Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 06
10/02 Verkeerscontrole
10/02 Alcohol
08/02 Vernieling
08/02 Achterlicht
06/02 Paaltje
05/02 Verkeersongeval

Berichtenoverzicht 2005
Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Verkeerscontrole
MAASDAM - Tijdens een verkeerscontrole hebben politieagenten 16 bekeuringen uitgeschreven. Ze deden dit voor 15 keer geen autogordel dragen 1 keer voor het niet hands-free bellen. De politieagenten hielden de controle op donderdag 10 februari 2005 van 08.30 uur tot 13.00 uur op de Sportlaan. In totaal controleerden zij ongeveer 130 voertuigen.

Alcohol
HEINENOORD - Op de Reedijk in Heinenoord hebben politiemensen een 19-jarige automobilist uit Spijkenisse aangehouden. De man reed daar op donderdag 10 februari 2005 omstreeks 02.50 uur. Hij had teveel alcohol op.

Vernieling
MIJNSHEERENLAND - De politie heeft op dinsdagmorgen 8 februari een 15-jarige jongen uit Mijnsheerenland aangehouden op verdenking van vernieling van een muur van sportgelegenheid aan de Elisabeth van Loonstraat. Dit gebeurde op oudejaarsavond 2004. Toen werd vermoedelijk met vuurwerk een aantal gevelplaten van het gebouw vernield. De politie zet het onderzoek voort.

Achterlicht
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft na enige moeite een 17-jarige jongen uit Oud-Beijerland staande kunnen houden. Twee agenten reden op de Bachstraat toen zij zagen dat de jongen geen achterlicht op zijn fiets had. Op het moment dat zij naast de jongen gingen rijden om hem te waarschuwen, ging hij er als een speer vandoor. Omdat de jongeman een sporttas bij zich had, vermoedden de agenten dat hij naar een sporthal aan de Hortensiastraat zou gaan. Dit bleek te kloppen. Eenmaal daar vluchtte de jongen wederom. Na een korte achtervolging door kleedkamers en gymzaal kon hij worden aangehouden. De jongen had het ietwat benauwd gekregen omdat hij zijn id-bewijs niet bij zich had. De politie nam hem mee naar het bureau. Zijn moeder is alsnog het id-bewijs komen brengen. Dit was keurig in orde dus hij kreeg geen boete. De jongen kreeg alleen een boete voor het niet voeren van voor- en achterlicht.

Paaltje
NUMANSDORP - Een 51-jarige vrouw uit Numansdorp is zondagmiddag 6 februari aan haar hoofd gewond geraakt toen zij al fietsend een paaltje over het hoofd zag. De vrouw fietste samen met haar man op de Molendijk richting het centrum van Numansdorp. De vrouw raakte het paaltje en kwam ten val. Ze had een hoofdwond en is voor zorg naar het ziekenhuis gebracht.

Ernstig ongeval
MAASDAM - Op zaterdagochtend 5 februari heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de rondweg N 217 bij Maasdam. Een 18-jarige jongeman uit Westmaas bestuurde een personenauto die door nog onbekende oorzaak in de berm geraakte en vervolgens tegen een boom aan de andere kant van de weg tot stilstand kwam. De trauma-helikopter en de ambulance waren snel ter plaatse. Het slachtoffer werd door personeel van de traumahelikopter en ambulance gestabiliseerd en uit de auto gehaald. Hij bleek ernstig gewond aan hoofd en borst. Onder politiebegeleiding is het slachtoffer met de ambulance naar het Dijkzigt-ziekenhuis vervoerd. In verband met verkeersonderzoek naar de toedracht is het verkeer enige tijd omgeleid via de parallelweg. De auto is total loss. Het slachtoffer is inmiddels stabiel.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza