Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 33
15/08 Alcohol
15/08 Getuigen gezocht
14/08 Inbraak winkel
13/08 Kind valt uit raam
13/08 Brand
13/08 Ramkraak
11/08 Alcohol
11/08 Inbraak winkel
11/08 Aanhouding
09/08 Aanrijding
09/08 Alcohol
09/08 Lichtsignaal valt verkeerd
08/08 Ongeval
08/08 Val van dak

Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Alcohol
'S-GRAVENDEEL - Een 23-jarige man uit 's-Gravendeel is op 15 augustus op de Singel aangehouden. Hij had teveel op om te mogen rijden en kreeg een rijverbod van vier uren. Hij kreeg een bekeuring mee.

Getuigen gezocht
WESTMAAS- Op dinsdag, 12 augustus 2003, omstreeks 16.15 uur, vond een handgemeen plaats op strandje aan de Munnikenweg. Twee jongens van 14 jaar uit Puttershoek en Westmaas kregen bij de friteszaak ruzie met twee jongens. Er werd vervolgens geschopt en geslagen. De 14 jarige jongens liepen licht letsel op en deden aangifte bij de politie. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar de daders. Getuigen die iets zagen of iets weten worden verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Inbraak winkel
NUMANSDORP- Bij een winkel aan de Burgemeester de Zeeuwstraat is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. Het slot van de deur was opengebroken. Er is geld buit gemaakt. Ook bij een zonnestudio in dezelfde straat heeft men geprobeerd om in te breken. Een buurvrouw werd wakker van geluid bij de zonnestudio. Vermoedelijk zijn de inbrekers gevlucht doordat de buurvrouw hard begon te schreeuwen.

Kind valt uit raam
WESTMAAS- Een 2-jarige jongetje uit Westmaas is uit zijn slaapkamerraam gevallen. Dit gebeurde op woensdagmiddag 13 augustus in zijn woning aan de van Koetsveldlaan. Het jongetje was naar bed gebracht door zijn moeder. Zijn bed stond onder het geopende raam. Vervolgens heeft hij via de spijlen omhoog weten te klimmen en is hij uit het raam gevallen. Het jongetje viel zo'n 4 meter naar beneden. Hij leek op het eerste gezicht geen ernstige verwondingen te hebben (precieze aard verwondingen is onbekend) maar is ter controle overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis, locatie Dordwijk in Dordrecht.

Brand
ZUID-BEIJERLAND - Bij een brand is de 49-jarige bewoner uit Zuid-Beijerland gewond geraakt. De ambulance bracht de man voor de zekerheid naar een ziekenhuis omdat hij rook binnenkreeg. De buurman meldde de woningbrand op de Hofstede in Zuid-Beijerland op woensdagmorgen 13 augustus 2003 omstreeks 01.30 uur. Het vuur ontstond in de woonkamer en men vond het slachtoffer verder bij een berging. Brandweerlieden redden uit de woning een hond. Ook een aangrenzend pand liep schade op.

Ramkraak
NUMANSDORP - Met hulp van een gestolen auto hebben inbrekers spullen gestolen uit een winkel. Ze reden de pui in van de zaak aan de Voorstraat in Numansdorp. De buit bestond uit audio- en videoapparatuur. De inbraak gebeurde op dinsdagmorgen 13 augustus 2003 rond 04.00 uur.

Alcohol
HEINENOORD- Maandagavond 11 augustus is een 57-jarige man uit Zuid-Beijerland aangehouden wegens rijden onder invloed op de A29. Hij kreeg een dagvaarding en een rijverbod van zes uur.
OUD-BEIJERLAND- Een 40-jarige man uit Oud-Beijerland is op de Langeweg aangehouden wegens rijden onder invloed. Dit gebeurde op 12 augustus, rond 01.40 uur. Hij kreeg een dagvaarding en een rijverbod van 7 uur.

Inbraak winkel
STRIJEN- OP 11 augustus omstreeks 03.00 uur kreeg de meldkamer een alarmmelding van een beautywinkel aan de kerkstraat binnen. Het slot bleek middels de Bulgaarse methode geforceerd. De kassa is weggenomen van de toonbank. Niet duidelijk is hoeveel geld er in de kassa zat. De Politie Zuid-Holland-Zuid stelt een onderzoek in.

Aanhouding
NUMANSDORP- Op 11 augustus omstreeks 7.30 uur is een 33-jarige man uit Numansdorp aangehouden. Hij had dit jaar twee maal bij een tankstation aan de A29 getankt zonder te betalen. Dit gebeurde op 4 juni, toen tankte hij voor 34 euro, en op 21 juni tankte hij voor 40 euro.

Aanrijding
OUD-BEIJERLAND- Op zaterdagavond 9 augustus is een 19-jarige fietster uit Oud-Beijerland aangereden door een auto. De 79-jarige automobiliste uit Oud-Beijerland sloeg vanaf een rotonde rechtsaf de Poortlaan op en zag de vrouw op de fiets over het hoofd. De fietser reed tegen de zijkant van de auto aan. Zij is naar het ziekenhuis gebracht met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen en een hersenschudding.

Alcohol
'S-GRAVENDEEL- Zaterdagavond 9 augustus is een 56-jarige man op de Provinciale weg aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een dagvaarding.

Lichtsignaal valt verkeerd
MAASDAM- Een 23-jarige man uit 's-Gravendeel heeft zaterdagavond 9 augustus rond 23.15 uur een vuistslag in zijn gezicht gekregen. Hij reed op de N217 en werd ingehaald door een blauwe personenauto die erg hard reed. De man uit 's-Gravendeel gaf hierop een lichtsignaal naar de auto. Deze stopte voor hem en er kwam een man uit die hem vroeg het raam te openen en hem daarna een vuistslag in zijn gezicht gaf. Daarna stapte hij weer in zijn auto en reed met hoge snelheid weg, weer andere auto's inhalend. De man had kort blond haar, droeg een wit t-shirt, was ongeveer 2 meter lang en reed in een blauwe personenauto.

Ongeval
'S-GRAVENDEEL- Op vrijdagmiddag 8 augustus is een man uit Gouda (leeftijd onbekend) gewond geraakt bij een ongeval op de Kiltunnelweg. De man reed op zijn motor en had het voertuig niet voortdurend onder controle. Daardoor botste hij uiteindelijk op de stenen rand van een verkeerseiland. Hij kwam ten val en brak zijn sleutelbeen. Na behandeling in het ziekenhuis kon hij naar huis. De man is gecontroleerd op alcoholmisbruik, maar daar was geen sprake van.

Val van dak
'S-GRAVENDEEL- Vrijdagmiddag 8 augustus is in de Kerkstraat een 44-jarige man van het dak van zijn woning gevallen. Hij is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Aan zijn val heeft hij in ieder geval een armbreuk overgehouden, rest van de verwondingen is niet bekend.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2003 - Hoekschewaard-Plaza