Het nieuws in de Hoeksche Waard

Tijdelijk geen actueel nieuws

Door diverse omstandigheden hebben wij
tijdelijk geen actuele nieuwsberichten op de site staan.


Uiteraard blijft de rest van de site gewoon werken;
zoals alle 1500 bedrijven, verenigingen, diensten en winkels in onze database.
Alle adresgegevens van de bedrijven staan daarin,
inclusief telefoonnummer en eventuele website en email.

300 weblinks staan ook vermeld op 0186 startpagina

Week 50
12/12 Alcohol
10/12 Vier bekeuringen
10/12 Brand
10/12 Geluidshinder
10/12 Huiselijk geweld
10/12 Inbraak
10/12 Alcoholcontrole
10/12 Vechtpartij

Berichtenoverzicht 2005
Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Alcohol
HEINENOORD - De politie heeft in de nacht van zondag 11 december op maandag 12 december een 39-jarige man uit Oud-Beijerland van de weg afgehaald op de A29 Oost bij Heinenoord. De man reed slingerend over de weg. De bestuurder werd een stopteken gegeven. Bij de agenten rees het vermoeden dat de man had gedronken. Dit bleek ook zo te zijn na een blaastest (625 ugl). Ook zijn auto bleek niet verzekerd. Hiervoor is proces-verbaal opgemaakt. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Vier bekeuringen
HEINENOORD - Agenten op surveillance zagen een auto zonder linker buitenspiegel rijden. Daarop hielden zij de man die de auto bestuurde staande. Hij bleek geen rijbewijs te hebben, wilde en kon zich niet identificeren en gaf een valse naam op. Daarop is hij aangehouden en kreeg hij op het bureau vier bekeuringen.

Brand
OUD-BEIJERLAND - In de vroege ochtend van 10 december is brand ontstaan in een leegstaande garage aan de Spuidijk te Oud-Beijerland. Het pand werd niet meer voorzien van gas, elektra en dergelijke omdat het al enige jaren leeg lag. De bewoners van twee naastgelegen woningen werden verzocht om tijdelijk hun huis te verlaten. De garage brandde grotendeels uit. Politie-agenten hadden een afzetting gemaakt zodat de brandweer zijn werk goed kon doen. Op een gegeven moment kwam een personenauto langs de afzetting met pilonnen. De bestuurder stopte, nam een pilon mee en reed weg. Een agent zag dit echter, sprong in de auto en achtervolgde de personenauto enkele honderden meters. Daarop hield hij de auto staande. De 20-jarige bestuurder uit Numansdorp werd aangehouden voor diefstal. Een 20-jarige Rotterdamse vrouw stal 'voor de grap' een turboflair (lage pilon met knipperlicht). Ook hier zag een agent het gebeuren en hield de vrouw aan. Zij meldde zich daartoe op verzoek netjes op het politiebureau te Oud-Beijerland. Daar togen drie van haar vrienden ook naar toe. Een van hen, een 20-jarige Beijerlander, bleef vervelend doen tegen agenten. Uiteindelijk ging hij op hun verzoek naar buiten, maar keerde al schreeuwend en beledigend terug. Daarop werd ook hij aangehouden voor belediging en lokaalvredebreuk. Na enkele uren mocht hij, afgekoeld, weer naar huis evenals de vrouw.

Geluidshinder
'S-GRAVENDEEL - In de vroege ochtend van 10 december zijn de Milieudienst en de politie naar een cafe aan de Langestraat te 's-Gravendeel gegaan voor een geluidsmeting. Daarbij bleek dat er een overschrijding van 9 db geproduceerd werd als gevolg van muziek. De 33-jarige eigenaar uit die plaats kreeg een proces verbaal aangezegd.

Huiselijk geweld
PIERSHIL - Een 28-jarige vrouw uit Piershil is het slachtoffer geworden van mishandeling door haar 30-jarige man. Hij had haar in het gezicht geslagen op zondagochtend 11 december in de woning aan de Sluisjesdijk. Zij liep een flinke zwelling bij haar oog op. De man is aangehouden door de politie.

Inbraak
MAASDAM - Uit een woning aan de Parallelweg te Maasdam is op zaterdagavond 10 december tussen 19 en 21 uur ingebroken door de deur open te breken. Daarbij is een geldbedrag ontvreemd. De technische recherche heeft onderzoek verricht naar de sporen.

Alcoholcontrole
'S-GRAVENDEEL - Op zaterdagavond 10 december heeft de politie een alcoholcontrole gehouden aan de Maasdamseweg, de Molendijk en de Hendrik Hamerstraat te 's-Gravendeel. Hierbij zijn 727 blaastesten afgenomen. Vier personen werden aangehouden omdat zij met teveel alcohol op een auto bestuurden. Het hoogste percentage was 575 ugl, deze persoon mocht zijn rijbewijs inleveren.

Vechtpartij
STRIJEN - Op zondagochtend 11 december heeft zich aan de Molenstraat te Strijen een vechtpartij afgespeeld. Een 17-jarige jongen uit die plaats moest door de huisarts behandeld worden voor een zwaar gekneusde neus. Hij werd geslagen door een groepje jongeren nadat een van hen een woordenwisseling was aangegaan met het slachtoffer. De politie onderzoekt de zaak.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administraties & AssurantiŽn
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2005 - Hoekschewaard-Plaza