meer oude prenten van plaatsen in de Hoeksche Waard. Ook werken wij inmiddels aan een verzameling met actuele foto's. Indien u ons daarbij kunt helpen, dan ontvangen wij graag uw foto's per email. Voor de kinderen hebben we de Kids-Plaza met leuke kleurplaten en links. Grappig zijn ook de pagina's wist-u-dat.. en de pagina opmerkelijk. Inmiddels zijn de volgende rubrieken aangevuld: Fotografie, Geschiedenis en Evenementen.

Op onze pagina -links- bieden wij een grootschalig scala aan informatie. Heeft u een leuke site ontdekt, meld het ons! Wij willen deze pagina uitbreiden met alles wat voor consument en ondernemer leuk, informatief en belangrijk is. Kostenloos uiteraard! Want zo werkt internet immers het best.

In tegenstelling tot andere lokale websites zijn de vermeldingen van de gegevens van ondernemers, verenigingen, etcetera, op de Hoekschewaard-Plaza geheel gratis inclusief uw emailadres en link naar uw eigen homepage. Kijk en vergelijk met andere aanbieders en kies voor de goedkoopste, de snelste, de beste, de meest betrouwbare en meest bezochte website over de Hoeksche Waard. Dat is nou de Hoekschewaard-Plaza! Onze Plaza is uw Plaza!

Wij stellen reacties en suggesties, zowel positief als negatief op prijs. Juist hierdoor zijn wij in staat aan uw wensen te voldoen.

Met vriendelijke groet,

De redactie.
Peter Evertse

Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administraties & AssurantiŽn
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2005 - Hoekschewaard-Plaza