Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 27
04/07 Alcohol
03/07 Gevallen
03/07 Vernieling
03/07 Alcohol
02/07 Auto in de sloot
02/07 Ernstig ongeval

Berichtenoverzicht 2005
Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Alcohol
ZUID-BEIERLAND - Het rijbewijs van een 48-jarige man uit Zuid-Beijerland is ingevorderd nadat hij met teveel drank op autoreed. De man werd gesnapt op de Koninginneweg in de nacht van maandag 4 juli. Uit een blaastest bleek dat de man teveel had gedronken ( 820 ugl). Hij kreeg een rijverbod van tien uur.

Gevallen
HEINENOORD - Een 24-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is zondagmiddag 3 juli tegen een regenpijp aangefietst. De politie kreeg de melding dat er in de Wilhelminastraat iemand bebloed op de openbare weg lag. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer vanuit de Willem Alexanderstraat was vertrokken met zijn herenfiets. Net na de bocht naar rechts de Wilhelminastraat in, reed de man tegen een regenpijp. De man kwam hierdoor ten val en viel met zijn hoofd op de grond. De man werd naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd voor behandeling.

Vernieling
OUD-BEIJERLAND - Een 13-jarige jongen uit Oud-Beijerland is op 2 juli door een 30-jarige man uit Mijnsheerenland aangehouden. De 30-jarige werd door omstanders geattendeerd dat de jongen een straatsteen door de ruit van een woning aan de Klarinet had gegooid. De 30-jarige aarzelde niet en hield de jongen direct aan en droeg hem later over de ter plaatse gekomen politie. De jongen verklaarde ruzie te hebben met de zoon van de eigenaar van het huis. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld.

Alcohol
ZUID-BEIJERLAND - Een 17-jarig meisje uit Nieuw-Beijerland is op 3 juli op de Dorpsstraat aangehouden. Ze was met haar bromfiets in dezelfde straat tegen een auto aangereden. Het feit dat ze naar eigen zeggen tien glazen bier en een breezer had gedronken, zal daar ongetwijfeld mee te maken hebben gehad. Het meisje is voor verhoor naar het politiebureau overgebracht.

Auto in de sloot
'S-GRAVENDEEL - Bij een eenzijdig ongeval op de 's-Gravendeelseweg is in de nacht van 1 op 2 juli een 35-jarige automobiliste uit 's-Gravendeel gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak raakte ze macht over het stuur kwijt, botste tegen een boom en kwam uiteindelijk met haar auto in een sloot terecht. De brandweer heeft haar eruit gehaald en het slachtoffer is met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Er was geen alcohol in het spel. De auto is total loss.

Ernstig ongeval
NUMANSDORP - Bij een aanrijding tussen bromfiets en een bestelbus is bestuurster van de bromfiets ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op 2 juli rond 11.15 uur op de Rijksstraatweg. De bromfietsster, een 48-jarige vrouw uit Berkel en Rodenrijs, werd aangereden toen zij op de Rijksstraatweg rechtdoor wilde rijden. De tegemoetkomende bestuurder van de bestelbus, een 27-jarige man uit Sirjansland, kwam uit tegengestelde richting en sloeg vóór de bromfietser af. Wellicht zag de bestuurder de bromfietser niet of te laat. Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen om medische assistentie te verlenen. Het slachtoffer is na de eerste hulp met spoedbegeleiding van de politie per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Ze had verwondingen aan pols, heup en hoofd. Haar toestand is onbekend.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administraties & Assurantiën
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2005 - Hoekschewaard-Plaza