Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 27
30/06 Oplichters
29/06 Aanhouding
29/06 Gordelcontrole
27/06 Aanhouding
27/06 Ongeval
26/06 Alcohol
26/06 Ongeval
26/06 Bier gestolen

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Oplichters
OUD-BEIJERLAND - Twee mannen van 18 en 20 jaar, beiden uit Ede (Gld), zijn op 30 juni op de Molendijk aangehouden. Ze probeerden in een winkel op de Veilingpassage en in een winkel op de Molendijk zonder bonnetjes respectievelijk een dekbed ter waarde van 79,95 euro en een boek van 59,95 euro te ruilen. Deze goederen waren echter nooit gekocht in deze winkels, maar rechtstreeks uit de schappen gehaald. De truc werkt in de winkel aan de de veilingpassage niet, maar op de Molendijk wel, waar de man 59,95 euro terugkreeg. Een getuige waarschuwde daarna de winkelbediende die vergeefs probeerde een van de mannen in de winkel te houden. Dat lukte niet waarna deze te voet de man nog achtervolgde. Ze wist hem niet meer te achterhalen. Dat lukte agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid wel. De verdachte en zijn kompaan werden snel daarna aangehouden. Ze zijn in verzekering gesteld.

Aanhouding
OUD-BEIJERLAND - Met de aanhouding van een viertal jongens (variërend in leeftijd van 15 tot 20 jaar) uit Oud-Beijerland, heeft de politie het onderzoek naar de diefstal van enkele tientallen kratten bier uit een verenigingsgebouw aan de Langeweg in de nacht van 11 op 12 juni jl, afgerond. Twee jongens, 15 en 17 jaar, zijn na hun aanhouding op 29 juni in verzekering gesteld.

Gordelcontrole
's GRAVENDEEL - Dinsdagmiddag 29 juni hebben 13 automobilisten een bekeuring gekregen omdat zij geen gordel droegen. Gedurende twee uren werden 30 automobilisten gecontroleerd op de Hendrik Hamerstraat.

Aanhouding
MOOKHOEK- Een 18-jarige inbreker is overlopen. Op zondagavond 27 juni was een 36-jarige man uit Mookhoek spullen uit zijn auto over aan het brengen naar zijn schuurtje aan de straat Mookhoek. Toen hij terugkwam zat een onbekende man in zijn auto te rommelen. Toen 'de onbekende' de eigenaar in de gaten kreeg, maakte hij dat hij wegkwam. De politie trof de man even later op de avond met behulp van de diensthond aan. Hij was aan de overkant van de sloot aan de Melkweg terecht gekomen. De man werd overgebracht naar het politiebureau.

Ongeval
NUMANSDORP- Een 37-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel is lichtgewond geraakt tijdens een verkeersongeval. De vrouw reed op zondagavond 27 juni over de A29 Buttervliet. Voor haar reed haar 40-jarige man uit dezelfde woonplaats. Hij moest plotseling remmen voor het verkeer voor hem. De vrouw klapte hierdoor achterop de auto van haar man. Beide auto's raakten beschadigd. De vrouw liep nekklachten op en werd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. De man bleef ongedeerd.

Alcohol
'S-GRAVENDEEL - Een 52-jarige automobilist uit 's-Gravendeel is op 26 juni op de Noord Voorstraat aangehouden. Hij had teveel op kreeg een rijverbod van acht uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Ongeval
PUTTERSHOEK - Een 36-jarige vrouw uit Zwijndrecht is op 25 juni door een ongeval in een bedrijf aan het Weverseinde gewond geraakt aan haar rug en knie. De oorzaak en precieze aard van de verwondingen zijn onbekend. Politie, brandweer, ambulance en traumahelicopter rukten uit, omdat het in eerste instantie leek op een beknelling. Dit bleek niet zo te zijn. De vrouw is per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd, waar ze na controle naar huis mocht. De Arbeidsinspectie is ingeschakeld.

Bier gestolen
NUMANSDORP - Een 61-jarige snackbarhouder is slachtoffer geworden van een inbraak in zijn snackbar aan het strand bij de Haringvlietbrug. Tussen 23 en 26 juni namen onbekende(n) 336 blikjes bier mee. Om toegang tot de snackbar te krijgen forceerden zij een hangslot en ander hang- en sluitwerk, wat een schadepost van 179 euro opleverde.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza