Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 05
30/01 Ongeval
30/01 Alcohol
29/01 Auto gestolen
27/01 Controle verlichting
26/01 Ongeval
26/01 Rijbewijs kwijt
26/01 Ongeval
26/01 Aanhouding
25/01 Alcohol
24/01 Aanrijding
24/01 Onderuit

Berichtenoverzicht 2004
Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Ongeval
HEINENOORD- Op de Westdijk /N217 vond op 30 januari omstreeks 11.00 uur een aanrijding plaats tussen 3 personenauto's en een vrachtauto. Een 26-jarige vrouw uit Zoetermeer werd van achter aangetikt door een automobilist, schuift naar voren en rijdt tegen een automobilist voor haar. De klapwas zo hard dat de 26-jarige met haar auto op de andere weghelft terechtkwam. Een vrachtauto, die op die weghelft reed in tegengestelde richting, reed frontaal tegen haar aan. De vrouw kwam met haar auto in de berm terecht. De 26-jarige vrouw uit Zoetermeer werd door de brandweer uit haar auto geknipt. Ze is uit voorzorg naar het ziekenhuis vervoerd; na medisch onderzoek bleek dat ze geen letsel aan het ongeluk overhield. De andere automobilisten kwamen met de schrik vrij echter de auto's liepen blikschade op. De N 217 werd vanaf de Jan van der Heijdenstraat tot aan de Oud-Heinenoordseweg afgesloten. Het verkeer is omgeleid.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND- Een 20-jarige man uit Oud-Beijerland is aangehouden. De man reed in de nacht van donderdag op vrijdag 30 januari op de Beneden Oostdijk. De man bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur.

Auto gestolen
MIJNSHEERENLAND - Een rode BMW 318 is op donderdagmorgen 29 januari 2004 gestolen vanaf het Kerkplein in Mijnsheerenland. De diefstal gebeurde op het moment dat de bestuurster de motor liet draaien ter ontdooiing van de autoruiten. Toen ze ongeveer een kwartier hierna terugkwam was het voertuig weg. De BMW heeft het kenteken PZ-BH-03.

Controle verlichting
'S GRAVENDEEL-De politie heeft een verlichtingscontrole gehouden op dinsdagavond 27 januari 2004. Dit gebeurde op de Hendrik Hamerstraat, de Roterijstraat en het Weegje. Er werden 8 fietsers bekeurd wegens onvoldoende verlichting.

Ongeval
GOUDSWAARD- Een 75-jarige man uit Goudswaard is gewond geraakt. De man reed op maandagmiddag 26 januari over de Molendijk. De man viel vermoedelijk achter het stuur in slaap en gleed daarom met zijn auto van de dijk. Onderaan de dijk raakte hij een boomstronk. Hierdoor sloeg hij over de kop. De man had al last van hartklachten. Door het ongeval had hij last van een bloedend gezicht en bloedende handen. Hij werd per ambulance overgebracht naar het Ikaziaziekenhuis in Rotterdam.

Rijbewijs kwijt
'S GRAVENDEEL- Een 64-jarige man uit 's Gravendeel is zijn brommerrijbewijs kwijt. De man reed in de nacht van maandag op dinsdag 27 januari over het Weegje. Hij bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Ongeval
HEINENOORD- Een 28-jarige man uit Amsterdam is gewond geraakt tijdens een ongeval. Op maandagmiddag 26 januari reed deze man over de Blaaksedijk West in de richting van het Oosteinde. In verband met het verkeer moest de man zijn voertuig op het viaduct over de A29 tot stilstand brengen. Achter hem reed een 43-jarige man uit Puttershoek. Deze man klapte op de auto van de 28-jarige. Beide voertuigen raakten beschadigd. De 28-jarige werd met nek- en schouderklachten overgebracht naar het Clara-ziekenhuis in Rotterdam. Hij is inmiddels weer naar huis. De 43-jarige man bleef ongedeerd.

Aanhouding
ZUID-BEIJERLAND- Een 23-jarige man uit Middelharnis is aangehouden. In de nacht van zondag op maandag 26 januari meldde een getuige dat hij een verdachte man bij zijn auto had gezien. Deze auto stond op de Klein Zuidbeijerlandseweg. Even later meldde dezelfde getuige dat er spullen uit zijn auto waren gestolen. De politie stond op dat moment te posten bij een andere verdachte auto. Hierin lagen de spullen die de getuige beschreef. Twee auto's zijn gaan posten. Na enkele uren ging de verdachte man rijden. Hij werd op de A29 in Numansdorp aangehouden.

Alcohol
's-GRAVENDEEL - Een 29-jarige automobilist uit 's-Gravendeel heeft een rijverbod van twee uur gehad. Politiemensen controleerden hem op zondagmorgen 25 januari 2004 omstreeks 03.15 uur op de Zuid Voorstraat in 's-Gravendeel. De man had een te hoog alcoholpromillage.

Aanrijding
HEINENOORD - Vier auto's hebben schade opgelopen bij een aanrijding. Een auto reed op zaterdagavond 24 januari 2004 over de vluchtstrook van de rijksweg A29 bij Heinenoord. Plotseling ging hij de rijksweg op waardoor een aanrijding ontstond tussen het voertuig en drie auto's die hierachter reden. Een betrokkene moest naar het ziekenhuis.

Onderuit
STRIJEN - Een bromscooter is op de Schelpweg in Strijen onderuit gegaan. Op de scooter zaten twee meisjes van 15 en 16 jaar uit Strijen en Westmaas. De ene had letsel aan haar gezicht en de ander verwondingen aan haar knie. De twee leenden de scooter van iemand. Het ongeval gebeurde op zaterdagavond 24 januari 2004.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2004 - Hoekschewaard-Plaza