Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 49

06/12 Alcohol
05/12 In de tuin
04/12 Belediging
04/12 Controles
03/12 Onwel
01/12 Vernieling
30/11 Baldadig
30/11 Koevoet
30/11 Vuurwerk

Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Alcohol
NIEUW-BEIJERLAND - Een 20-jarige autobestuurder uit Nieuw-Beijerland heeft een rijverbod van drie uur gehad. Hij reed op vrijdagmorgen 6 december 2002 rond 01.00 uur over de Spuidijk in Nieuw-Beijerland. Agenten controleerden hem. De 20-jarige had een te hoog alcoholpromillage.
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft het rijbewijs van een 22-jarige automobilist uit Oud-Beijerland ingevorderd. Dit omdat hij in zijn auto reed maar wel teveel alcohol op had. Agenten controleerden hem op vrijdagmorgen 6 december 2002 omstreeks 01.00 uur op de Beetwortelweg in Oud-Beijerland.

In de tuin
NUMANSDORP - Een 27-jarige man zonder vaste woonplaats is aangehouden. Hij wilde op donderdagmorgen 5 december 2002 rond 05.40 uur de tuin van zijn ouderlijke woning niet uit. Verder betaalde hij een taxirit niet. Agenten namen de 27-jarige vanaf de Roerdompsingel in Numansdorp mee naar het bureau.

Belediging
HEINENOORD - Een 32-jarige man zonder vaster woonplaats is aangehouden. Hij zat op woensdagavond 4 december 2002 in de bus. Controleurs merkten dat hij geen kaartje had. De verdachte beledigde de controleurs waarop ze hem aanhielden. De politie nam de 32-jarige over bij het busstation aan de Reedijk in Heinenoord.

Controles
HOEKSCHE WAARD - De politie heeft op diverse plekken in de Hoeksche Waard verkeerscontroles gehouden. Dat gebeurde op woensdag 4 december 2002. Op de Molendijk in Piershil schreef de politie 3 bekeuringen onder andere voor het niet dragen van de autogordel. Agenten controleerden ook op de Dorpsstraat in Zuid-Beijerland waar ook 3 bekeuringen volgden. Politiemensen stond op de locatie Mookhoek in Mookhoek en keken daar naar de snelheid van de verkeersdeelnemers. 12 voertuigen reden te snel. Op de Schelpweg in Strijen reed 1 auto te snel.

Onwel
MAASDAM - Een 71-jarige man uit Maasdam is onwel geworden en overleden. Hij liep op dinsdagmiddag 3 december 2002 even zijn woning aan de Hoeksedijk in Maasdam uit. Vervolgens werd de man niet goed en viel in een sloot. Mensen haalden hem hieruit. Naast twee ambulances vloog ook de traumahelikopter naar Maasdam.

Vernieling
ZUID-BEIJERLAND - Een 17-jarige jongen uit Nieuw-Beijerland heeft een ruitje vernield. Dat gebeurde op zondagmorgen 1 december 2002 rond 00.40 uur bij een horecagelegenheid aan de Lange Eendragtsweg in Zuid-Beijerland. De verdachte moest deze zaak uit en sloeg uit boosheid het ruitje kapot. Agenten hielden hem aan.

Baldadig
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft twee aanhoudingen verricht in het centrum van Oud-Beijerland. De eerste gebeurde op zaterdagmorgen 30 november 2002 rond 03.00 uur. Politiemensen controleerden de openbare orde op het Marktplein in Oud-Beijerland en de omgeving. Een 21-jarige man uit Oud-Beijerland liep schreeuwend rond. Op het moment dat een agent hier wat over zei beledigde de verdachte hem en schold de politieman uit. Zijn aanhouding volgde. Een 18-jarige jongen uit Oud-Beijerland probeerde met veel herrie een zaklamp van een agent te pakken. Hij kon ook mee naar het bureau en kreeg een bekeuring voor baldadigheid.

Koevoet
OUD-BEIJERLAND - Een 52-jarige man uit Oud-Beijerland is aangehouden. Hij maakte op zaterdagmiddag 30 november 2002 slaande bewegingen met een koevoet naar een 26-jarig familielid. Dat gebeurde bij een ruzie op de Zinkweg in Oud-Beijerland. Uiteindelijk gooide de verdachte de koevoet door een raam van de woning.

Vuurwerk
OUD-BEIJERLAND - Bij een 34-jarige man uit Oud-Beijerland heeft de politie vuurwerk gevonden. Dat gebeurde op zaterdagmiddag 30 november 2002. Het ging om zogenaamde ratelbanden en knalvuurwerk. Agenten controleerden hem bij het Ben Goerionpad in Oud-Beijerland. De verdachte had het vuurwerk in België gekocht.

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl

copyright 2002 - Hoekschewaard-Plaza