Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 21
21/05 Alcohol
20/05 Alcohol
20/05 Auto gestolen
16/05 Ongeval
15/05 Ernstig ongeval
15/05 Alcohol
15/05 Fietsendief
14/05 Diefstal
14/05 Snelheidscontrole

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Op vrijdagochtend, 21 mei 2004, omstreeks 02.45 uur, is op de Stougjesdijk een 39 jarige man uit Mijnsheerenland door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een bestelauto. In het bureau blies hij net boven de streep. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod van 2 uren heengezonden.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Op donderdagmiddag, 20 mei 2004, omstreeks 14.45 uur, is op de 1e Kruisweg een 59 jarige man uit Mookhoek door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies hij ruim boven de streep. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod van 5 uren heengezonden.

Auto gestolen
OUD-BEIJERLAND- Bij een woning aan de Tienvoet is op 20 mei ingebroken. Een klapraam aan de voorzijde van de woning werd geforceerd. Vervolgens zijn de sleutels van een auto meegenomen. Het gaat om een Toyota Landcruiser met kenteken 08-LT-FL.

Ongeval
ZUID-BEIJERLAND- Op de Buitendijk heeft op zondag 16 mei een ongeval plaatsgevonden. Een bromfietser haalde aan aantal fietsers in maar zag daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd. De twee raakte elkaar en de bromfietser ging over de kop. De 20-jarige man uit Oud-Beijerland die op de bromfiets zat, raakte niet gewond. Een 17-jarig meisje uit Zuid-Beijerland dat achterop zat, is gewond geraakt aan haar enkel. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ernstig ongeval
ZUID-BEIJERLAND- Op zaterdag 15 mei heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden op de kruising Hogeweg met de Oranjeweg in Zuid-Beijerland. Een busje bestuurd door een 31-jarige vrouw uit Strijen kwam in botsing met twee motorrijders. Een van de motorrijders, een 35-jarige man uit Goudswaard raakte zwaar gewond. Drie ambulances en een traumahelikopter werden ingezet. Het slachtoffer is gestabiliseerd en met spoedtransport naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Hij ligt op de intensive care. De andere motorrijder, een 23-jarige man uit Goudswaard raakte licht gewond en hoefde niet behandeld te worden in het ziekenhuis. De bestuurster van het busje heeft vijf gebroken ribben, een ingeklapte long en een gescheurde milt. Zij is ook naar het ziekenhuis gebracht. In het busje zaten zes honden. De honden zijn met de schrik vrij gekomen. De precieze toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Een 26-jarige man uit Barendrecht is op zaterdag 15 mei aangehouden aan de Spuidijk. De man bleek teveel alcohol te hebben gedronken om nog te kunnen rijden. Hij heeft een rijverbod van vijf uur gekregen.

Fietsendief
OUD-BEIJERLAND- De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 mei een fietsendief op heterdaad betrapt. Twee personen probeerden aan de Beneden Molendijk het slot van een fiets open te wrikken. Ze hadden geen sleuteltje van het slot. Een van de twee personen, een 20-jarige man uit Oud-Beijerland wist op een gegeven moment te ontglippen. De agent is de man achterna gerend en kon hem aan de Gedempte Spui aanhouden. De man is ingeloten op het politiebureau. Op zaterdagmiddag is hij weer heengezonden. De politie heeft de man een boete van 220 euro gegeven.

Diefstal
STRIJEN- Vanaf een terrein van de HSL bouwlocatie aan de Bomendijk is een bestelauto en 300 meter kabel gestolen. Dit gebeurde in de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 mei 2004. Nadat drie hekken werden open geslepen kon men het terrein betreden. Een op het terrein geparkeerde bedrijfsauto, een gele Citroen Jumper met laadbak, kenteken VJ-FX-42 werd vervolgens gestolen. Met de auto is kennelijk ook de kabel vervoerd. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Snelheidscontrole
OUD-BEIJERLAND- De politie heeft op vrijdag 14 mei een snelheidscontrole gehouden aan de Stougjesdijk. In totaal werden er 1430 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 102 te hard. De bestuurders van deze voertuigen ontvangen een bekeuring.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza