Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 25
15/06 Aanhouding
15/06 Snelkraak
14/06 Alcohol
14/06 Aanrijding
13/06 Mishandeling
13/06 Sigaretten
12/06 Mishandeling
11/06 Gevallen
11/06 Inbraak en autodiefstal

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Aanhouding
OUD-BEIJERLAND- Een 37-jarige man uit Oud-Beijerland is aangehouden. Op dinsdagmiddag 15 juni werkte een 45-jarige vrouw uit Oud-Beijerland in een winkel aan de Molendijk. Zij had haar tas in een gang gezet die alleen toegankelijk is voor het winkelpersoneel. Toen zij de gang inliep, zag zij daar een onbekende man lopen. De vrouw nam een kijkje in haar tas en zag dat haar portemonnee en mobiele telefoon waren gestolen. De man was inmiddels de winkel ingelopen. De vrouw en een medewerker hielden de man aan en droegen hem later over aan de politie.

Snelkraak
STRIJEN-Bij een sportzaak aan de Kerkstraat is een snelkraak gepleegd. In de nacht van maandag op dinsdag 15 juni werd de sportzaak op onbekende wijze opengebroken. Uit de sportzaak werden diverse sportkledingstukken ontvreemd. Hierna verdween een vijftal personen rennend in de richting van de Oude Havenweg waar ze hun tocht per auto vervolgden. Dit was door een getuige opgemerkt. Hij alarmeerde de politie. De politie trof de personen niet meer aan. Wel heeft zij een recherche-onderzoek opgestart.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Een 19-jarige man uit Mijnsheerenland is aangehouden. De man reed in de nacht van zondag op maandag 14 juni over de Jan van der Heijdenstraat. De man bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur.

Aanrijding
HEINENOORD - Bij een aanrijding op de N 217 in Heinenoord is een autobestuurder gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op maandagmorgen 14 juni 2004 net na 07.00 uur. Drie auto's botsten tegen elkaar. De laatste van de drie was een vrachtwagen. De personenauto die middenin zat raakte het zwaarst beschadigd. De 24-jarige bestuurder uit Oud-Beijerland klaagde over pijn in zijn rug en nek. De ambulance bracht hem naar een ziekenhuis in Rotterdam. Door het ongeval sloot de politie ongeveer een uur de N 217 tussen de Westdijk en de oprit naar de snelweg af. Dat gaf overlast voor het verkeer in de ochtendspits.

Mishandeling
OUD-BEIJERLAND- Een 35-jarige man uit Oud-Beijerland is aangehouden. De man sloeg op zondagavond 13 juni een 21-jarige man uit Oud-Beijerland op zijn gezicht. Hij stompte de man nadat hij onenigheid met de man in het verkeer had gehad. Beide personen zaten in hun voertuig op de Burg. Diepenhorstsingel toen dit gebeurde. De 21-jarige deed aangifte. De politie zocht telefonisch contact met de 35-jarige. Hij werd later op de avond aangehouden.

Sigaretten
PUTTERSHOEK - Inbrekers hebben sigaretten gestolen bij een benzinestation aan de Sportlaan in Puttershoek. De verdachten maakten een gat in het dak en kwamen zo binnen terecht in de buurt van de sigaretten. In de haast lieten zij buiten en binnen pakken rookwaar achter. De politie ging naar de inbraakmelding op zondag 13 juni 2004 rond 03.30 uur.

Mishandeling
PUTTERSHOEK - Een 16-jarige jongen uit Rotterdam is op zaterdagavond 12 juni 2004 geslagen door zes andere jongens. Dat gebeurde op het moment dat het slachtoffer vanaf de Groeneweg in Puttershoek richting een bushalte liep. De verdachten wilden hem beroven maar nadat ze merkten dat de 16-jarige niets had sloegen ze hem.

Gevallen
's-GRAVENDEEL - Een 41-jarige man uit 's-Gravendeel is gevallen en liep daarbij diverse verwondingen op. Het slachtoffer reed op vrijdagmiddag 11 juni 2004 op een brommer samen met zijn zoon op een racefiets. De twee bevonden zich op de Schenkeldijk in 's-Gravendeel. De bromfietser wilde iets voor zijn zoon gaan rijden. Maar hierbij haakte het stuur van de brommer in een van de banden van de rugzak van de zoon. De vader viel en was hierna even buiten bewustzijn. De ambulance bracht hem voor behandeling naar een ziekenhuis in Dordrecht.

Inbraak en autodiefstal
NIEUW-BEIJERLAND - In de nacht van donderdag op vrijdag 11 juni 2004 is ingebroken in een woning aan de Kerkstraat in Nieuw-Beijerland. Onbekenden forceerden de achterdeur en namen drie autosleutels mee. De bewoners werden wakker door een startende motor en zagen een van hun auto's wegrijden. Het gaat om een zilverkleurige Toyota Landcruiser met het Belgische kenteken NWD198. De auto heeft een waarde van ongeveer honderdduizend euro.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza