Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 40
01/10 Ongeval
30/09 Zwaar vervoer
29/09 Fietser gewond
29/09 Winkeldiefje
27/09 Aanhouding
26/09 Betrapt
24/09 Bedreiging

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Ongeval
HEINENOORD - Op de Goidschalkxoordsedijk in Heinenoord is een 24-jarige bromfietsster uit Nieuw-Beijerland gevallen. Ze reed daar op vrijdag 1 oktober 2004 rond 00.10 uur. Waarschijnlijk door vervuild wegdek gleed de bromscooter onderuit. Het slachtoffer had letsel aan haar schouder.

Zwaar vervoer
HEINENOORD - Op donderdagmiddag 30 september 2004 heeft de surveillancedienst van de politie in de Hoeksche Waard in samenwerking met de Regionale Verkeersondersteuning een zwaar vervoercontrole gehouden aan de Reedijk te Heinenoord. Hierbij werden de papieren gecontroleerd en werd met weegplaten het gewicht gecontroleerd in verband met de verkeersveiligheid. Er werden 28 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 8 in overtreding bleken. Er werden daarom 8 processen verbaal uitgereikt, voor vervallen APK, overschrijding van de toegestane lengte, van de laadvloer en overschrijdingen van de maximum aslast door belading van 15 tot 30 %. Eenmaal was de stootbalk van een vrachtwagen niet in orde.

Fietser gewond
HEINENOORD - Een 12-jarig meisje uit 's-Gravendeel is op 29 september ten val gekomen toen ze op de Blaaksedijk West tegen de fietstas van een andere fietser aanreed. Ze is met diverse schaafwonden, een pijnlijke knie en pols en flinke hoofdpijn per ambulance voor naar het ziekenhuis vervoerd.

Winkeldiefje
MAASDAM - Op woensdagmiddag 29 september is een 13-jarige jongen uit 's-Gravendeel aangehouden in een supermarkt aan de Kilstraat te Maasdam. Hij had wat kleine goederen gestolen, waaronder frisdrank.

Aanhouding
'S-GRAVENDEEL- Een 19-jarige jongen uit 's-Gravendeel is maandag 27 september aangehouden op politiebureau, nadat hij verzocht was zich daar te melden. De jongen is aangehouden omdat hij ervan verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een aantal inbraken in auto's in de nacht van 19 op 20 juli 2004 op verschillende plaatsen in 's-Gravendeel. Vier auto's werden opengebroken en diverse spullen werden gestolen, waaronder geld, een gsm, cd's en pasjes.

Betrapt
NUMANSDORP- Zondagmiddag 26 september heeft de politie een 37-jarige Rotterdammer aangehouden omdat hij inbrak in een woning aan de Parallelweg. Rond 14.45 uur kwam de 25-jarige zoon des huizes thuis en toen hij de woning binnenkwam zag hij de man boven aan de trap staan. Hij liep de trap op en de inbreker probeerde naar beneden te lopen. In het voorbijgaan sloeg hij de zoon des huizes. Al vechtend zijn ze samen naar beneden gerold. Uiteindelijk slaagde de 25-jarige man erin de inbreker onder controle te krijgen. Hij kreeg hierbij hulp van wat buurmannen. Terwijl het gezelschap wachtte op de politie slaagde de inbreker erin nog een keer weg te rennen, maar ook toen lukte het de man te achterhalen. De politie heeft de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. De 37-jarige Rotterdammer was overigens de woning binnengekomen door aan de achterzijde van de woning een raam te forceren.

Bedreiging
OUD-BEIJERLAND - Een 41-jarige man uit Oud-Beijerland sprak op vrijdagavond 24 september een 17-jarige plaatsgenoot aan omdat deze urineerde tegen de buitengevel van het Sportcentrum aan de Hortensiastraat te Oud-Beijerland. Daarop bedreigde de jongeman zijn 41-jarige plaatsgenoot, die de politie inseinde. Deze kon de jongeman aanhouden op de Koninginneweg en sloot hem korte tijd in.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza