Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 16
14/04 Rijden tijdens ontzegging
13/04 Voorlichting vals geld
13/04 Fietser onderuit
12/04 Alcohol
10/04 Alcohol
10/04 Caravan in brand
10/04 Lastig
09/04 Luchtdrukpistool

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Rijden tijdens ontzegging
OUD-BEIJERLAND- Een 32 jarige man uit Zuid-Beijerland is aangehouden omdat hij een auto bestuurde terwijl hij een ontzegging van de rijbevoegdheid had. Dit gebeurde op woensdagmorgen, 14 april 2004 op het Laningpad. Na verhoor is de verdachte met een dagvaarding heengezonden.

Voorlichting vals geld
PUTTERSHOEK- De politie Zuid-Holland-Zuid heeft tijdens een bijeenkomst in Alcazar op dinsdagavond 13 april een presentatie gegeven over vals geld. De bijeenkomst werd georganiseerd door de Rabobanken in de Hoeksche Waard en was bestemd voor ondernemers. In Nederland zijn vorig jaar 26.000 valse bankbiljetten aangetroffen. In de Hoeksche Waard waren dit er slechts 32. De Technische Recherche gaf een presentatie over echtheidskenmerken van geldbiljetten. Ook werden de ondernemers gewezen op kenmerken van vals geld en kregen zij tips over welke route zij moeten bewandelen als zij met vals geld te maken krijgen. In totaal waren er 190 ondernemers op de bijeenkomst afgekomen

Fietser onderuit
OUD-BEIJERLAND- Een 41 jarige man uit Heinenoord is door onbekende oorzaak met zijn fiets gevallen. Dit gebeurde op dinsdagavond, 13 april 2004, omstreeks 21.00 uur op de Goidschalxoordsedijk. Een automobilist kon nog net op tijd voor de vallende man stoppen. Hij is met diverse hoofdwonden per ambulance overgebracht naar het Ikaziaziekenhuis te Rotterdam.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Een 31-jarige automobilist uit Rotterdam is aangehouden na een aanrijding. De man verklaarde dat hij op maandag 12 april 2004 rond 01.20 uur reed over de Beneden Oostdijk in Oud-Beijerland. Bij de rotonde zag de 31-jarige plotseling een andere auto op zijn rijstrook. Hierdoor week hij uit en ging het middendeel van de rotonde op. De auto raakte een betonnen deel en kwam tot stilstand op de rijbaan. De tegenpartij waar de 31-jarige het over had reed volgens hem door. Na controle bleek dat de 31-jarige teveel alcohol op had en hiervoor volgde zijn aanhouding.

Alcohol
MIJNSHEERENLAND - Een rijverbod van twee uur heeft een 50-jarige automobilist uit Dordrecht gehad. Hij reed over de rijksweg A29 bij Mijnsheerenland. Op maandag 12 april 2004 omstreeks 01.00 uur. De blaastest wees het te hoge alcoholpromillage bij de 50-jarige uit.
OUD-BEIJERLAND - Op de Hoefsmid in Oud-Beijerland hebben agenten een 39-jarige automobilist uit Oud-Beijerland gecontroleerd. De man reed daar op zaterdagavond 10 april 2004 en had een te hoog alcoholpromillage.
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft het rijbewijs van een 57-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland ingevorderd. Hij reed op zondagmiddag 11 april 2004 over de Julianastraat in Oud-Beijerland. De man had teveel alcohol op.

Caravan in brand
MIJNSHEERENLAND - Een caravan is uitgebrand. Na lange tijd kwam een familie weer bij hun caravan die stond op een terrein aan de Brabersweg in Mijnsheerenland. Ze zetten de koelkast aan en gingen naar het restaurant. De koelkast vatte vlam en hierna vloog de hele caravan in brand. De brandweer bluste op zaterdagmiddag 10 april 2004 het vuur.

Lastig
PUTTERSHOEK - Agenten hebben een 18-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Hij deed op zondag 11 april 2004 rond 03.40 uur lastig eerst binnen een horecagelegenheid op de Groeneweg in Puttershoek. De portiers zetten hem buiten maar de 18-jarige ging daar niet weg. Politiemensen namen hem mee naar het bureau.

Luchtdrukpistool
's-GRAVENDEEL - De politie heeft een luchtdrukpistool in beslag genomen. Agenten gingen op vrijdagavond 9 april 2004 naar het Korenbloemerf in 's-Gravendeel. Daar zou een jongen met het pistool anderen bedreigen. Er stond inderdaad een groep jeugd en een man die het luchtdrukpistool aan de politiemensen gaf. De verdachte was weg. De agenten schreven gegevens op. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza