Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 26
24/06 Bromfietscontrole
24/06 Aanhouding
22/06 Aanhouding
22/06 Sigaretten
20/06 Boottrailer gestolen
20/06 Alcohol
20/06 Vernieling

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Bromfietscontrole
KLAASWAAL- De politie heeft een bromfietscontrole gehouden op de Berkenlaan. Op donderdagavond 24 juni controleerde zij 7 bromfietsers. Hiervan kregen 5 bromfietsers een bekeuring omdat zij bleken te zijn opgevoerd.
NUMANSDORP-Op donderdag 24 juni hield de politie in het centrum van Numansdorp een controle. 9 bromfietsen werden gecontroleerd. In totaal werden 11 bekeuringen uitgeschreven voor diverse overtredingen. Enkele bestuurders kregen een bekeuring voor het opvoeren van de brommer.

Aanhouding
OUD-BEIJERLAND - Een 15-jarige jongen is op 24 juni aangehouden op het politiebureau aan de Scheepmakershaven te Oud-Beijerland op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal uit kluisjes van een school in deze plaats. Hij is in verzekering gesteld. Op 22 juni werd al een 14-jarige jongen uit 's-Gravendeel aangehouden. Bij de diefstal ging het om sigaretten, geld en een strippenkaart.

Aanhouding
DORDRECHT - Een 14-jarige jongen uit 's-Gravendeel is op 22 juni op het politiebureau aan de Scheepmakershaven aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op een school in Oud-Beijerland spullen uit enkele kluisjes te hebben gestolen. Het gaat om sigaretten, geld en een strippenkaart. Onderzocht wordt of de jongen betrokken is bij diefstallen uit andere kluisjes. Hij is in verzekering gesteld.

Sigaretten
HEINENOORD - Inbrekers hebben sigaretten gestolen uit een supermarkt. Een getuige ontdekte de inbraak bij de winkel op de Emmastraat in Heinenoord op dinsdag 22 juni 2004 rond 04.30 uur. De verdachten maakten een gat in het dak en gingen zo het pand in.

Boottrailer gestolen
'S-GRAVENDEEL- Zondagmiddag 20 juni is rond 16.20 uur een boottrailer gestolen aan de Mijlweg. De daders hebben de omheining van het terrein losgeknipt en vervolgens de trailer door het hek heen getrokken, achter een personenauto gehangen en zijn weggereden. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 (lokaal tarief).

Alcohol
NUMANSDORP - Tijdens een grote alcoholcontrole op de A29 bij Numansdorp in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 juni zijn 3 automobilisten hun rijbewijs kwijtgeraakt en werd één persoon aangehouden omdat hij reed terwijl hij gedronken had én niet beschikte over een geldig rijbewijs. Een andere man dacht de controle te kunnen ontlopen door er tussenuit te knijpen. Na een kilometerlange achtervolging werd de man in Zierikzee aangehouden. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en verkeersgevaarlijk rijden.
NUMANSDORP - Zondagmorgen 20 juni is een 33-jarige man uit Willemstad (NB) aangehouden op de Parallelweg omdat hij teveel gedronken had. De man viel op omdat hij slingerend over de weg reed en een stoeprand raakte. Bij controle blies de man 720 ug/l. Hij mocht zijn rijbewijs inleveren.
KLAASWAAL - Zondagmorgen 20 juni is een 24-jarige man uit Rotterdam op de Kreupeleweg aangehouden omdat hij met teveel drank op achter het stuur zat. Hij blies bij controle 410 ug/l. Omdat het niet de eerste keer was dat hij betrapt werd, kan hij binnenkort een dagvaarding verwachten.

Vernieling
OUD-BEIJERLAND - Zondagmorgen 20 juni is een 20-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden omdat hij eerder die nacht op de Beneden Molendijk een spiegel had vernield van een passerende auto. De 21-jarige bestuurster van het voertuig herkende de man die daarop door agenten aangehouden kon worden. De man is na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza