Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 24
08/06 Controle
07/06 Gewond
07/06 Alcohol
07/06 Rijbewijs kwijt
06/06 Rijbewijs kwijt
06/06 Vernieling

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Controle
OUD-BEIJERLAND - Bij een bromfietscontrole op de parallelweg langs de A29 bij Heinenoord, op de Zinkweg in Oud-Beijerland en op de parallelweg langs de A29 bij Numansdorp zijn op 8 juni in totaal 25 bromfietsers gecontroleerd. 21 van hen konden een bekeuring in ontvangst nemen. Vijf bekeuringen werden uitgeschreven voor het niet-dragen van een helm, tien doordat de bromfiets was opgevoerd, drie bromfietsers konden geen bromfietscertificaat laten zien, een bromfiets bleek onverzekerd en twee bromfietsen vertoonden technische gebreken.

Gewond
MAASDAM-Een 73-jarige snorfietser uit Rozenburg is lichtgewond geraakt tijdens een ongeval. De man reed op maandagmiddag 7 juni op zijn snorfiets over de Polderdijk. Door onbekende oorzaak viel de man. Hij kwam met zijn borst op het stuur terecht. De man hield er pijn op zijn borst en enkele schaafwonden aan over. Ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse nagekeken. Hierna mocht hij weer naar huis. Zijn snorfiets raakte beschadigd.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Een 31-jarige man uit Oud-Beijerland is aangehouden. De man reed op maandagmiddag 7 juni over de Handelstraat. De man parkeerde zijn auto in een parkeervak. De politie liep naar hem toe en liet de man een blaasproef ondergaan. Hij bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Tevens bleek hij in een onverzekerde niet gekeurde auto rond te rijden. De man kreeg enkele transacties.

Rijbewijs kwijt
MIJNSHEERENLAND- Een 52-jarige man uit Rotterdam is zijn rijbewijs kwijt. De man reed in de nacht van zondag op maandag 7 juni over de A29. Hij moest een blaastest ondergaan. De man bleek veel te veel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Het was niet de eerste keer dat de man voor dit feit was aangehouden. De politie vorderde zijn rijbewijs in.

Rijbewijs kwijt
OUD-BEIJERLAND- Een 48-jarige man uit Dronten heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. De man reed op zaterdagavond 5 juni met gierende banden en veel geluidsoverlast door een woonwijk. Toen hij op de Dokter Duyvendakhof reed, zag de politie hem. De man reed rakelings langs de politie-auto. De politie kon een aanrijding met de man maar net voorkomen. De man kon staande worden gehouden en moest een blaasproef ondergaan. Dit weigerde de man tot twee keer toe. Hierop heeft de politie zijn rijbewijs ingevorderd. Hij wordt gedagvaard.

Vernieling
OUD-BEIJERLAND-Twee mannen zijn aangehouden voor vernieling. De politie surveilleerde in de nacht van zaterdag op zondag 6 juni op de Oost-Voorstraat toen zij zagen dat de twee mannen een fiets aan het vernielen waren. De jongens trapten diverse malen tegen de fiets. De onderdelen lagen verspreid op de weg. De politie hield de mannen uit Oud-Beijerland (18 en 21 jaar) aan.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza