Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 47
24/11 Mishandeling
24/11 Aanrijding
21/11 Brand
21/11 Inbraak woning
19/11 Ongeval
19/11 Aanhouding
19/11 Alcohol controle
19/11 Inbraak woning

Berichtenoverzicht 2005
Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Mishandeling
'S -GRAVENDEEL - De politie heeft op donderdagmiddag 24 november een 25-jarige man uit 's - Gravendeel aangehouden op het asielzoekerscentrum aan de Kilweg. De man zat in een caravan met nog vier personen. Hij vond dat het geluid van de televisie te hard stond. Toen de tv niet zachter werd gezet, sloeg hij een 31-jarige bewoner met vlakke hand tegen het oor. Dit met als gevolg dat het slachtoffer een gat in het trommelvlies kreeg. De politie werd gebeld. De 25-jarige verdachte is in verzekering gesteld.

Aanrijding
'S - GRAVENDEEL - Op zaterdag 19 november j.l. is een 9-jarig jongetje uit 's -Gravendeel aangereden door een personenauto op de kruising Hendrik Hamerstraat/Smidsweg/Zuid-Voorstraat/Langeweg. De jongen reed op zijn fiets over de Smidsweg in de richting van de Langestraat. Voor de kruising werd hij van achteren aangereden door een personenauto. De mannelijke bestuurder stapte uit, vroeg of alles in orde was en zette daarna de gegevens van het jongetje in een mobiele telefoon met de mededeling dat hij contact op zou nemen met zijn ouders. Dit is tot op heden nog steeds niet gebeurd. De man reed vermoedelijk in een grijze Volkswagen Jetta of Vento. Toen het incident gebeurde, waren er diverse weggebruikers in de buurt. Mogelijk hebben zij iets gezien en kunnen zij de politie verder helpen. De jongen raakte niet gewond maar heeft wel flinke schade aan zijn fiets. Getuigen en/of mensen die meer weten van dit incident worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)

Brand
OUD-BEIJERLAND - In een woning aan de Zoomwijcklaan is maandagmorgen 21 november omstreeks 11.30 uur brand uitgebroken. De bewoonster (39) rook een brandlucht. Toen zij op zolder ging kijken, bleek de wasdroger in brand te staan. De vrouw bracht haar kinderen en twee honden in veiligheid door direct naar buiten te gaan. De brandweer bluste de brand en zette tijdelijk omliggende wegen af. Het gezin werd opgevangen. Diezelfde avond omstreeks 20.30 uur brak er weer brand uit op dezelfde plek, de zolderverdieping. De oorzaak daarvan is vooralsnog onbekend. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in. De schade is aanzienlijk.

Inbraak woning
PUTTERSHOEK- Afgelopen weekend is ingebroken in een woning aan de Haagwinde. Via de achtertuin is men via het bovenraak binnen gekomen. Men deed dit door een tuinstoel op een tuintafel te zetten. Binnen heeft men een ravage aangericht. Door het gehele huis werden laden en kasten opengetrokken en leeggegooid. Gestolen zijn onder meer DVD's, een camera, een laptop en sieraden. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Ongeval
PIERSHIL- In de nacht van vrijdag op zaterdag 19 november heeft er een ongeval plaats gevonden aan de Sluisjesdijk. Een 37-jarige vrouw uit Piershil reed vanuit Zuid-Beijerland in de richting van Piershil. In de bocht op de Sluisjesdijk kwam zij vermoedelijk met haar rechterwiel in de berm waardoor ze de macht over het stuur verloor. Vervolgens botste de vrouw frontaal tegen een boom. De brandweer heeft het linkerportier opengeknipt waardoor de vrouw bevrijd kon worden. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze heeft een gescheurde lever, een hoofdwond en een wond aan haar been opgelopen.

Aanhouding
OUD-BEIJERLAND- In de nacht van vrijdag op zaterdag 19 november heeft de politie een 38-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden. De man was samen met een andere man in een café in de Peperstraat. De twee mannen waren hier herrie aan het schoppen en personeel van het café had hen verzocht om weg te gaan. Politieagenten hebben de twee mannen uit het café gehaald. Op straat begon de 38-jarige man te schreeuwen en te schelden tegen de politieagenten. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De verdachte is enkele uren ingesloten geweest.

Alcohol controle
DORDRECHT- De politie heeft op vrijdagavond en nacht een alcoholcontrole gehouden op de Kamerlingh Onnesweg en Pieter Zeemanweg in Dordrecht en de Nieuwe Bonaventuurseweg in 's-Gravendeel. In totaal hebben 785 mensen moeten blazen. Vijf mensen zijn aangehouden omdat ze te veel alcohol hadden gedronken.

Inbraak woning
MIJNSHEERENLAND- Bij een woning aan de Grasgors is op zaterdag 19 november ingebroken. Dit is gebeurd tussen 16.00 en 22.00 uur. De inbrekers hebben een ruitje naast de voordeur ingeslagen en konden vervolgens naar binnen. De gehele woning werd doorzocht. Er is een kluis met geld, swarovski kristal en sieraden buit gemaakt.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administraties & Assurantiën
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2005 - Hoekschewaard-Plaza