Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 18
30/04 Onwel
29/04 Aanhouding
28/04 Snelheidscontrole
27/04 Bedrijfsongeval
26/04 Dodelijk ongeval
26/04 Aanrijding
24/04 Drugs
24/04 Alcohol
24/04 Aanrijding

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Onwel
OUD-BEIJERLAND - Een 86-jarige man uit Ridderkerk is vrijdagmiddag 30 april overleden toen hij vermoedelijk onwel werd in zijn auto en ter hoogte van Mijnsheerenland van de A29 afreed, een sloot in. De man werd uit zijn auto gehaald door omstanders die ook direct startten met reanimatie van het slachtoffer. Dit werd later overgenomen door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Dit mocht echter niet meer baten: de man overleed ter plaatse.

Aanhouding
STRIJEN - Een 18-jarige man uit Ridderkerk is op 28 april in zijn woonplaats door agenten van de politie Rotterdam-Rijnmond aangehouden. En dag later werd een 22-jarige man uit Ridderkerk in Oud-Beijerland aangehouden. Beiden worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de mishandeling van een 36-jarige man uit Klaaswaal. Dit gebeurde op 2 april op de Boompjesstraat in Strijen. De 36-jarige werd toen door twee man geslagen en geschopt waarbij hij diverse kneuzingen opliep. De 18-jarige is aan de Politie Zuid-Holland-Zuid overgedragen en verhoord. De politie zet het onderzoek voort.

Snelheidscontrole
NUMANSDORP- Tijdens een snelheidscontrole op de Burgemeester de Zeeuwstraat hebben politieagenten 24 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die te snel reden. De controle werd gehouden op woensdag, 28 april 2004, van 10.50 tot 13.50 uur. In totaal werden 1207 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 66 km/uur.

Bedrijfsongeval
PUTTERSHOEK- Een 28-jarige man uit Tilburg is zwaargewond geraakt tijdens een bedrijfsongeval. Hij werkte op dinsdagmorgen 27 april bij een bedrijf aan het Weverseinde. De man stond op een heftruck en kwam vast te zitten tussen de hefmast en de cabine. Zijn collega heeft de man eruit weten te halen. Personeel van de traumahelikopter heeft assistentie verleend. De man is vervolgens met onbekend rugletsel per ambulance overgebracht naar het Dijkzigtziekenhuis in Rotterdam.

Dodelijk ongeval
OUD-BEIJERLAND- Op 26 april omstreeks 19.45 uur is op de Alexander flemingstraat een 18-jarige man uit Oud Beijerland om het leven gekomen. Vermoedelijk is hij in een bocht de macht over het stuur verloren waardoor zijn auto over de kop vloog. De omgekomen man was de bestuurder van de auto. In de auto zat nog een 18-jarige jongen uit Oud-Beijerland. Hij is met lichte wonden aan zijn arm en in shocktoestand ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Slachtofferzorg is ingezet om de nabestaanden, de inzittende en getuigen op te vangen. Om een beter beeld te krijgen van wat er gebeurd is wordt technisch onderzoek verricht door de regionale verkeersondersteuning van de Politie Zuid Holland Zuid, en wordt getuigen gevraagd wat zij gezien hebben.

Aanrijding
OUD-BEIJERLAND-Een 4-jarig jongetje uit Oud-Beijerland is gewond geraakt. Hij fietste op maandagmiddag 26 april op het Bengoerionpad toen een auto die straat insloeg. De automobilist (leeftijd onbekend) uit Oud-Beijerland kon het kind niet meer ontwijken. Het kind schoof onder de auto die daar met lichte snelheid reed. Het kind is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het Zuiderziekenhuis.

Drugs
ZUID-BEIJERLAND- Een 34-jarige man uit Zuid-Beijerland is op vrijdag 23 april aangehouden. De man wordt ervan verdacht in drugs te handelen. De politie trof in de woning van de verdachte cocaïne en vermoedelijk amfetamine en XTC aan. De drugs zijn in beslag genomen. Op maandag 26 april is de verdachte voorgeleid. Hij is door de rechter commissaris in voorlopige hechtenis gesteld.

Alcohol
NIEUW BEIJERLAND- Op de Lange weg is op 23 april tijdens een alcoholcontrole een 50-jarige automobilist uit Spijkenisse aangehouden. De man kreeg een rijverbod van 7 uren.
STRIJEN- Op de Trambaan is op 23 april omstreeks 23.15 uur tijdens een alcoholcontrole een 63-jarige automobilist uit Willemstad aangehouden. De man kreeg een rijverbod van 2 uren.
MIJNHEERENLAND- Op 24 april omstreeks 02.00 uur is op de N217 een 38-jarige man uit Capelle aan den Ijssel aangehouden. De man kreeg een rijverbod van 3 uren. Op 24 april is op de N217 een 38-jarige man uit Rotterdam aangehouden. De man kreeg een rijverbod van 4 uren.
HEINENOORD- OP de Reedijk is op 24 april omstreeks 02.15 uur een 26-jarige man uit Puttershoek aangehouden. De man kreeg een rijverbod van 7 uren.

Aanrijding
OUD-BEIJERLAND- Op het verkeerspunt 1e Kruisweg en Langeweg vond op 24 april omstreeks 15.00 uur een aanrijding plaats tussen een fietser en een tractor. De bestuurder van de tractor kwam van de 1e kruisweg en wilde recht overstekende langweg op. Op het fietspad komende uit de richting Zuid Beijerland kwam de fietser. De bestuurder van de tractor zag de fietser te laat en reed hem frontaal aan. De 70-jarige fietser uit Oud Beijerland kwam met zijn hoofd op het wegdek terecht. De man is naar het ziekenhuis vervoerd. Hij blijkt een hersenschudding te hebben.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza