Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 45

08/11 Alcohol
07/11 Inbraak bedrijf
06/11 Controle
06/11 Aanrijding
05/11 Arbeidsongeval
05/11 Alcohol
04/11 Ongeval
03/11 Doorgereden
02/11 Onder invloed
01/11 Verkeerscontrole
01/11 Inbraak woning

Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Een 44-jarige autobestuurder uit Vlaardingen heeft een rijverbod van vijf uur gehad. De man reed op vrijdagmorgen 8 november 2002 rond 02.25 uur over de Beneden Oostdijk in Oud-Beijerland. Na controle bleek dat de automobilist teveel alcohol op had.

Inbraak bedrijf
KLAASWAAL- Bij een bedrijf aan de Industrieweg is in de nacht van woensdag op donderdag 7 november ingebroken. Het slot van de toegangsdeur is vernield. Vermoedelijk is er met een auto tegen de deur aangereden. Er zijn twee geldkistjes met daarin een geldbedrag van 2000 euro buit gemaakt. De Technische Recherche stelt een onderzoek in.

Controle
STRIJEN/MOOKHOEK- Op de Trambaan, de Leeuwerikstraat en de Varkensdijk is op donderdag 6 november tussen 10.00 en 16.00 uur een verkeerscontrole gehouden. In totaal zijn 38 bekeuringen uitgeschreven. 31 voor het niet dragen van de autogordel, 5 maal voor snelheid, 1 maal voor verlichting en 1 maal voor inrichtingseisen.

Aanrijding
PUTTERSHOEK- Op de Lindestraat vond op 6 november omstreeks 20.00 uur een aanrijding plaats tussen een 36-jarige automobilist en een 17-jarige brommerrijder. Beiden zijn afkomstig uit Puttershoek. De bestuurder van de bromfiets liep bij de aanrijding een gekneusd middenvoetsbeentje op. Wat de oorzaak is van de aanrijding is nog niet bekend.

Arbeidsongeval
OUD-BEIJERLAND - Een 36-jarige man uit Westmaas heeft een arbeidsongeval gehad. Dat gebeurde op dinsdagmiddag 5 november 2002 bij een drukkerij aan de Laurens Jzn. Costerstraat in Oud-Beijerland. Een hand van het slachtoffer zat even klem in een drukpers. Ambulancepersoneel hielp de man die hierna zelf naar een ziekenhuis ging.

Alcohol
STRIJEN - Een 23-jarige autobestuurder uit Maasdam heeft een rijverbod van drie uur gehad. Hij reed op dinsdagmorgen 5 november 2002 rond 00.40 uur bij de Leeuwerikstraat in Strijen. Zijn auto raakte de stoep waardoor een velg brak. Uit de blaastest bleek het te hoge alcoholpromillage bij de autobestuurder.

Ongeval
OUD-BEIJERLAND- Op maandagmorgen 4 november heeft er op de Langeweg een ongeval plaatsgevonden. Een personenauto bestuurd door een 28-jarige vrouw uit Oud-Beijerland was in botsing gekomen met een trekker met oplegger. De trekker werd bestuurd door een 27-jarige man uit Piershil. De man verklaarde dat hij achteruit een terrein aan de Langeweg op reed toen een auto tegen de linkervoorzijde van de oplegger reed. De vrouw die de auto bestuurde, raakte door de botsing bekneld. Zij moest door de brandweer worden bevrijd. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hier bleek dat ze een gebroken ruggenwervel heeft opgelopen.

Doorgereden
ZUID-BEIJERLAND - Een 44-jarige autobestuurder uit Zuid-Beijerland is doorgereden na een botsing. Hij reed op zondagavond 4 november 2002 over de Molendijk in Zuid-Beijerland en botste tegen een geparkeerd voertuig. De eigenaar zag dat en ging achter de verdachte aan. Nadat agenten hem aanhielden bleek dat de 44-jarige teveel alcohol op had.

Onder invloed
OUD-BEIJERLAND- Op de Admiraal de Ruijterstraat is op zaterdag 2 november omstreeks 00.30 uur een 25-jarige man uit Nieuw- Beijerland aangehouden omdat hij met te veel alcohol op in zijn auto reed. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete van 420 Euro.

Verkeerscontrole
STRIJEN- Op de Trambaan is op vrijdag 1 november een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 37 bekeuringen uitgeschreven. 27 maal voor het niet dragen van een autogordel, 9 maal voor te hard rijden en 1 maal voor niet hands-free bellen in de auto.

Inbraak woning
MIJNSHEERENLAND- Op de Vingerling vond op vrijdag 1 november een inbraak in een woning plaats. Inbrekers kwamen in de woning door een schuifpui te forceren. De bewoner mist twee fototoestellen. De Technische Recherche stelt een onderzoek in.

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl

copyright 2002 - Hoekschewaard-Plaza