Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 41
09/10 Inbraak woning
09/10 Vervalsing
08/10 Auto in de sloot
07/10 Verkeerscontrole
07/10 Inbraak bedrijf
05/10 Motorrijder gewond
05/10 Mishandeling
04/10 Inbraak woning
04/10 Belediging
03/10 Alcohol

Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Inbraak woning
PUTTERSHOEK- Op donderdag 9 oktober kwam rond 04.30 uur de melding binnen dat er werd ingebroken in een woning aan het Wiekenkruis. Bovenburen hadden gerommel gehoord en hadden drie mannen gezien. Toen de politie bij de desbetreffende woning aanbelde durfde de zeer ontdane 89-jarige bewoner eerst de deur niet open te maken. Hij verklaarde later dat hij wakker was geworden omdat hij mannenstemmen hoorde in zijn huiskamer. Hij is vervolgens gaan roepen, waarna de verdachten zijn gevlucht door de voordeur. De buit bedroeg een portemonnee met inhoud. De verdachten waren binnengekomen via een openslaand raam. De zaak wordt verder onderzocht onder andere door de technische recherche.

Vervalsing
OUD-BEIJERLAND - Personeel van het busbedrijf heeft een 50-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij zat op woensdagmorgen 8 oktober 2003 in de bus die stopte op de Jan van der Heijdenstraat in Oud-Beijerland. Een conducteur merkte de vervalste strippenkaart. De verdachte verklaarde dat hij de kaart ergens had gevonden.

Auto in de sloot
KLAASWAAL- Een man (leeftijd en woonplaats onbekend) is met zijn auto de sloot ingereden. Dit gebeurde op dinsdagmiddag 7 oktober terwijl hij op de A29 reed. De man kwam uit de richting van Zierikzee en had zijn voertuig niet helemaal onder controle, vermoedelijk door de hevige regenval. Hij slipte, sloeg over de kop en raakte in de sloot. In zijn auto waren drie inzittenden aanwezig. De bestuurder raakte gewond aan zijn been en had tevens letsel aan zijn mond. Een 22-jarige inzittende man uit Den-Haag werd met beenletsel overgebracht naar het Claraziekenhuis. Een andere inzittende had letsel aan zijn gezicht. Een inzittende bleef ongedeerd. Het voertuig raakte total-loss.

Verkeerscontrole
OUD-BEIJERLAND- De politie heeft een verkeerscontrole gehouden op de Zinkweg. Dit gebeurde op dinsdagmiddag 7 oktober. Van de 6 gecontroleerde bromfietsers werden er 4 bekeurd wegens het opvoeren van de bromfiets. Ook controleerde de politie nog eens 30 automobilisten op het gebruik van de veiligheidsgordel. Hiervan kregen 3 automobilisten een bekeuring wegens het niet dragen van de gordel.

Inbraak bedrijf
OUD-BEIJERLAND- In de avond of nacht van zondag op maandag 6 oktober is er ingebroken bij een bedrijf aan de Jan van der Heijdenstraat. Er werd een raam vernield. Vervolgens is een computer gestolen.

Motorrijder gewond
NUMANSDORP- Een 30-jarige motorrijder heeft zich verwond tijdens een ongeval. Op zondagmiddag 5 oktober reed deze man uit Gouda op de Haringvlietbrug (A29 oostbaan). De man ging door onbekende oorzaak onderuit. Hij verwondde zijn knieën en schouder en werd per ambulance afgevoerd naar het Zuiderzeeziekenhuis in Rotterdam. Zijn motor raakte total-loss.

Mishandeling
OUD-BEIJERLAND - Vijf inwoners van Oud-Beijerland in de leeftijd van 21 tot 26 jaar zijn aangehouden bij een vechtpartij aan de Nobelstraat. Zij sloegen en schopten zonder enige aanleiding zondagochtend rond 3.40 uur in op een groepje mensen dat met een broodje op straat stond. De vijf geweldplegers zijn aangehouden en in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de toedracht.

Inbraak woning
WESTMAAS - Een woning aan de Grote Riethure te Westmaas is zaterdag 4 oktober doelwit geweest van een inbraak waarbij een computer en sieraden zijn buitgemaakt. De dieven hebben zich tussen 8.30 en 21.30 uur toegang verschaft door een bovenraam te forceren en naar binnen te klimmen. De politie stelt een onderzoek in.

Belediging
OUD-BEIJERLAND - Zaterdag 4 oktober om 23.30 is in Oud-Beijerland een 26-jarige man uit Puttershoek aangehouden nadat de vrouw die hem vergezelde een bon had gekregen wegens parkeren op een invalidenparkeerplaats. De man begon daarop moeilijkheden te maken en beledigde een agente. Na verhoor is hij heengezonden.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Op vrijdagavond 3 oktober zijn drie automobilisten in Oud-Beijerland aangehouden omdat zij met teveel alcohol op achter het stuur zaten. Een van hen, een 40-jarige man uit Rotterdam kreeg een rijverbod van maar liefst 17 uur opgelegd omdat hij 1325 ugl had geblazen. Zijn rijbewijs bleek al ingevorderd te zijn. Een 42-jarige man uit Middelharnis reed met zijn auto aan de De Vriesstraat het middenplein van de rotonde op en bleef daar steken. Omstanders namen de bestuurder zijn sleutels af omdat zij verder brokken wilden voorkomen. Een takelwagen moest de auto van het middelplein slepen. Deze man kreeg een rijverbod van 7 uur plus proces verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2003 - Hoekschewaard-Plaza