Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 10
06/03 Bar klever
05/03 Ongeval
04/03 Gestolen goederen
02/03 Mishandeling
02/03 Fraude bij tanken
02/03 Gewond bij brand
02/03 Doorgereden
01/03 Alcohol

Berichtenoverzicht 2003
Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Bar klever
OUD-BEIJERLAND - Een 40-jarige man uit Oud-Beijerland is aangehouden. Hij wilde op donderdagavond 6 maart 2003 niet weg. De verdachte zat in een horecagelegenheid aan de Molenaar in Oud-Beijerland en deed lastig. Op het verzoek van de eigenaar de zaak te verlaten ging de 40-jarige niet in. Ook op een soortgelijk verzoek van de politie reageerde de verdachte agressief. Hij gooide een asbak tegen het plafond en trapte een barkruk de zaak door. Na enig verzet hielden agenten de man aan.

Ongeval
MIJNSHEERENLAND - Twee auto's zijn op de kruising van de Blaakseweg met de N 217 tegen elkaar gebotst. De 33-jarige bestuurster uit Westmaas van het ene voertuig raakte gewond. Voor de zekerheid hielpen brandweerlieden het ambulancepersoneel de vrouw voorzichtig uit het voertuig te halen. Ze klaagde over pijn aan haar borstbeen en knie. Ook haar 4-jarig dochtertje ging voor onderzoek mee naar een ziekenhuis. De vrouw reed op woensdagmorgen 5 maart 2003 vanaf de Blaakseweg de kruising met de N 217 op. Ze gaf geen voorrang aan een auto die over de provincialeweg reed. Achter het stuur van dit voertuig zat een 34-jarige man uit 's-Gravendeel. Hij had last van zijn arm maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Gestolen goederen
's-GRAVENDEEL - De politie heeft gestolen spullen gevonden in een bedrijfspand aan de Boendersweg in 's-Gravendeel. Agenten gingen daarheen op dinsdag 4 maart 2003. In de loods stonden onder andere twee speedboten en twee aggregaten. Na onderzoek bleken de goederen ontvreemd.

Mishandeling
NIEUW-BEIJERLAND - Een 51-jarige man uit Nieuw-Beijerland is aangehouden voor mishandeling. Op zondagmiddag 2 maart 2003 fietste een 64-jarige man uit Nieuw-Beijerland samen met zijn vrouw over de Wilhelminastraat in Nieuw-Beijerland. De vrouw van de 64-jarige reed in een invalidenvoertuig. Van de andere kant kwam een auto. De vrouw dacht dat deze haar zou gaan raken en stuurde tegen de stoep. De auto raakte de hand van de 64-jarige. De automobilist stapte uit en gaf het slachtoffer een stomp. De verdachte dacht dat de fietser bewust op zijn autodak sloeg. Hierdoor verdraaide de 64-jarige zijn kunstknie.

Fraude bij tanken
PUTTERSHOEK - De bestuurder en bijrijder van een vrachtwagen zijn aangehouden. Waarschijnlijk tankten zij op zondagavond 2 maart 2003 met een gestolen of valse betaalpas bij een benzinestation in Puttershoek. De politiemensen zagen de truck op de N 217 in Heinenoord en hielden de twee mannen van 34 en 47 jaar uit Minsk aan. Ook was er een personenauto betrokken bij de diefstal van de benzine. Na een zoektocht hielden politiemensen de vier inzittenden van deze auto aan op de Pleinweg in Rotterdam. Het gaat om vier mannen in de leeftijd tussen de 25 en 36 jaar. De vier komen onder andere uit Beuningen en Berkel en Rodenrijs.

Gewond bij brand
KLAASWAAL - Een 45-jarige vrouw uit Klaaswaal is ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer woont in een huis aan de Wilhelminastraat in Klaaswaal. Een buurtbewoner merkte op zondagmiddag 2 maart 2003 rond 12.50 uur brand in dat pand. Brandweerlieden haalden de 45-jarige uit de woonkamer. Waarschijnlijk brandde het vuur al langer. Ambulancepersoneel kreeg hulp van de medewerkers van de traumahelikopter. De trauma-arts ging ook met de ambulance mee naar het brandwondencentrum in Rotterdam. In de woning waren ook dieren. De brandweer redde twee honden. In ieder geval twee katten stierven. De brand speelde zich voornamelijk af in de woonkamer. Een pand naast het getroffen huis liep rookschade op. De brandweer zette onder andere twee autotankspuiten in en had snel het vuur onder controle.

Doorgereden
HEINENOORD - Een 20-jarige autobestuurder uit Heinenoord is aangehouden. Hij reed door na een aanrijding die hij kreeg in een parkeergarage in Rotterdam. Politiemensen vonden de verdachte op zondagmorgen 2 maart 2003 rond 01.30 uur in Heinenoord. Na de blaastest bleek dat hij teveel alcohol op had.

Alcohol
's-GRAVENDEEL - Op de Kiltunnelweg in 's-Gravendeel heeft de politie een 45-jarige automobilist uit Oosterhout aangehouden. De man reed daar op zaterdagmorgen 1 maart 2003 rond 04.00 uur. Hij had een te hoog alcoholpromillage.
HEINENOORD - De politie heeft op de Dorpsstraat in Heinenoord een 27-jarige automobilist uit Oud-Beijerland aangehouden. De man had teveel alcohol op. De controle gebeurde op zondagmorgen 2 maart 2003 rond 02.00 uur.
NUMANSDORP - Een rijverbod van twee uur heeft een 43-jarige autobestuurster uit Numansdorp gehad. Zij reed op zaterdagavond 1 maart 2003 over de Van Barrylaan in Numansdorp maar had een te hoog alcoholpromillage.
OUD-BEIJERLAND - Een 27-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland heeft een rijverbod van twee uur gehad. De man reed op zondagmorgen 2 maart 2003 rond 03.35 uur over de Burgemeester Diepenhorstsingel in Oud-Beijerland. Hij had teveel alcohol op. Op de Jan van der Heijdenstraat in Oud-Beijerland is een 28-jarige autobestuurder uit Dordrecht gecontroleerd. Hij reed dar op zondagmorgen 2 maart 2003 rond 04.00 uur. De blaastest wees uit dat de automobilist een te hoog alcoholpromillage had.

Terug naar pagina 'NIEUWS'
Terug naar pagina 'ALGEMEEN'
Terug naar pagina 'HOME'

Hoekschewaard-Plaza is onderdeel van Evertse Administratiekantoor en Interim Management
Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via info@hoekschewaard-plaza.nl.

copyright 2003 - Hoekschewaard-Plaza