Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 40
05/10 Onder grasmaaier
05/10 Ongeval
04/10 Verkeerscontrole
03/10 Ongeval
01/10 Alcohol
01/10 Ongeval
01/10 Mishandeling
01/10 Vernieling

Berichtenoverzicht 2005
Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Onder grasmaaier
NUMANSDORP - Een 8-jarig jongetje is op woensdagmorgen 5 oktober overreden door een grasmaaier. Het jongetje was aan het spelen op een grasveld aan de Roerdompsingel. Een 40-jarige man was daar het gras aan het maaien met een (zit)grasmachine. Tijdens het maaien kwam de man een speeltoestel tegen waardoor hij genoodzaakt was achteruit te rijden. Hierop keek en reed de man achteruit en voelde 'een bobbel' in het gras. De man keek nogmaals achterom maar zag niets. Daarop reed de man weer vooruit en voelde voor de tweede keer een 'bobbel'. Op dat moment zag de man naast hem een jongetje huilen. Hij vroeg wat er was. Voordat het jongetje iets kon zeggen, kwam onder de grasmachine het 8-jarig mannetje vandaan gekropen. Hij was twee keer overreden. Het slachtoffertje werd door ambulancepersoneel en een huisarts onderzocht. Het jongetje kwam er relatief goed vanaf; hij had een pijnlijke heup en een pijnlijk been. Verder had hij vooralsnog geen noemenswaardige verwondingen.

Ongeval
STRIJEN - Op de Hoekseweg heeft op woensdagmiddag 5 oktober een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Een 23-jarige vrouw uit Strijen dacht dat de auto voor haar met daarin een 33-jarige man uit Polen, nog net door oranje zou rijden bij de verkeerslichten aldaar. De man remde echter en stopte. De vrouw had dit niet verwacht en botste bovenop haar voorganger. De vrouw werd naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht met verwondingen aan nek, hand en rugwervels. De Pool kwam met de schrik vrij. Beide auto's raakten fors beschadigd.

Verkeerscontrole
OUD-BEIJERLAND - De politie in Oud-Beijerland heeft op dinsdag 4 oktober een verkeerscontrole gehouden op de Beneden Oostdijk in Oud-Beijerland. De controle duurde van 13.30 tot 16.00 uur en was gericht op het bevorderen van de verkeersveiligheid. In totaal werden 117 passanten gecontroleerd. 25 personen begingen een overtreding. 23 personen reden zonder gordel, 1 persoon kon zijn rijbewijs niet tonen en 1 persoon fietste in voetgangersgebied.

Ongeval
OUD-BEIJERLAND - Op de Beneden Oostdijk is maandagmorgen 3 oktober een ongeval gebeurd. Een 18-jarige vrouw uit Maasdam reed over de Beneden Oostdijk, komend uit de richting van de Sportlaan. Een 57-jarige man uit Heinenoord kwam uit tegenovergestelde richting. Hij hield niet zoveel mogelijk rechts waardoor een frontale botsing het gevolg was. Beide bestuurders werden naar het ziekenhuis gebracht met nekklachten.

Alcohol
MIJNSHEERENLAND - Een 20-jarige automobilist uit Rotterdam heeft een rijverbod van drie uur gehad. Hij reed op zaterdag 1 oktober 2005 net na middernacht over de Vrouwe Huisjesweg in Mijnsheerenland. Agetnen controleerden hem en daaruit bleek dat de 20-jarige een te hoog alcoholpromillage had.

Ongeval
MIJNSHEERENLAND - Een 39-jarige motorrijder uit Spijkenisse heeft nekletsel opgelopen bij een ongeval. Hij reed op zaterdagmiddag 1 oktober 2005 samen met een 32-jarige motorrijder uit Spijkenisse over de Maasweg in Mijnsheerenland. De twee haalden een auto in maar daarbij ging de 39-jarige te snel en botste tegen de motor van de 32-jarige en schampte een auto. Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis.

Mishandeling
OUD-BEIJERLAND - Voor mishandeling hebben agenten een 17-jarige jongen uit Oud-Beijerland aangehouden. Een 16-jarige jongen uit Oud-Beijerland deed aangifte van deze mishandeling. Het incident gebeurde op zaterdag 1 oktober 2005 rond 01.00 uur op het Van Linschotenplein in Oud-Beijerland. De verdachte kwam op hem af en beschuldigde de 16-jarige van vernieling en diefstal van de brommer van de 17-jarige. Hierop kreeg het slachtoffer diverse klappen en schoppen. De verdachte verklaarde dat hij op zoek was naar zijn brommer en onenigheid kreeg met het slachtoffer.

Vernieling
OUD-BEIJERLAND - Een 16-jarige jongen uit Oud-Beijerland is aangehouden nadat hij over een auto liep. De 21-jarige eigenaar van de auto zag het en hield de verdachte na een korte sprint aan. Hierna bracht hij de 16-jarige naar het politiebureau. Het incident gebeurde op zaterdagavond 1 oktober 2005 op de Zinkweg in Oud-Beijerland. De verdachte was onder invloed van alcohol.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administraties & Assurantiën
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2005 - Hoekschewaard-Plaza