Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 06
06/02 Alcohol
05/02 Ruzie in verkeer
04/02 Controle verlichting
04/02 Snelheidscontrole

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel


STRIJEN- Een 38-jarige man uit Maasdam is aangehouden. De man reed in de nacht van donderdag op vrijdag 6 februari op de Edisonweg. De man moest een blaastest ondergaan en bleek teveel gedronken te hebben. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur.


OUD-BEIJERLAND- Een 36-jarige vrachtwagenchauffeur uit Dordrecht is aangehouden. Op donderdagmiddag 5 februari kwam een 42-jarige man uit Oud-Beijerland de kruising van de Zinkweg met het Weegpad oprijden om zijn dochtertje uit school te halen.De man kon de kruising niet passeren omdat een vrachtwagen stilstond. Er was geen bestuurder bij. De man parkeerde hierop zijn personenauto nabij de vrachtwagen en liep naar de school. Hierop verscheen de vrachtwagenchauffeur tevens bij de school met de vraag of de man zijn auto wilde weghalen. De man wilde eerst zijn dochtertje ophalen. De vrachtwagenchauffeur werd kwaad, liep terug naar zijn vrachtwagen en reed tegen de personenauto aan. De auto raakte beschadigd. De automobilist belde de politie. De politie hield de vrachtwagenchauffeur aan.


WESTMAAS / MIJNSHEERENLAND- Tijdens een verlichtingscontrole hebben politieagenten 9 bekeuringen uitgeschreven aan fietsers die geen of geen goede verlichting hadden. De agenten hielden de controle op woensdagmorgen, 4 februari 2004, op de Stougjesdijk in Westmaas en op verschillende locaties in Mijnsheerenland. In totaal controleerden zij ongeveer 65 fietsers.


HEINENOORD- Tijdens een snelheidscontrole met de fotoradar op de Blaaksedijk West hebben agenten 51 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die te snel reden. De agenten hielden de controle op dinsdag 3 februari 2004 van 09.50 tot 11.50 uur. In totaal werden 345 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 83 km/uur.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza