Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 15
11/04 Doorgereden
10/04 Inbraak bedrijf
09/04 Rake klappen
09/04 Alcohol
09/04 Gewond
08/04 Brand
07/04 Alcohol
06/04 Spoedhulp
06/04 Snelkraak
05/04 Baldadig
05/04 Inbraak bedrijf
05/04 Mishandeling
04/04 Parkeer ruzie
04/04 Bedreiging
04/04 Baldadige bromfietser

Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Doorgereden
OUD-BEIJERLAND - Een 22-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland is na een aanrijding doorgereden. Hij botste op vrijdagmorgen 11 april 2003 rond 00.20 uur tegen twee geparkeerde voertuigen op de Lepelaar in Oud-Beijerland. De verdachte ging verder maar kwam later terug op de plek van het ongeval. Agenten hielden hem aan en merkten dat de 22-jarige een te hoog alcoholpromillage had.

Inbraak bedrijf
OUD-BEIJERLAND - Inbrekers hebben vijf computers gestolen. Ze namen de apparaten mee vanuit een bedrijf aan de Louis Pasteurstraat in Oud-Beijerland. De verdachten sloegen een ruit van het pand kapot. Dat gebeurde in ieder geval op donderdagmorgen 10 april 2003 voor 02.15 uur.

Rake klappen
NUMANSDORP - Een 50-jarige man uit Numansdorp heeft een ander geslagen. Dat gebeurde op woensdagavond 9 april 2003 op de Schuringsedijk in Numansdorp. De verdachte liep daar en kwam een 57-jarige man uit Numansdorp tegen. De twee hebben al enige tijd onenigheid met elkaar. Er vielen wat woorden waarbij de 50-jarige de 57-jarige een klap gaf. De politie hield hem hiervoor even later aan.

Alcohol
STRIJEN - De politie heeft een 55-jarige autobestuurder uit Strijen aangehouden. Hij reed op woensdagavond 9 april 2003 over de Leeuwerikstraat in Strijen. De verdachte had een te hoog alcoholpromillage.

Gewond
OUD-BEIJERLAND - Een 51-jarige bromfietsster uit Numansdorp is gewond geraakt bij een ongeval. Ze had letsel aan haar been en de ambulance bracht haar naar een ziekenhuis in Rotterdam. Het ongeval gebeurde op woensdagmorgen 9 april 2003 bij de Hazelaarstraat en de Acaciastraat in Oud-Beijerland. De brommer reed rechtdoor. Een 19-jarige automobiliste uit Oud-Beijerland sloeg linksaf en raakte de bromfiets.

Brand
NUMANSDORP - De brandweer heeft een schuurbrand geblust. Deze ontstond op dinsdagavond 8 april 2003 bij een woning aan de Oranjestraat in Numansdorp. De waarschijnlijke oorzaak is een niet volledig afgerold stroomhaspel.

Alcohol
KLAASWAAL- Op maandagochtend, 7 april 2003, omstreeks 01.40 uur, is op de Molendijk een 35 jarige man uit Numansdorp aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies hij ruim boven de streep. Nadat hij direct de boete van 300 euro betaalde is hij met een rijverbod van 4 uren heengezonden.

Spoedhulp
HEINENOORD- Op zondagochtend, 6 april 2003, omstreeks 00.25 uur, gaf een 19 jarige man uit Rotterdam knipperlichtsignalen aan een tegemoetkomende politieauto. Bleek dat de man een fikse snijwond had aan zijn hand welke ernstig bloedde. Hij had op een feestje zijn hand opengehaald aan een bierflesje. Politieagenten waarschuwden een ambulance en drukten ondertussen de ader dicht. De man is voor behandeling overgebracht naar het Ikaziaziekenhuis te Rotterdam.

Snelkraak
ZUID-BEIJERLAND- Op zondagmorgen, 6 april 2003, omstreeks 07.10 uur, vond bij een winkel aan de Dorpsstraat een snelkraak plaats. De eigenaar die boven de winkel woont werd wakker van het alarm. Toen hij beneden kwam zag hij dat een ruit van de voordeur met stenen was ingegooid. Er werden een aantal sloffen sigaretten gestolen. Van de dader(s) ontbreek vooralsnog ieder spoor.

Baldadig
OUD-BEIJERLAND- Op zaterdagochtend, 5 april 2003, omstreeks 00.50 uur, kreeg een 19 jarige jongen een bekeuring omdat hij op de Molendijk tegen een vuilnisbak trapte en tegen een verkeersbord sloeg. Een 19 jarige jongen uit Numansdorp kreeg een bekeuring omdat hij na sluitingstijd van de horeca onnodig claxonneerde.

Inbraak bedrijf
OUD-BEIJERLAND- Op zaterdagochtend, 5 april 2003, omstreeks 00.45 uur, is ingebroken in een bedrijf aan de Louis Pasteurstraat. Nadat men ruit aan de zijkant van het bedrijf had vernield kon men binnenkomen. Gestolen zijn drie computers. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Mishandeling
OUD-BEIJERLAND- Een 46 jarige man uit Oud-Beijerland is aangehouden nadat hij een 18 jarige jongen uit Oud-Beijerland een klap in zijn gezicht gaf. De jongen liep een gescheurde lip op welke in het ziekenhuis moest worden gehecht. Dit gebeurde op zaterdagavond, 5 april 2003, omstreeks 23.35 uur in de Den Doolaardstraat. De jongen stond met een vriend op het plein te praten. Volgens de 46 jarige man gedroegen zij zich nogal luidruchtig. Er ontstond een woordenwisseling waarna de man de jongen een klap gaf. Na verhoor is de verdachte heengezonden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Parkeer ruzie
KLAASWAAL- Op vrijdagavond, 4 april 2003, omstreeks 18.40 uur, ontstond onenigheid tijdens het parkeren op een parkeerplaats bij een supermarkt aan de Kerkstraat. Een 51 jarige man uit Klaaswaal wilde zijn auto parkeren op de parkeerplaats. Toen hij zag dat de parkeerplaats vol was reed hij achteruit. Achter hem zette een bestuurder van een personenauto zijn auto stil. De 51 jarige man wenkte dat hij een stukje achteruit kon gaan zodat hij weg kon rijden. Dat deed de bestuurder niet en bleef staan. Vervolgens reed de bestuurder zachtjes tegen zijn bumper aan. Daarna stapte de 51 jarige man uit en vroeg waarom die bestuurder dat deed. Hierop stapte de verdachte bestuurder uit zijn auto en begon meteen te slaan en te schoppen. De 51 jarige man liep daarbij een gekneusde vinger en een zeer been op. De politie weet vermoedelijk wie de verdachte is en stelt een onderzoek in.

Bedreiging
MAASDAM- Een 58 jarige man uit Maasdam is door politieagenten aangehouden wegens bedreiging en vernieling van een personenauto. Dit gebeurde op vrijdagavond, 4 april 2003, omstreeks 22.45 uur in de Rijnstraat. De verdachte bedreigde bewoners uit die straat en vernielde de bumper van een bedrijfsauto. Aanleiding was een opmerking van de bewoners eerder op de avond toen de hond van de verdachte in hun voortuin plaste. De verdachte is ingesloten en na verhoor in de loop van zaterdag 5 april 2003 met een dagvaarding heengezonden.

Baldadige bromfietser
OUD-BEIJERLAND- Een 19 jarige man uit Puttershoek is op vrijdagavond, 4 april 2003, omstreeks 22.45 uur, door politieagenten aangehouden nadat hij met zijn bromfiets zonder helm over de Molendijk en het Marktplein scheurde. Terwijl de agenten een tweetal bekeuringen uitschreven, roken zij een alcohollucht. De verdachte werd daarop aangehouden. In het bureau blies hij net boven streep. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod heengezonden.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2003 - Hoekschewaard-Plaza