Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 32
07/08 Alcohol
07/08 Bedreiging
07/08 Alcohol
06/08 Botsing
06/08 Ongeval
06/08 Alcohol
05/08 Gewond door hond
04/08 Inbraken
04/08 Auto tegen boom
04/08 Slang vreet hamster op
01/08 Alcohol
01/08 Inbraak bedrijf
01/08 Ruzie
01/08 Opstandig
01/08 Ontzegging
01/08 Winkeldiefstal
01/08 Alcohol

Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Alcohol
NIEUW-BEIJERLAND- Een 67-jarige man uit Nieuw-Beijerland is op donderdag 7 augustus aangehouden wegens rijden onder invloed. Dit gebeurde aan de Christinastraat. Uit de ademanalyse bleek de man dermate veel te hebben gedronken dat zij rijbewijs is ingevorderd.

Bedreiging
HEINENOORD- Een 21-jarige man uit Goudswaard en een 22 jarige man uit Oud-Beijerland zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 8 augustus aangehouden. Dit gebeurde aan de Reedijk in Heinenoord. De twee zouden betrokken zijn geweest bij een bedreiging op 2 augustus. De Officier van Justitie had toestemming verleend om de twee aan te houden. In de auto werd een wapenstok en een keukenmes aangetroffen. Dit is in beslag genomen. De twee mannen zij meegenomen naar het politiebureau al waar ze zijn ingesloten.

Alcohol
HEINENOORD - Een 57-jarige man uit Strijen is op 7 augustus op de autosnelweg A29 nabij Heinenoord aangehouden. Hij had teveel gedronken om te mogen rijden. De man kreeg een rijverbod van vier uren.

Botsing
NUMANSDORP - Bij een kop-staartbotsing op 6 augustus tussen twee personenauto's op de autosnelweg A29 is ter hoogte van Numansdorp een 27-jarige automobiliste uit Rotterdam gewond geraakt. De Rotterdamse moest afremmen en stoppen vanwege een file. De automobilist achter haar, een 47-jarige man uit Apeldoorn zag dit te laat en botste op de auto vóór hem. Een ambulance bracht de vrouw met nekklachten naar het ziekenhuis. Haar verwondingen bleken mee te vallen.

Ongeval
PUTTERSHOEK - Een ambulance heeft een 85-jarige fietsster uit Puttershoek overgebracht naar een ziekenhuis. De vrouw had na een ongeval onder andere een hoofdwond. Het ongeval gebeurde op woensdagmorgen 6 augustus 2003 op de Singel in Puttershoek. Ze sloeg bij een drempel linksaf en liet een auto die daar ook reed niet voorgaan.

Alcohol
's-GRAVENDEEL - De politie heeft het rijbewijs van een 30-jarige automobilist uit 's-Gravendeel ingevorderd. Hij reed op woensdagmorgen 6 augustus 2003 om ongeveer 01.40 uur over de Smidsweg in 's-Gravendeel. De verdachte had een te hoog alcoholpromillage.

Gewond door hond
NUMANSDORP - Een medewerker van het dierenasiel is gewond geraakt. Hij liet op dinsdagmiddag 5 augustus 2003 een herdershond van het asiel uit. Plotseling viel het dier de man aan. Het slachtoffer liep een wond aan zijn arm op en moest voor controle naar een ziekenhuis. Men heeft de hond laten inslapen. Het asiel zit op de Rijksstraatweg in Numansdorp.

Inbraken
NUMANSDORP- Op maandagmiddag 4 augustus is ingebroken in een woning aan de Rozenlaan. De inbreker(s) zijn door middel van flipperen via de voordeur binnengekomen. De buit bedroeg 1100 euro. Ook een woning aan Beukenlaan heeft op maandagmiddag 4 augustus bezoek gekregen van ongenode gasten. Zij kwamen binnen door de voordeur, die openstond voor de ventilatie. De buit bedroeg een colbert.

Auto tegen boom
PIERSHIL- Op de Steegjesdijk reed op maandag 4 augustus omstreeks 13.45 uur een 22-jarige automobiliste uit Goudswaard tegen een boom. De vrouw reed met haar auto in de richting van Piershil. Vermoedelijk is ze in de berm terechtgekomen, geslipt, de macht over het stuur verloren en tegen de boom gereden. Een voorbijganger verleende eerste hulp en droeg dit later over aan de politie en ambulancepersoneel. Wat de toestand van de vrouw is, is niet bekend. Haar auto is total loss.

Slang vreet hamster op
OUD-BEIJERLAND- Op maandag 4 augustus omstreeks 14.00 uur heeft een slang een hamster opgegeten. Dit gebeurde in een woning aan de Klompenmaker. De politie ging ter plaatse en zag dat het ging om een rode 'rattenslang' die op de een of ander manier in de kooi terecht was gekomen. Een buurvrouw vertelde dat de buren op vakantie waren en dat daar de slang vandaan komt. De politie probeert contact te krijgen met de eigenaar van de slang om ook te bepalen hoe de slang heeft kunnen ontsnappen. De 12-jarige eigenaar van de hamster was erg overstuur.

Alcohol
MIJNSHERENLAND- Een 23-jarige man uit Strijen is aangehouden. Hij reed op zondagavond 3 augustus op de N217. De man moest een blaasproef ondergaan en bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Het was niet de eerste keer dat de man met te veel alcohol op achter het stuur kroop. De man wordt daarom gedagvaard.
STRIJEN- Een 49-jarige man uit Strijensas is aangehouden. De man reed in de nacht van zondag op maandag 4 augustus op de Trambaan. Hij moest een blaasproef ondergaan en bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van 190 EURO.

Inbraak bedrijf
's-GRAVENDEEL - Inbrekers hebben navigatiesystemen en autoradio's gestolen. De diefstal vond plaats bij een bedrijf aan de Mijlweg in 's-Gravendeel op zondagmorgen 3 augustus 2003 rond 03.00 uur. De verdachten maakten een gat in de wand en gingen zo naar binnen.

Ruzie
OUD-BEIJERLAND - Agenten hebben een 21-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden. Hij gaf een 31-jarige man uit Ridderkerk een klap. Dat gebeurde op zondagmorgen 3 augustus 2003 omstreeks 03.00 uur op het Marktplein in Oud-Beijerland. De verdachte deed buiten vervelend tegen iemand. De 31-jarige schoot deze te hulp en kreeg toen een klap.

Opstandig
PUTTERSHOEK - Omdat een 21-jarige man uit Den Haag niet weg wilde hebben agenten hem aangehouden. De politiemensen gingen op zondag 3 augustus 2003 rond middernacht naar een horecagelegenheid aan de Groeneweg in Puttershoek. Een aantal personen wilde niet weg nadat zij niet naar binnen mochten. Op het moment dat agenten arriveerden ging de groep behalve de 21-jarige weg. De politie hield hem aan onder andere voor openbare dronkenschap.

Ontzegging
ZUID-BEIJERLAND - Agenten hebben op zondagmorgen 3 augustus 2003 een 42-jarige autobestuurder uit Nieuw-Beijerland aangehouden. Hij reed over de Sluisjesweg in Zuid-Beijerland. De verdachte had een rij-ontzegging.

Winkeldiefstal
HEINENOORD - Een 18-jarige man uit Drachten is aangehouden. Hij stal samen met een vrouw die ontkwam spullen uit een supermarkt aan de Boonsweg in Heinenoord. De aanhouding gebeurde op zaterdagmiddag 2 augustus 2003.

Alcohol
KLAASWAAL - Een rijverbod van een uur heeft een 54-jarige automobilist uit Piershil gehad. Hij reed op zaterdagavond 2 augustus 2003 over de Dotterbloemstraat in Klaaswaal. Daar controleerde de politie hem waaruit bleek dat de man teveel alcohol op had.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2003 - Hoekschewaard-Plaza