Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 36

06/09 Winkeldiefstal
05/09 Fietser gewond
05/09 Aanrijding
05/09 Auto gestolen
05/09 Ongeval
04/09 Aanrijding
04/09 Fietsendief
04/09 Keukenbrandje
04/09 Fietser gevallen
03/09 Auto in brand
03/09 Alcohol
03/09 Ongeval
02/09 Vernieling
02/09 Auto gestolen
02/09 Inbraak bedrijf
02/09 Rijbewijs kwijt
01/09 Inbraken
01/09 Auto in de sloot
31/08 Bedreiging
31/08 Ongeval motor
31/08 Ongeval motor
23/08 Alcohol

Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Winkeldiefstal
OUD-BEIJERLAND- Op vrijdagmiddag, 6 september 2002, is een echtpaar uit Hoogvliet aangehouden wegens winkeldiefstal. Het echtpaar, man 31 jaar en vrouw, 29 jaar, had uit een winkel aan het Vierwiekenplein voor ongeveer 94 euro aan verzorgingsartikelen en wasmiddelen gestolen. De vrouw werd door personeel aangehouden en overgedragen aan de politie. De man wist te ontkomen. Nadat de vrouw vanuit het politiebureau haar man opbelde kwam deze naar het politiebureau en hielden agenten hem aan. Na verhoor worden de verdachten met een dagvaarding heengezonden.

Fietser gewond
STRIJEN- Een 78 jarige vrouw uit Strijen is op de Sportlaan in haar woonplaats gevallen met de fiets. De vrouw viel op donderdagavond, 5 september 2002, omstreeks 19.40 uur door onbekende oorzaak van haar fiets. Zij werd met armletsel per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht.

Aanrijding
NUMANSDORP- Op donderdagavond, 5 september 2002, omstreeks 20.25 uur, vond op de kruising Middelsluissedijk met de Burgemeester de Zeeuwstraat een aanrijding plaats, waarbij een 19 jarige bromfietsbestuurder uit Klaaswaal gewond raakte. De bromfiets reed over de Burgemeester de Zeeuwstraat en kreeg geen voorrang van een personenauto, bestuurd door een 30 jarige man uit Numansdorp die vanaf de Middelsluissedijk de kruising op reed. De bromfietsbestuurder is met nek- en rugletsel per ambulance overgebracht naar het Zuiderziekenhuis te Rotterdam.

Auto gestolen
KLAASWAAL- In de nacht van donderdag 5 september op vrijdag 6 september 2002, is vanaf de Paardebloemstraat een zwarte Toyota pick-up, kenteken 06-VN-HD gestolen.

Ongeval
OUD-BEIJERLAND - Een 64-jarige vrouw uit het Oostenrijkse Rothenstein is gewond geraakt. De vrouw stak op donderdagmiddag 5 september 2002 de kruising over bij de Laurens Jzn. Costerstraat en Jan van der Heijdenstraat in Oud-Beijerland. Een auto schepte haar en door de klap sleurde het voertuig haar enkele meters mee. De vrouw had vermoedelijk een gebroken been.

Aanrijding
HEINENOORD - Twee mensen zijn gewond geraakt bij een aanrijding. Een 47-jarige vrouw uit Heinenoord stapte op woensdagmiddag 4 september 2002 uit de bus bij de Blaaksedijk West in Heinenoord. Ze stak achter de bus langs de weg over. Waarschijnlijk zag de vrouw de motor niet die over de dijk reed. De twee raakten elkaar. De voetgangster had een gebroken been en de 31-jarige motorrijder uit Rotterdam letsel aan zijn heup.

Fietsendief
OUD-BEIJERLAND - Een 14-jarige jongen uit Oud-Beijerland heeft aangifte gedaan tegen een man die probeerde zijn fiets te stelen. Dat gebeurde op woensdagmiddag 4 september 2002 bij het Park de Laning in Oud-Beijerland. Eerst vroeg een meisje of ze fiets mocht lenen. Toen de 14-jarige dat weigerde bemoeide de verdachte, een 30-jarige man uit Oud-Beijerland, zich ermee. Deze maakte zich kwaad en gaf de jongen een klap. De 14-jarige ging naar het politiebureau. Agenten hielden de verdachte in het park aan.

Keukenbrandje
STRIJEN - De bewoonster en een buurvrouw hebben samen een beginnende keukenbrand geblust. Waarschijnlijk speelde op woensdagmiddag 4 september 2002 het zoontje met een keukenaansteker. Hierdoor vloog er een zak in brand. Het incident gebeurde in een woning aan de Buizerdstraat in Strijen.

Fietser gevallen
STRIJEN - Een racefietser (leeftijd onbekend) uit Strijen is gevallen. De man reed op woensdagavond 4 september 2002 bij de kruising van de Strijensedijk met de Broekseweg in Strijen. Daar viel hij. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn oog en schouder.

Auto in brand
HEINENOORD - Een auto is in brand gevlogen. Dat gebeurde op dinsdagmiddag 3 september 2002 op de rijksweg A29 bij Heinenoord. De oorzaak was vermoedelijk kortsluiting. De 47-jarige autobestuurder uit 's-Gravendeel zag plotseling rook onder het dashboard en motorkap. De brandweer bluste het vuur.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - Agenten hebben op de Stougjesdijk in Oud-Beijerland een 48-jarige autobestuurder uit Zuid-Beijerland aangehouden. Hij reed daar op dinsdagmiddag 3 september 2002. De verdachte had een te hoog alcoholpromillage en de politie vorderde hiervoor zijn rijbewijs in.

Ongeval
HEINENOORD - Een 55-jarige bromfietser uit Mijnsheerenland is met zijn brommer in de sloot terechtgekomen. Een personenauto ging op dinsdagmorgen 3 september 2002 de carpoolplaats op van de Reedijk in Heinenoord. De 59-jarige automobilist uit Maasdam zag de bromfietser niet die op de parallelbaan reed. Het slachtoffer raakte in de sloot en gewond. Hij had vermoedelijk een gebroken sleutelbeen en gekneusde ribben.

Vernieling
NUMANSDORP - Een 23-jarige man uit Numansdorp is aangehouden voor vernieling. Hij kreeg op maandagavond 2 september 2002 ruzie met zijn moeder en gooide een vaas kapot. Agenten hielden de verdachte aan bij de Irenestraat in Numansdorp.

Auto gestolen
ZUID-BEIJERLAND - Een bestelwagen is gestolen uit Zuid-Beijerland. De auto stond voor de deur van een woning aan de Torenlaan. Het gaat om een Toyota Hilux met het kenteken 62-VS-TL. De eigenaar merkte op dinsdagmorgen 3 september 2002 de diefstal.

Inbraak bedrijf
MIJNSHERENLAND- In een bedrijf aan de Wilhelminastraat is ingebroken. Dit gebeurde vermoedelijk in de nacht van zondag op maandag 2 september 2002. Men had een raam geforceerd. Uit het bedrijf is vervolgens een onbekende hoeveelheid geld weggenomen.

Rijbewijs kwijt
HEINENOORD- Een man is aangehouden. De man reed op maandagmorgen 2 september op de A29. Hij werd staande gehouden om een blaastest te ondergaan. De man bleek veel teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. De man moet zijn rijbewijs voorlopig inleveren.

Inbraken
MAASDAM- Bij een bedrijf aan de Sportlaan is ingebroken. Dit gebeurde op waarschijnlijk op zondag 1 september. Men had de deur van de wasbox opengebroken en vervolgens een klein geldbedrag uit de geldautomaat gestolen.
HEINENOORD- Bij een kapsalon aan de Emmastraat heeft men gepoogd in te breken. Dit gebeurde vermoedelijk op zaterdagavond of op zondag 1 september 2002.

Auto in de sloot
NUMANSDORP - Een 20-jarige automobilist uit Strijen is in de sloot gereden. Dat gebeurde bij de Middelweg in Numansdorp op zondagmorgen 1 september 2002. De bestuurder zelf liep op de Middelsluissedijk OZ. waar hij hulp kreeg van het ambulancepersoneel. De man had letsel aan zijn gezicht, knie, arm en pijn in zijn nek. De ambulance bracht hem naar een ziekenhuis in Rotterdam. Daar nam een arts een bloedproef af omdat de 20-jarige mogelijk teveel alcohol op had.

Bedreiging
OUD-BEIJERLAND - Een 45-jarige parkeercontroleur uit Oud-Beijerland heeft aangifte van bedreiging gedaan. Hij liep op zaterdagmiddag 31 augustus 2002 samen met een collega in de Nobelstraat in Oud-Beijerland. Hij kreeg onenigheid met de verdachte over een bekeuring. Deze schold de parkeercontroleur uit. Toen de aangever wegliep vloog er een steen langs hem heen.

Ongeval motor
OUD-BEIJERLAND - Bij een ongeval heeft een 43-jarige motorrijder uit Nieuw-Beijerland een gebroken pols opgelopen. Een 31-jarige automobiliste uit Mijnsheerenland reed op zaterdagmiddag 31 augustus 2002 over de W. van Vlietstraat in Oud-Beijerland. Op het kruispunt met de Mariniersweg sloeg ze linksaf en liet de motor die van de andere kant kwam niet voorgaan.

Ongeval motor
NIEUW-BEIJERLAND - Een 44-jarige motorrijder uit Nootdorp is gevallen. Dat gebeurde op zaterdagmiddag 31 augustus 2002 op de rotonde bij het Buitenom en de Spuidijk in Nieuw-Beijerland. Waarschijnlijk lag er olie op de weg. Het slachtoffer klaagde over nek- en rugpijn. De ambulance bracht hem naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Alcoho
's-GRAVENDEEL - De politie heeft het rijbewijs van een 58-jarige autobestuurder uit Halsteren ingevorderd. Hij reed op vrijdagavond 30 augustus 2002 over de Kiltunnelweg in 's-Gravendeel. Hij had teveel alcohol op maar werkte op het bureau niet mee aan het onderzoek.

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl

copyright 2002 - Hoekschewaard-Plaza