Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 47

21/11 Ongeval
21/11 Aanrijding
21/11 Diefstal
20/11 Inbraken
19/11 Alcohol
19/11 Ongeval
17/11 Gewond
17/11 Alcohol
16/11 Inbraak bedrijf
16/11 Aanrijding
16/11 XTC

Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Ongeval
MAASDAM - Een 24-jarige automobilist uit Maasdam heeft licht hoofdletsel opgelopen bij een ongeval. Hij reed op donderdagmorgen 21 november 2002 over de Smidsweg in Maasdam. Op de kruising met de Trambaan verleende hij geen voorrang. Hierdoor ontstond het ongeval.

Aanrijding
OUD-BEIJERLAND - Een auto is bij de Rembrandtstraat in Oud-Beijerland tegen een 76-jarige fietser uit Oud-Beijerland gebotst. Dat gebeurde op donderdagmorgen 21 november 2002. De 53-jarige bestuurster uit Oud-Beijerland sloeg met haar auto af en zag halverwege de bocht plotseling het slachtoffer. De twee botsten. De ambulance bracht de fietser met in ieder geval verwondingen aan zijn hoofd over naar een ziekenhuis.

Diefstal
OUD-BEIJERLAND - Agenten hebben een 32-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor de diefstal van een mobiele telefoon. Hij stal deze op donderdagmorgen 21 november 2002 bij een winkel aan de Veilingpassage in Oud-Beijerland. Politiemensen rende naar het Park de Laning waar de 32-jarige liep. Daar hielden ze de man aan die op het bureau de diefstal ontkende.

Inbraken
NUMANSDORP - Verdachten hebben bij drie bedrijven aan de Industriestraat in Numansdorp ingebroken. De politiemensen gingen op woensdagmorgen 20 november 2002 omstreeks 03.30 uur naar de eerste inbraakmelding bij een keukenbedrijf. Uit onderzoek bleek dat nog twee andere bedrijven bezoek hadden gehad. Waaruit de buit bestaat is nog niet duidelijk. Bij een van de bedrijven mist men geld.

Alcohol
ZUID-BEIJERLAND - De politie heeft het rijbewijs van een 64-jarige autobestuurder uit Zuid-Beijerland ingevorderd. Deze reed op dinsdagmiddag 19 november 2002 over de Dorpsstraat in Zuid-Beijerland. Na controle bleek dat hij een te hoog alcoholpromillage had. De aanhouding gebeurde tijdens een verkeerscontrole op de Dorpsstraat. In totaal bliezen ongeveer 155 verkeersdeelnemers waaronder 140 automobilisten.

Ongeval
OUD-BEIJERLAND - Een 29-jarige autobestuurster uit Klaaswaal is met haar auto in een slootje terechtgekomen. Dat gebeurde op dinsdagmorgen 19 november 2002 rond 08.20 uur op de 1e Kruisweg in Oud-Beijerland. Door de klap schoof het slachtoffer naar de passagiersstoel en raakte bekneld. Ook zat haar hoofd nog net boven de modder. De brandweer liet duikers komen uit Dordrecht. Ook de traumahelikopter kwam naar de plek van het ongeval. Rond 09.00 uur bevrijdde de brandweer het slachtoffer. Het lijkt erop dat zij niet zwaar gewond raakte. De ambulance bracht de vrouw naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Gewond
PUTTERSHOEK - Een 25-jarige man uit Terneuzen is van een trap gevallen. Deze trap stond tegen een schip. Het slachtoffer viel en kwam ongeveer twee meter lager terecht op een scherpe rand van een naastgelegen schip. Op eigen kracht kroop de man naar een stuurhut. Hij had last van zijn heup en bekken. Het schip lag aan de Oosthavenzijde in Puttershoek. De blusboot van de brandweer bracht de 25-jarige naar Dordrecht. Twee verpleegkundigen van de ambulancedienst gingen mee. Vanaf de Handelskade vervoerde een ambulance het slachtoffer naar een ziekenhuis. Het ongeval gebeurde op zondagmiddag 17 november 2002.

Alcohol
PUTTERSHOEK- Op zondagochtend, 17 november 2002, omstreeks 03.45 uur, is op de Sterrenlaan een 31 jarige man uit Oostvoorne aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies hij net boven de streep. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod van 2 uren heengezonden.

Inbraak bedrijf
OUD-BEIJERLAND- Op zaterdagochtend, 16 november 2002, omstreeks 00.50 uur, is ingebroken bij een bedrijf aan de Röntgenstraat. Nadat een ruit met een trottoirtegel was ingegooid werd een computer die achter de ruit stond gestolen.

Aanrijding
OUD-BEIJERLAND- Op zaterdagochtend, 16 november 2002, omstreeks 06.35 uur, vond op de Stougjesdijk een aanrijding plaats, waarbij een 18 jarige jongen uit Oud-Beijerland gewond raakte. Hij is per ambulance met snijwonden en pijn in zijn borst overgebracht naar een ziekenhuis te Rotterdam. De jongen reed in zijn personenauto over de Stougjesdijk in de richting van Numansdorp. Door de mist zag hij een geparkeerde personenauto over het hoofd en reed daar achterop. Beide auto's raakten fors beschadigd.

XTC
OUD-BEIJERLAND- Een 19 jarige jongen uit Oud-Beijerland is aangehouden omdat hij 2 XTC-pillen bij zich had. Dit gebeurde op zaterdagavond, 16 november 2002, omstreeks 23.15 uur in een jeugdsoos aan de Spuidijk. De jongen werd door een portier aangehouden en overgedragen aan de politie. Die namen hem mee naar het politiebureau. Na verhoor is hij met een dagvaarding heengezonden.

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl

copyright 2002 - Hoekschewaard-Plaza