Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 36
05/09 Brand
04/09 Bromfietser
04/09 Onwel
03/09 Bedrijfsongeval
03/09 Lastige klant
03/09 Aanrijding
03/09 Alcohol
02/09 Inbraak supermarkt
01/09 Gewond
31/08 Snelheidscontrole
31/08 Aanhouding
31/08 Drugs
30/08 Gewond
30/08 Mishandeling
30/08 Inbraak
30/08 Alcohol
29/08 Inbraak woning

Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Brand
NUMANSDORP- Een gezin aan de van der Goessingel is door de politie gewekt in verband met brandgevaar. In de nacht van donderdag op vrijdag 5 september raakte een auto in deze straat in brand. Oorzaak is waarschijnlijk een elektrisch defect aan de auto. Er was een behoorlijke rookontwikkeling gaande. De eigenaar en zijn gezin waren wakker. De politie moest in verband met de rookontwikkeling de buren echter wel waarschuwen.

Bromfietser
PUTTERSHOEK- Een 17-jarige bromfietser uit Puttershoek is aangehouden. De man reed op donderdagavond 4 september op de Sportlaan. Hij moest een blaastest ondergaan en blies ver boven de streep. Hij kreeg een boete van 75 EURO en een rijverbod van 4 uur.

Onwel
MIJNSHEERENLAND- Een 18-jarige man uit Goudswaard is op donderdag 4 september onwel geworden toen hij met zijn trekker over de Romeinseweg reed. De man werd duizelig en zag niets meer. Op een gegeven moment reed hij recht op drie fietsers af. De fietsers konden net op tijd opzij springen. De man reed met zijn trekker tegen een verkeersbord aan. Ambulancepersoneel heeft de man nog nagekeken maar kon geen bijzonderheden bij de man vinden.

Bedrijfsongeval
NUMANSDORP - En man 58-jarige man is gewond geraakt toen hij op 3 september bij het laden en lossen van een vrachtwagen van de laadklep viel en op zijn hoofd terecht kwam. Het ongeval gebeurde bij een winkel aan de Voltrastraat. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Doordat het een bedrijfsongeval betreft, is de arbeidsinspectie in kennis gesteld.

Lastige klant
OUD-BEIJERLAND - De Politie Zuid-Holland-Zuid heeft op 3 september nabij een horecagelegenheid aan het Beijerse Hof een 19-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden. De man had daar eerder die avond problemen veroorzaakt. Toen agenten hem hierop aanspraken ging hij 'door het lint': de man werd agressief, met hem was niet meer te praten en hij sloeg zichzelf. Later kwam de man terug naar de horecagelegenheid waar hem - in het bijzijn van de agenten - door de eigenaar duidelijk werd gemaakt dat hij niet meer welkom was. De man begon zich opnieuw recalcitrant te gedragen en werd daarop aangehouden. In de ophoudcel op het bureau verwondde de man zich opnieuw.

Aanrijding
HEINENOORD- Op woensdagmiddag 3 september is een 17-jarige meisje uit Zuid-Beijerland gewond geraakt bij een verkeersongeval. Op deze middag reed deze bromfietster over de Parallelweg vanaf de tunnel in de richting van de Blaaksedijk West. De automobilist (woonplaats en leeftijd onbekend) reed op de Blaaksedijk West richting het viaduct A29. Op het kruispunt schepte de automobilist de bromfietser. De 17-jarige vrouwelijke bromfietser werd weggeslingerd en belandde in de grasberm. Het voertuig van de man kwam enkele meters verder tot stilstand. De bromfietster is met onbekende verwondingen per ambulance afgevoerd naar het Zuiderziekenhuis. De automobilist bleef ongedeerd. Zijn voertuig raakte zwaar beschadigd. Het viaduct is gedurende enkele uren afgesloten geweest.

Alcohol
NUMANSDORP - Een rijverbod van drie uur heeft een 21-jarige autobestuurder uit Numansdorp gehad. Hij reed op woensdagmorgen 3 september 2003 rond 01.00 uur door Numansdorp. Hij had een te hoog alcoholpromillage.
PUTTERSHOEK - De politie heeft het rijbewijs van een 43-jarige automobilist uit Puttershoek ingevorderd. Agenten controleerden hem op woensdagmorgen 3 september 2003 om ongeveer 00.30 uur op de Dauwbraam in Puttershoek. Hij had teveel alcohol op.

Inbraak supermarkt
OUD-BEIJERLAND- Dinsdagmorgen 2 september is ingebroken in een supermarkt aan de Beijerse hof. De daders waren binnengenkomen door een glazen schuifdeur in te trappen. De laden achter de balie waren allemaal leeggehaald, hierin zaten waarschijnlijk sigaretten, batterijen en scheermesjes.

Gewond
KLAASWAAL- Op de Rijksstraatweg is maandag 1 september een meisje met haar bromfiets gevallen. Ze reed over het fietspad en moest uitwijken voor een groep fietsers die haar tegemoet kwamen. Een meisje uit de groep reed namelijk op de verkeerde helft van het fietspad. Het meisje op de bromfiets, 18 jaar oud uit Mijnsheerenland, kwam hierdoor ten val. Ze liep verschillende schaafwonden op aan hand, knie en buik. Haar bromfiets was ook beschadigd. Het meisje dat de val heeft veroorzaakt is doorgereden.

Snelheidscontrole
OUD-BEIJERLAND- Bij een snelheidscontrole op de Stougjesdijk heeft de politie 800 voertuigen gecontroleerd. Dit gebeurde op 28 augustus. 71 voertuigen reden te hard. De hoogst gemeten snelheid was 82 kilometer per uur. Mensen die te hard hebben gereden, ontvangen binnenkort een bekeuring.

Aanhouding
HEINENOORD - Een 20-jarige man uit Heinenoord is op 31 augustus op de Van Galenstraat aangehouden. Hij had kort daarvoor op het Oosteinde een eenzijdig ongeval met zijn auto gehad en de locatie verlaten zonder de politie te waarschuwen. Agenten troffen de man aan in de woning van zijn stiefvader. Daar werd de man aangehouden. Doordat de man bloedde uit zijn oor, is hij naar het ziekenhuis vervoerd waar een hersenschudding werd geconstateerd. Ook is hem een bloedproef afgenomen.

Drugs
MIJNSHEERENLAND - Een 28-jarige man uit Haarlem is op 31 augustus aangehouden. De man wilde het muziekfestival 'Decibel' op recreatieterrein Binnenmaas bezoeken. Hij bleek bij fouillering door festivalpersoneel vier pillen en een hoeveelheid hasj bij zich te hebben. De politie heeft het spul in beslag genomen.

Gewond
PUTTERSHOEK - Een man uit Maasdam (leeftijd onbekend) is op 30 augustus aan zijn hoofd gewond geraakt toen hij met zijn auto op de Groeneweg tegen een geparkeerde auto aanreed. Hoe de botsing precies is ontstaan, is nog onbekend. De man moest ter behandeling naar het ziekenhuis worden vervoerd. De politie onderzoekt de zaak.

Mishandeling
'S-GRAVENDEEL - Een 56-jarige man uit 's-Gravendeel is op 30 augustus op het Schenkeltje door een onbekende man geslagen. Het slachtoffer was als beheerder van een voetbalclub aan het werk, toen een voetballertje hem verklaarde te zijn geslagen door een speler van de tegenpartij. De beheerder probeerde uit te zoeken wat er precies gebeurd was toen plotseling een onbekende man hem op zijn gezicht sloeg. De wond die hij daarbij opliep, moest in het ziekenhuis gehecht worden. Zijn bril raakte vernield. De politie onderzoekt de zaak.

Inbraak
'S-GRAVENDEEL - In een pand van de gemeente 's-Gravendeel aan de Korte Smidsweg is op 30 augustus ingebroken. De buit bestaat uit computers en beeldschermen. De dader(s) forceerde(n) een ruit. De politie onderzoekt de zaak.

Alcohol
ZUID-BEIJERLAND - Een 42-jarige man uit Klaaswaal is op 30 augustus op de Zuidzijdsedijk aangehouden. De man was met zijn bromfiets gevallen. Hij had teveel gedronken en liep verwondingen aan zijn rug en schouder op. Doordat de man naar het ziekenhuis moest en daar nog wel even zou blijven, hoefde hem geen rijverbod opgelegd te worden. De bromfiets raakte licht beschadigd.

Inbraak woning
OUD-BEIJERLAND - Uit een woning aan de Roerdompweg is op 29 augustus tussen 13.30 en 15.05 uur een videorecorder en geluidsapparatuur gestolen. Onbekenden klommen waarschijnlijk een raam in. De Technische Recherche stelt een onderzoek in.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2003 - Hoekschewaard-Plaza