Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 19
03/05 Alcohol
03/05 Gewin onwel door koolmonoxide
02/05 Wielrenner gewond
02/05 Alcohol
02/05 Vernieling
01/05 Alcohol
01/05 Aanrijding
30/04 Aanrijding
30/04 Feestje

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Alcohol
NUMANSDORP- Een 38-jarige man uit Putterhoek is boos geworden op de politie nadat hij was aangehouden. De man reed op maandagavond 3 mei over de Middelsluissedijk OZ. Hij moest een blaasproef ondergaan en bleek veel te veel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Op het politiebureau werd de man woedend op de politie. Hij beledigde een politie-agent. Ook sloeg hij bedreigende taal uit. De man moest een tijd op het politiebureau blijven om tot rust te komen. Ook kreeg hij een rijverbod en een transactie.

Gewin onwel door koolmonoxide
STRIJENSAS - Maandagmorgen 3 mei omstreeks 7.10 uur kregen de hulpdiensten een melding van een onwelwording van een gezin dat met de boot verbleef in de jachthaven aan de Strijenseweg in Strijensas. Het bleek te gaan om een man (42), vrouw (42) en hun twee dochters (12 en 13). De man ontdekte bij het wakker worden dat zijn vrouw onwel geworden was en haalde onmiddelijk zijn gezin van de boot en alarmeerde de hulpdiensten. Deze waren snel ter plaatse en constateerden dat er vermoedelijk sprake was van koolmonoxidevergiftiging. De vier zijn voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. De technische recherche onderzoekt de exacte toedracht van het ongeluk.

Wielrenner gewond
MAASDAM- Een 28-jarige wielrenner uit Oud-Beijerland is gewond geraakt tijdens een ongeval. De man reed op zondag 2 mei op de Rondweg in de bocht. Een 29-jarige automobilist uit Maasdam kwam vanaf de rotonde op de N217/ Rondweg de bocht om. Het tweetal kon elkaar niet meer ontwijken. De wielrenner viel en raakte gewond. Hij werd met een gebroken sleutelbeen en schouder per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Een 39-jarige man uit Rusland is aangehouden. De man reed op zondagavond 2 mei over de Beneden-Oostdijk. De man bleek veel te veel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een transactie van 480 Euro.

Vernieling
ZUID-BEIJERLAND - Zondagmorgen 2 mei zijn drie 15-jarige jongens uit Zuid-Beijerland aangehouden omdat zij op de Koninginneweg een verkeersbord uit de grond getrokken hadden. De jongens zijn na verhoor op het politiebureau opgehaald door hun ouders.

Alcohol
STRIJEN - Een 26-jarige man uit Zuid Beijerland is zondagmorgen 2 mei op de Schenkeldijk aangehouden omdat hij met teveel drank op achter het stuur zat. Bij controle op het politiebureau blies de man 300 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 2 uren en kan op een schikking van justitie rekenen.

Aanrijding
HEINENOORD - Een 81-jarige vrouw uit Heinenoord is zaterdagmiddag 1 mei gewond geraakt toen zij aangereden werd door een auto. De vrouw was uit de bus gestapt op de Dorpsstraat en wilde op het moment dat de bus wegreed, achter de bus langs oversteken. Op dat moment kwam een 27-jarige vrouw uit Rotterdam in haar auto aanrijden. Zij zag het slachtoffer te laat omdat de bus er voor stond en reed de 81-jarige vrouw aan. Het slachtoffer is met een gebroken heup en arm overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanrijding
KLAASWAAL - Een 66-jarige vrouw uit Klaaswaal is gewond geraakt toen zij vrijdagmiddag 30 april op de Oud-Cromstrijensedijk geraakt werd door de sleepwagen van een trekker. De vrouw was toeschouwer bij een wedstrijd 'trekkerpulling' toen de sleepwagen van een trekker, bestuurd door een 37-jarige man uit Barendrecht, schaarde en inreed op het publiek. Hierbij raakte de vrouw gewond aan haar been. Zij is met beenletsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Feestje
NUMANSDORP - In de nacht van vrijdag 30 april op zaterdag 1 mei kreeg de politie meldingen over geluidsoverlast bij de Haringvlietbrug. Ter plaatse bleek het te gaan om een illegale houseparty van enkele tientallen mensen. Zij verklaarden eerst in Rotterdam een (legaal) feest gehad te hebben en dit op genoemde locatie (illegaal) voort te willen zetten. Dat was uiteraard niet de bedoeling en na een verzoek daartoe kozen de feestgangers eieren voor hun geld en keerden huiswaarts.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza