Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 24
16/06 Bedreiging
15/06 Botsing
15/06 Winkeldiefstal
12/06 Alcohol
12/06 Drugs
11/06 Alcohol
11/06 Vuurwerk
11/06 Val van stelling
10/06 Aanhouding
09/06 Man met hamer

Berichtenoverzicht 2005
Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Bedreiging
NUMANSDORP - De politie heeft donderdagmorgen 16 juni een 18-jarige jongeman uit Numansdorp aangehouden in de tuin van een woning aan de Oranjestraat. De jongen zou zijn moeder hebben bedreigd en het huisraad hebben vernield na een woedeuitbarsting. De verdachte werd aangehouden en na verhoor weer in vrijheid gesteld. De moeder deed aangifte van bedreiging.

Botsing
NUMANSDORP - Twee brommers zijn op de Schuringsedijk in Numansdorp tegen elkaar gebotst. De ene bestuurster van 44 jaar uit Numansdorp raakte gewond. De ambulance bracht haar voor verdere behandeling naar het ziekenhuis in Dordrecht. De andere bestuurster van 16 jaar uit 's-Gravendeel had geen bromfietscertificaat en haar brommer geen verzekering. Het ongeval gebeurde op woensdag 15 juni 2005. De 44-jarige wilde net een landbouwvoertuig inhalen.

Winkeldiefstal
OUD-BEIJERLAND - Personeel van een winkel op de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland heeft een 46-jarige vrouw uit Oud-Beijerland aangehouden. De verdachte stal op woensdag 15 juni 2005 een shirt uit de winkel en rende de straat op. Personeel ging haar achterna. Agenten namen de verdachte mee naar het bureau. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Alcohol
HEINENOORD - Op de N 217 in Heinenoord hebben agenten een 19-jarige automobilist uit Oud-Beijerland aangehouden. Dat gebeurde op zondagochtend 12 juni 2005. Bij de politie kwam een melding dat vier jongens lastig waren bij de skeelerbaan op de Sportlaan in Puttershoek. Ze reden weg in een auto en zouden dronken zijn. Op de N 217 controleerden agenten de auto en de 19-jarige bestuurder had inderdaad teveel alcohol op. Waarschijnlijk reed de verdachte al eerder zondagochtend met zijn auto op de skeelerbaan waardoor deze beschadigde.
OUD-BEIJERLAND - Een 20-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland heeft een rijverbod van drie uur gehad. Agenten controleerden hem op zondag 12 juni 2005 rond 03.30 uur op de Beneden Oostdijk in Oud-Beijerland. De man had teveel alcohol op.

Drugs
PUTTERSHOEK - Bij een horecagelegenheid op de Groeneweg in Puttershoek is een 19-jarige man uit Maasdam aangehouden. Hij had ruim tien XTC-pillen bij zich. Dat bleek bij de ingang. Agenten hielden de verdachte op zondag 12 juni 2005 rond 03.15 uur aan. Bij de fouillering van de 19-jarige kwamen nog eens een kleine 20 pillen naar voren en verder nog een beetje hasj en een restant van vermoedelijk cocaïne.

Alcohol
MAASDAM - Bij een ongeval op een kruising bij de Trambaan in Maasdam is een 31-jarige vrouw uit Ridderkerk gewond geraakt. Ze had letsel aan haar nek en hand. Een 43-jarige autobestuurster uit Strijen reed op zondag 12 juni 2005 omstreeks 00.55 uur in de richting van Maasdam. Op de Trambaan reed in zijn auto een 43-jarige automobilist uit Heinenoord. De vrouw gaf het andere voertuig geen voorrang. De 43-jarige vertelde dat ze de auto niet zag. Uit de blaastest kwam naar voren dat de 43-jarige een te hoog alcoholpromillage had. De gewonde vrouw zat in de auto van de 43-jarige man.

Vuurwerk
MAASDAM - De politie heeft een 17-jarige jongen uit Maasdam meegenomen naar het bureau. Hij had vuurwerk bij zich. Agenten waren op zaterdagavond 11 juni 2005 op de Merel in Maasdam voor een melding van een vernielde auto. Een groepje jongens liep voorbij. De politiemensen noteerden de namen. De 17-jarige had geen identiteitsbewijs bij zich maar wel het vuurwerk.

Val van stelling
WESTMAAS - Een 31-jarige man uit Westmaas is gewond geraakt nadat hij van een stelling viel. Het slachtoffer werkte op zaterdagmiddag 11 juni 2005 op een stelling bij zijn eigen woning op de Nieuwstraat in Westmaas. Door een misstap viel hij. Hierbij liep het slachtoffer verwondingen op aan zijn hoofd, polsen en dij.

Aanhouding
NIEUW-BEIJERLAND - Agenten hebben een 37-jarige automobilist uit Oud-Beijerland aangehouden na een ongeval. Het ongeval gebeurde op vrijdagavond 10 juni 2005 op een kruising bij de Beijerlandschedijk in Nieuw-Beijerland. De verdachte verleende geen voorrang. Uit de blaastest bleek dat de 37-jarige teveel alcohol op had. Hiervoor vorderden agenten zijn rijbewijs in. Verder zat er in zijn auto een radardetector.

Man met hamer
HEINENOORD - De politie heeft donderdagavond 9 juni een 45-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden op de N217. Surveillerende agenten zagen twee auto's staan langs de weg en dachten in eerste instantie aan een aanrijding. Er bleken echter twee mannen aan het vechten te zijn. Agenten zagen hoe de 45-jarige met een klauwhamer uit de auto stapte en richting een 29-jarige man liep die uit de andere auto stapte. De man met de klauwhamer nam een dreigende houding en wilde de 29-jarige slaan. Die verdedigde zich om niet geraakt te worden. Ook sloeg de 45-jarige man met de hamer tegen de auto van 29-jarige. De politie ging er direct op af en haalden de twee uit elkaar. Waarom de mannen aan het vechten waren, wordt onderzocht. De hamer is in beslag genomen. De verdachte is ingesloten.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administraties & Assurantiën
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2005 - Hoekschewaard-Plaza