Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 46
15/11 Aanhouding
15/11 Rijbewijs kwijt
15/11 Ramkraak
14/11 Aanrijding
14/11 Snelheidsocntrole
14/11 Botsing
13/11 Verkeerszuil
13/11 Alcohol
11/11 Vernieling
11/11 In de tuin
11/11 Aanrijding

Berichtenoverzicht 2005
Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Aanhouding
NUMANSDORP - De politie heeft op dinsdagmorgen 15 november een 24-jarige man uit Strijen aangehouden in een woning aan de Middelweg in Numansdorp. De man wordt verdacht van bedreiging en vernieling. Op 27 oktober j.l. waren 6 jongens van 13 en 14 jaar aan het vissen aan de Havenkade in Numansdorp. Er kwam toen een manspersoon in een auto aanrijden. De onbekende stapte uit, bedreigde de jongens en gooide vervolgens twee fietsen en wat visspullen in het water. Daarna ging hij weg. De politie sloeg aan op aan het signalement van de man en de auto waar hij in reed. De verdachte wordt gehoord.

Rijbewijs kwijt
NUMANSDORP - Een 41-jarige man uit Dinteloord is zijn rijbewijs kwijt nadat hij weigerde mee te werken aan een blaastest. De politie zag de man rijden op de A29 ter hoogte van Numansdorp. Dit was vlak na middernacht op 16 november. De politie controleerde de man. Hij weigerde pertinent alle medewerking aan de agenten. Daarop werd zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg hij een rijverbod van 24 uur.

Ramkraak
MIJNSHEERENLAND - Een tankstation aan de Provincialeweg Noord in Mijnsheerenland is het doelwit geweest van een ramkraak. Tussen dinsdag 15 november 21.00 uur en woensdag 16 november 04.15 uur heeft vermoedelijk een voertuig de voorpui geramd. Door de ontstane opening werd door de dader(s) naar binnen gekropen en onder andere sigaretten ontvreemd. De technische recherche stelt een onderzoek in. Getuigen die mogelijk iets gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)

Aanrijding
OUD-BEIJERLAND- Een 13-jarige fietser uit Oud-Beijerland is door een personenauto aangereden. Dit gebeurde op maandagmorgen 14 november 2005 omstreeks 08.35 uur op de Koninginneweg. De jongen wilde met de fiets oversteken. Hij zag echter een personenauto, bestuurd door een 25-jarige man uit Oud-Beijerland niet aankomen. De jongen kwam ten val en liep een hoofdwond op. Hij werd per ambulance voor behandeling overgebracht naar het Ikaziaziekenhuis. De fietser werd gehecht aan hoofd en oor. Daarna mocht hij naar huis.

Snelheidsocntrole
'S- GRAVENDEEL - Op de Maasdamseweg in 's - Gravendeel is op maandagmiddag 14 november van 14.00 tot 16.00 uur een radarsnelheidscontrole gehouden. Er werden 232 passanten gecontroleerd. 36 personen reden te hard. Zij krijgen een bekeuring. De hoogst gemeten snelheid was 85 kilometer per uur.

Botsing
HEINENOORD - Op de Reedijk in Heinenoord is maandagmiddag 14 november een ongeval gebeurd. Twee auto's kwamen met elkaar in botsing op een zeer smal weggedeelte net in een bocht. Een van de automobilisten, een 27-jarige vrouw uit Oud-Beijerland had last van borst en nek. De brandweer knipte het voertuig open waarna de vrouw naar het ziekenhuis in Rotterdam werd vervoerd. Ze had nekklachten en kneuzingen. De andere automobilist, een 39-jarige man uit Numansdorp kwam met de schrik vrij. Beide auto's raakten zwaar beschadigd.

Verkeerszuil
OUD-BEIJERLAND- Een 23 jarige man uit Oud-Beijerland is met zijn bromfiets tegen een verkeerszuil gebotst. Dit gebeurde op zondagavond 13 november 2005 omstreeks 19.00 uur op de Koninginneweg. De man haalde een brommobiel in en zag daarbij een verkeerszuil over het hoofd. Hij botste tegen de zuil en kam ten val. Hij werd met letsel aan zijn knie per ambulance overgebracht naar het Ikaziaziekenhuis te Rotterdam. De bromfiets werd door de politie meegenomen voor technisch onderzoek.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Een 34-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland heeft een rijverbod van zes uur gehad. Agenten controleerden hem op zondag 13 november 2005 rond 00.50 uur op de Burgemeester Hammerbaan in Oud-Beijerland. De man had teveel alcohol op.
OUD-BEIJERLAND - Bij de Oostdijk/Ooststraat in Oud-Beijerland hebben agenten twee bromfietsers aangehouden. Na controle bleek dat de twee teveel alcohol op hadden. De aangehouden verdachten zijn 17 jaar en komen uit Goudswaard en Piershil. De aanhoudingen gebeurden op zondag 13 november 2005 rond 06.00 uur.

Vernieling
's-GRAVENDEEL - Voor vernieling hebben agenten een 17-jarige jongen uit 's-Gravendeel aangehouden. De politiemensen gingen op vrijdagavond 11 november 2005 naar een melding van vernieling bij een leegstaand schoolpand. Op de Verbruggestraat in 's-Gravendeel hoorden de agenten glasgerinkel en zagen daar dat de verdachte de ruiten vernielde. In zijn broekzak zat een zakje met drugs.

In de tuin
KLAASWAAL - Een auto is het tuinpad bij een woning aan de Schenkeldijk in Klaaswaal opgereden. Agenten hielden de 23-jarige bestuurder uit Strijen aan. Hij was onder invloed van alcohol. De verdachte verklaarde dat hij waarschijnlijk in slaap was gevallen en ongemerkt de tuin inreed. Het ongeval gebeurde op zaterdag 12 november 2005 omstreeks 04.00 uur.

Aanrijding
ZUID-BEIJERLAND - Bij het uitparkeren is een auto tegen een ander voertuig gereden. Achter het stuur van de veroorzakende auto zat een 18-jarige jongen uit Oud-Beijerland. Hij heeft geen rijbewijs maar kreeg de sleutels van het voertuig om daar iets uit te pakken. Op dat moment dacht de verdachte een rondje te gaan rijden waarbij hij dus tegen een andere wagen botste. De verdachte meldde zich later bij de politie. Hij had teveel alcohol op. Het incident gebeurde op zaterdag 12 november 2005 rond 00.45 uur op de Tuinweg in Zuid-Beijerland.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administraties & Assurantiën
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2005 - Hoekschewaard-Plaza