Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 08
20/02 In de sloot
19/02 Onruststokers
19/02 Diefstal
19/02 Doorgereden
18/02 Aanhouding
18/02 Aanhouding

Berichtenoverzicht 2005
Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

In de sloot
STRIJEN- Een 36 jarige man uit het Engelse Swindon is door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed. Dit gebeurde op zondagavond 20 februari 2005 omstreeks 23.50 uur op de Strijensedijk. De man was met een personenauto zijn in de sloot gereden nadat hij moest uitwijken voor een laag over dijk overstekende vogel. Een 17 jarig meisje uit Strijen die als passagier meereed raakte gewond. Zij werd met een polsfractuur per ambulance overbracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht. De 36 jarige bestuurder kwam er met een nat pak vanaf. Bovendien had hij alcohol gedronken. In het bureau blies hij zodanig ver boven de streep dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor is hij met een rijverbod van 7 uren heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Onruststokers
STRIJEN- Op 19 februari rond 02.30 uur zijn 2 mannen door de Politie Zuid-Holland-Zuid aangehouden omdat zij bij een horecagelegenheid aan de Molenstraat voor de nodige onrust zorgden en bijzonder vervelden gedrag vertoonden naar anderen. Eén man is 19 jaar en komt uit Strijen, de ander is 18 jaar en komt uit 's-Gravendeel.

Diefstal
MIJNHEERENLAND- Bij een winkel aan de Stougjesdijk is op 19 februari omstreeks 16.45 uur een jas gestolen met een waarde van 330 euro. De 23-jarige verdachte uit Hellevoetsluis is aangehouden door de politie. Hij verstopte de gestolen jas onder zijn eigen jas. De politie moest op zoek naar een Georgische tolk om de man te horen.

Doorgereden
OUD-BEIJERLAND-Op 19 februari rond 23.00 uur kwam bij de gemeenschappelijke meldcentrale de melding binnen dat er een aanrijding tegen een geparkeerde auto had plaatsgevonden op de Sportlaan. De bestuurder die de aanrijding had veroorzaakt was doorgereden. Een oplettende getuige had het kenteken genoteerd. De Politie Zuid-Holland-Zuid zette een zoektocht in naar de auto van de 26-jarige verdachte. De auto werd aangetroffen op de Speijkstraat. Er zat schade aan de motorkap van de auto. In zijn woning is de verdachte aangehouden. De man had te veel alcohol gedronken.

Aanhouding
MIJNSHEERENLAND - Een 47-jarige automobilist uit Londerzeel (België) is op 18 februari op de Polderweg aangehouden. Hij reed daar met een aanhangwagen waarvan de verlichting niet deugde. Toen een agent hem een bekeuring aanzegde die direct betaald moest worden, weigerde de man. Ook wilde hij zijn autosleutels niet afgeven. Hij verkoos een spruitenveld in te rennen, maar de agent wist hem te achterhalen. Doordat de man ondanks waarschuwingen zich bleef verzetten, was de politieman genoodzaakt pepperspray te gebruiken. Uiteindelijk bleken vier agenten nodig om de man aan te houden. De man is met een dagvaarding naar huis gestuurd.

Aanhouding
STRIJEN- Tijdens surveillance op de Boompjesweg, bij een horecagelegenheid, zagen politiemensen dat een knul een vrouw met kracht een duw gaf zodat zij ten val kwam. De politiemensen sprongen uit de auto en hielden de 15-jarige knul uit Strijen aan. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding ook bedreigde hij een politieman met de dood. De knul is met handboeien onder controle gehouden en naar het politiebureau vervoerd. De 49-jarige vrouw uit Strijen is erg geschrokken en zal aangifte doen. Dit gebeurde op 18 februari omstreeks 21.50 uur.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administraties & Assurantiën
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2005 - Hoekschewaard-Plaza