Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 25
20/06 Alcohol
20/06 Inbraak bedrijf
19/06 Verkeerscontrole
19/06 Botsing
19/06 Bromfietscontrole
19/06 Ongeval
19/06 Stroomstoot
19/06 Alcohol
18/06 Alcohol
16/06 Tafel in brand
16/06 Niets erin, niets eruit
16/06 Ongeval
14/06 Ongeval
14/06 Alcohol
14/06 Ruzie
14/06 Alcohol
14/06 Onderuit
14/06 Vernieling
13/06 Stunt
13/06 Nekletsel

Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Alcohol
HEINENOORD- Een 22-jarige vrouw uit Oud-Beijerland is aangehouden. Zij reed in de nacht van donderdag op vrijdag 20 juni op de Reedijk en moest een blaasproef ondergaan.De vrouw blies ver boven de streep en kreeg een boete van 190 EURO.

Inbraak bedrijf
STRIJEN- In een bedrijf aan de Christiaan Huygensstraat is ingebroken. In de nacht van donderdag op vrijdag 20 juni werd een raam geforceerd.Uit het bedrijf zijn enkele flatscreens en een printer gestolen.

Verkeerscontrole
STRIJEN- Op 19 juni tussen 11.30 en 13.00 uur heeft de Politie Zuid-Holland-Zuid op de Trambaan en de Julianastraat een controle gehouden op het dragen van de gordel door automobilisten en het in bezit hebben van de autopapieren. In totaal zijn er 7 bekeuringen uitgeschreven. 40 voertuigen zijn gecontroleerd.

Botsing
HEINENOORD- Een vrouw is gewond geraakt. Op donderdagmiddag 19 juni reed een 19-jarige man uit Wateringen met zijn vrachtauto op de A29. Voor hem reed een 24-jarige vrouw uit 's Heer Arendskerke in haar personenauto. Beiden kwamen uit de richting van Numansdorp en reden op de linkerrijstrook. Toen de vrachtwagenbestuurder van rijstrook wilde verwisselen botste hij tegen de personenauto. De vrouw botste hierna tegen de vangrail. Daarna klapte zij tegen de vangrail aan de andere kant van de weg en kwam vervolgens tot stilstand. De vrouw raakte lichtgewond en is voor een vleeswond aan haar hoofd behandeld door ambulancepersoneel. Beide voertuigen zijn weggesleept. Het verkeer is hierdoor enige tijd ontregeld geweest.

Bromfietscontrole
's-GRAVENDEEL - Bij een bromfietscontrole heeft de politie zes bekeuringen uitgedeeld. De controle gebeurde voor de Kiltunnel richting Dordrecht in 's-Gravendeel. Politiemensen stonden daar op donderdagmorgen 19 juni 2003.

Ongeval
OUD-BEIJERLAND - Een 41-jarige bromfietsster uit Heinenoord is gewond. Ze reed op donderdagmiddag 19 juni 2003 over het fietspad van de Burgemeester Diepenhorstsingel in Oud-Beijerland. Doordat ze ging verzitten verloor ze de macht over het stuur. Vermoedelijk had het slachtoffer een gebroken arm. De ambulance bracht de vrouw naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Stroomstoot
STRIJEN - De politie heeft een 41-jarige man uit Strijen aangehouden. Hij was in het bezit van een stroomstootwapen en een aantal patronen. De aanhouding gebeurde op donderdagmorgen 19 juni 2003 bij de Kerkstraat in Strijen.

Alcohol
NUMANSDORP - Een 22-jarige man uit Steenbergen is op 19 juni aangehouden. Hij zat met teveel alcohol in een bedrijfsauto op de parkeerplaats Buttervliet aan de autosnelweg A29. Hij kreeg een rijverbod van drie uren.

Alcohol
ZUID-BEIJERLAND - De Politie Zuid-Holland-Zuid heeft op 18 juni op de Ericastraat een 32-jarige man uit Zuid-Beijerland aangehouden. Hij wilde het parcours van de wielerronde die op dat moment in Zuid-Beijerland werd gehouden oprijden, maar werd door leden van de organisatie tegengehouden. Zij verwittigden de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen, had de man net een tweede poging gedaan het parcours op te rijden door elders langs bossages te rijden. De man was erg opgewonden, rook naar alcohol en had bloeddoorlopen ogen. De man weigerde aan een blaastest mee te werken en zijn gedrag te verklaren. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Tafel in brand
OUD-BEIJERLAND- Een politieman fietste op maandag 16 juni omstreeks 17.45 uur over de Hortensiastraat toen hij een aantal mensen met emmers bij een bankje zag staan. De agent rook eveneens brandlucht en vroeg wat er aan de hand was. Zij hadden een houten tafel geblust met emmers water. Ook vertelden getuigen dat ze wisten dat de tafel in brand was gestoken door een 10-jarige jongetje. Het jongetje wordt, als zijn ouders toestemming geven, naar bureau Stop.

Niets erin, niets eruit
OUD-BEIJERLAND - Bij een Niets erin … niets eruit-actie op de Scheepmakershaven, Havendam en Vierwiekenplein heeft Politie Zuid-Holland-Zuid op 16 juni 101 auto's gecontroleerd. In ruim een derde (38 stuks) lagen waardevolle goederen zichtbaar in de auto .

Ongeval
MIJNSHEERENLAND - Een 16-jarige bromfietser uit Strijen heeft beenletsel opgelopen bij een ongeval. Hij reed op maandagmorgen 16 juni 2003 over het fietspad van de Provincialeweg in Mijnsheerenland. Een vuilniswagen sloeg af en de 34-jarige chauffeur uit Oud-Beijerland zag waarschijnlijk de brommer niet. De ambulance bracht het slachtoffer over naar een ziekenhuis in Dordrecht.

Ongeval
ZUID-BEIJERLAND - Bij een ongeval tussen twee auto's zijn twee mensen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op zaterdagavond 14 juni 2003 op het Zwartsluisje in Zuid-Beijerland. Een 66-jarige automobilist uit Ridderkerk gaf geen voorrang aan een ander voertuig. De twee botsten waarbij een wagen van de dijk rolde. De brandweer hielp het ambulancepersoneel. De twee inzittenden van de auto die van de dijk reed werden voorzichtig met hulp van een wervelplank uit het voertuig gehaald. Ambulances brachten hen naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Alcohol
's-GRAVENDEEL - Een 21-jarige bromfietser uit 's-Gravendeel heeft een rijverbod van twee uur gehad. Agenten controleerden hem op zaterdagmorgen 14 juni 2003 omstreeks 01.30 uur op de Kilweg in 's-Gravendeel. De verdachte reed op een brommer maar had teveel alcohol op.
OUD-BEIJERLAND - Op de Beneden Oostdijk in Oud-Beijerland heeft de politie een autobestuurster aangehouden. Dat gebeurde op zondagmorgen 15 juni 2003 rond 04.20 uur. De 39-jarige vrouw uit Hoek van Holland had een te hoog alcoholpromillage.

Ruzie
's-GRAVENDEEL - Na een ruzie heeft de politie een 17-jarige jongen aangehouden. Deze bewoner van het asielzoekerscentrum aan de Kilweg in 's-Gravendeel kreeg op zaterdagmorgen 14 juni 2003 rond 00.40 uur ruzie met anderen. Volgens een 22-jarige bewoner stak de verdachte naar hem met een schroevendraaier. De 17-jarige vertelde dat de 22-jarige plotseling met anderen in zijn caravan stond en dat hij zich verdedigde bij de ruzie.

Alcohol
's-GRAVENDEEL - Agenten hebben een 17-jarige jongen uit 's-Gravendeel meegenomen naar het bureau. De politie ging op zaterdagavond 14 juni 2003 naar het asielzoekerscentrum aan de Kilweg in 's-Gravendeel. Daar liep de verdachte onder invloed van alcohol rond en viel anderen lastig. Tijdens het gesprek met de 17-jarige beledigde deze de agenten.

Onderuit
MIJNSHEERENLAND - Een bromscooter met daarop twee personen is onderuit gegaan. De brommer raakte in de berm van de Westdijk in Mijnsheerenland en sloeg over de kop. De 15-jarige bestuurder uit Numansdorp van de scooter brak zijn been. Het ongeval gebeurde op zaterdagavond 14 juni 2003.

Vernieling
OUD-BEIJERLAND - Voor vernieling van een ruit heeft de politie twee verdachten aangehouden. Agenten reden op zaterdagmorgen 14 juni 2003 omstreeks 03.45 uur over de West-Voorstraat in Oud-Beijerland. De twee verdachten renden weg. Politiemensen hielden de twee van 18 en 19 jaar uit Numansdorp en Puttershoek aan. Bij een pand op de West-Voorstraat bleek dat er een ruit kapot was.

Stunt
PUTTERSHOEK - Een 10-jarige jongen uit Puttershoek is gevallen van zijn skateboard. Dat gebeurde op vrijdagmiddag 13 juni 2003 terwijl hij een stunt uithaalde op de Dauwbraam in Puttershoek. Hij viel onder andere op zijn hoofd. Het slachtoffer kon moeilijk zijn benen bewegen. De ambulance bracht hem voor behandeling naar een ziekenhuis.

Nekletsel
OUD-BEIJERLAND - Bij een ongeval tussen twee auto's heeft een van de bestuurster nekletsel opgelopen. Het ongeval gebeurde op vrijdagmiddag 13 juni 2003 op de Zinkweg in Oud-Beijerland. Een auto remde voor een ander voertuig dat draaide. Een andere wagen remde te laat. De ambulance vervoerde de 20-jarige gewonde vrouw uit Oud-Beijerland naar een ziekenhuis.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2003 - Hoekschewaard-Plaza