Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 39
29/09 Brandbom
26/09 Auto tegen boom
24/09 Ongeval
23/09 Inbraak

Berichtenoverzicht 2005
Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Brandbom
NIEUW-BEIJERLAND - De politie heeft drie jongens van 15, 16 en 17 jaar uit Nieuw-Beijerland aangehouden op de Ambachtsherenweg. Surveillerende agenten zagen het drietal lopen. Twee renden hard weg. De 17-jarige bleef staan. Hij verborg iets onder zijn trui. Het bleek een molotovcocktail te zijn. De 17-jarige werd aangehouden. Daarop kwamen de andere twee terug waarop zij ook werden aangehouden. Alledrie zijn na verhoor heengezonden met een dagvaarding.

Auto tegen boom
MIJNSHEERENLAND - Een 49-jarige vrouw uit Dordrecht is op maandag 26 september gewond geraakt toen zij met haar auto tegen een boom aanreed. Dit gebeurde op de Hoflaan in Mijnsheerenland. De vrouw keek even naast haar op de bijrijderstoel naar een brief en vermoedelijk heeft ze toen ook gestuurd naar de richting waar ze keek. Hierdoor raakte ze met haar auto van de weg en kwam in de berm tot stilstand tegen een boom. De ambulance kwam er aan te pas en onderzocht de vrouw ter plaatse. Ze had last van een pijnlijke nek en een misselijk gevoel.

Ongeval
'S- GRAVENDEEL - Op de Molendijk in 's- Gravendeel is zaterdagavond 24 september een ongeval gebeurd. Een personenauto bestuurd door een 18-jarige man uit 's- Gravendeel werd mogelijk verblind door een tegenligger en reed vervolgens tegen een boom. In de auto zaten vier personen. De 18-jarige bestuurder, een 15-jarig meisje uit 's- Gravendeel als bijrijdster, en een 19-jarige jongen ('s gravendeel) en een 16-jarig meisje (Heinenoord) achterin. De twee achterin zijn afgevoerd naar het ziekenhuis met nekklachten en een tand kapot (de 19-jarige). De andere twee werden ook naar het ziekenhuis vervoerd ter controle.

Inbraak
MIJNSHEERENLAND - Tussen donderdag 22 september 23.00 uur en vrijdagmorgen 23 september 07.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Ambachtsherenlaan. De dieven kwamen binnen via de achterzijde. De bewoners lagen boven te slapen. De dieven namen een flatscreen tv mee, mobiele telefoons, een geldbedrag van enkele honderden euro's en de autosleutels van een Mercedes B170 en een Mercedes ML. De dieven lieten de Mercedes B170 staan, de andere namen ze mee. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Mensen in Mijnsheerenland en omgeving die mogelijk iets verdachts hebben gezien of gehoord, kunnen contact opnemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administraties & Assurantiën
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2005 - Hoekschewaard-Plaza