Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 18
03/05 Winkeldiefstal
02/05 Ongeval
01/05 Alcohol
01/05 Overlast
30/04 Drugs
29/04 Tegen politieauto

Berichtenoverzicht 2005
Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Winkeldiefstal
OUD-BEIJERLAND - Een 13-jarig meisje en haar 11-jarige broertje uit Oud-Beijerland zijn aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op maandagmiddag 2 mei 2005 omstreeks 14.50 uur bij een winkel aan de Veilingpassage. Het tweetal had diversen Diddl-spullen met een totale waarde van 87,50 euro gestolen. Ze werden betrapt door het personeel. Het meisje werd aangehouden en overgedragen aan de politie. Haar broertje meldde zich even later aan het politiebureau en werd daar aangehouden. Na verhoor zijn ze heengezonden. De ouders van de twee jonge dieven zijn geinformeerd. De kinderen krijgen een HALT en STOP verwijzing.

Ongeval
HEINENOORD- Een 24 jarige motorrijdster uit Capelle aan den IJssel is op de Rijksweg A 29 net uit de Heinenoordtunnel onderuit gegaan. Dit gebeurde op zondagavond 1 mei 2005 omstreeks 18.55 uur. De vrouw is vermoedelijk geslipt op een plasje olie. Ze ging onderuit en gleed over het wegdek. Ze liep schaafwonden op en omdat ze geen handschoenen droeg raakte ze gewond aan haar handen. Ze is per ambulance voor behandeling en onderzoek overgebracht naar het Zuiderziekenhuis te Rotterdam. De motorfiets raakte beschadigd en bekrast.

Alcohol
MIJNSHEERENLAND- Op zondagavond 1 mei 2005 omstreeks 19.45 uur is op de Rijksweg A 29 een 35 jarige man uit Oud-Beijerland door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies hij ruim boven de streep(550 ugl/l). Bovendien bleek dat de man reed terwijl hij een ontzegging van de rijbevoegdheid had. Zijn personenauto werd daarop in beslag genomen. Na verhoor is hij met een rijverbod heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Overlast
OUD-BEIJERLAND - In de vroege ochtend van zondag 1 mei 2005 heeft de politie vijf jongeren aangehouden. Zij veroorzaakten overlast waaronder het schoppen tegen een deur van een woning, vernieling van ruiten, in brand steken van riet en spullen stelen uit een bouwkeet. De aanhoudingen gebeurden op het Componistenpad en Schubertpad in Oud-Beijerland. De aangehouden verdachten zijn vier jongens van 13, 14, 15 en 16 jaar uit Oud-Beijerland en Nieuw-Beijerland en een 14-jarig meisje uit Strijen.

Drugs
ZUID-BEIJERLAND - Agenten hebben een 16-jarige jongen uit Zuid-Beijerland aangehouden. Op zaterdag 30 april 2005 rond 01.30 uur ging de politie naar een horecagelegenheid op de Tuinweg in Zuid-Beijerland. Daar zou iemand door het lint gaan mogelijk door drugs. De politiemensen vonden bij de 16-jarige een paar XTC-pillen en hielden hem hiervoor aan.

Tegen politieauto
OUD-BEIJERLAND - Een 19-jarige man uit Oud-Beijerland is met zijn auto tegen een politievoertuig gebotst. Hierna reed hij verder. De agenten gingen achter hem aan en hielden de 19-jarige aan op de Beneden Molendijk in Oud-Beijerland. De blaastest wees uit dat hij teveel alcohol op had. De politiemensen hielden de 19-jarige aan voor verlaten plaats ongeval en rijden onder invloed. De verdachte werkte niet mee en maakte een slaande beweging naar de agenten. In het bureau vernielde de man een ophoudkamer. Het incident gebeurde op vrijdagmiddag 29 april 2005.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administraties & Assurantiën
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2005 - Hoekschewaard-Plaza